• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۲۷۷۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۰
اردبیل » اجتماعی

پیشگیری کرونا مهمتر از همه فعالیت‌ها است

استاندار اردبیل گفت: در حال حاضر هیچ چیز مهم‌تر از جان مردم و پیشگیری از ویروس کرونای دلتای هندی در استان نیست.

پیشگیری کرونا مهمتر از همه فعالیت‌ها استبه گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل گفت: متاسفانه فراگیری کرونای دلتای هندی بسیار گسترده است در حال حاضر ۵۵۷ نفر بستری در بیمارستان‌ها و ۳۰۰ نفر هم بستری موقت وجود دارد.
او با بیان اینکه این ویروس به کودکان زیر ۱۸ سال هم رحم نکرده افزود: ضریب سرایت موج اخیر بسیار سنگین‌تر از موج چهارم است که این باعث شده تخت‌های بیمارستانی پر شود و کیفیت خدمات نیز کاهش یابد.
استاندار اردبیل با اشاره به اینکه در پیک‌های گذشته همکاری مردم با ستاد مدیریت کرونا بیشتر بوده است تصریح کرد: متاسفانه رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک کمتر از ۵۰ درصد اعلام شده و عادی انگاری کرونا باعث می‌شود بستری‌های خانوادگی و فامیلی افزایش یابد بنابرین تنها راه پیشگیری رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی است.
بهنام جو افزود: با توجه به اینکه تردد خودرو‌های غیر بومی به شهر‌های قرمز و از شهر‌های قرمز به شهر‌های زرد و نارنجی ممنوع است، گاهی افراد به جرایم سنگین هم توجه نمی‌کنند و این بی توجهی‌ها باعث انتقال ویروس و جهش آن در جامعه می‌شود.
او با اعلام اعمال محدودیت‌های شدید در پیک پنجم تصریح کرد: متاسفانه در جریان انتخابات انتخابات شهر و روستا، دوره همی‌های انتخابات در ستاد‌ها و خانه ها، دوره همی‌های خانوادگی، شروع و افزایش مراسم عروسی‌ها در آستانه ماه محرم، عادی انگاری در مراسم ترحیم و باز شدن مغازه‌ها و رستوران‌ها و موارد دیگر همه دست به دست هم داده تا بستری‌های پیک پنجم نسبت به پیک‌های گذشته بیشتر شود.
تعطیلی آب گرم‌های معدنی و مراکز گردشگری
نماینده عالی دولت در استان اردبیل اظهار کرد: طبق تصمیم ستاد مدیریت کرونا کلیه آب‌های گرم معدنی و مراکز گردشگری تعطیل می‌شود و هتل‌ها نیز مسافر جدید پذیرش نخواهند کرد و مسافرانی که از گذشته در استان مستقر هستند آن‌ها نیز به خانه‌های خود بر می‌گردند.
بهنام جو ادامه داد: همه رستوران‌ها و غذا خوری‌ها باید بیرون بر باشند، در این مورد با همکاری قرارگاه شهید سلیمانی اکیپ‌های نظارتی را افزایش دادیم و با دو سه هفته مراغبت‌ها و نظارت‌ها بیشتر باشد.
استاندار اردبیل با بیان اینکه جلسات متعددی با هیئت امنای محلات شش گانه برگزار می‌کنیم، افزود: تاکید همه رعایت بیشتر دستورالعمل‌های بهداشتی و برگزاری مراسم در فضای باز با رعایت فاصله است و هرگونه دسته گردانی و برگزاری مراسم در فضا‌های بسته و داخل مساجد در شهر‌ها و روستا‌ها ممنوع خواهد بود.

 

هرگونه دوره همی و مراسم عروسی باید تعطیل شود

بهنام جو با تاکید بر اینکه از این تاریخ تا شرایط عادی هرگونه دوره همی و مراسم عروسی باید تعطیل شود ادامه داد: حتی برگزاری مسابقات ورزشی در سالن‌ها و مراسم باید تعطیل شود تا به شرایط عادی برگردیم.
او اضافه کرد: تجربه در پیک‌های گذشته نشان داده تنها راه کاهش این ویروس همکاری مردم و رعایت پروتکل‌ها بوده و واکسن تنها از مرگ و میر حتمی پیشگیری می‌کند، اما افرادی که واکسینه شده اند ناقلان بدون علایم هستند که باید برای حفظ جان عزیزان خود رعایت کنند.

  • بیشتر بخوانیم:
    مبتلایان روزانه کرونا از صد نفر فراتر رفت
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جلوه‌ای تماشایی از حضور حماسی مردم پارس آباد
برگزاری ­نمایشگاه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌های فن آور و نوپا(استارت آپ) در حوزه ورزش
«لرستان مقتدر؛ حضور ملت پیروز در چهل‌وهفتمین سالروز انقلاب»
قدردانی نماینده ولی فقیه و استاندار همدان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیام قدردانی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از حضور حماسی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
کاهش ۱۷ درصدی سود خالص توتال
برگشت ساعات بهره‌برداری مترو مشهد مانند روال قبل
جشن پیروزی انقلاب در شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری
پیام قدردانی نماینده ولی‌فقیه در استان واستاندار آذربایجان‌غربی از حضور حماسی مردم
جشن اقتدار قم؛ حضور مردم بخش‌های استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
حضور پرشور روستائیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اسلامی: فناوری هسته‌ای باید در زندگی مردم ملموس باشد
تجلی حضور مردم شهرستان‌های فارس در راهپیمایی ۲۲ بهمن
تاکید ایران بر تقویت گفتگوهای منطقه‌ای است
کمینه و بیشینه دمای بیست و دوم بهمن ماه در سمنان
اهدای خون ۲۶۱ نفر دراستان اصفهان
بصیرت عمیق مردم تکاب حماسه حضور دیگری را رقم زد
مروری بر خبر‌های ورزشی ۲۲ بهمن ماه استان قزوین
نجات مصدوم در منطقه کوهستانی دیناران اردل
حضور سران قوا در راهپیمایی ۲۲ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
چمران : اختلافات در مورد حریم هنوز حل نشده است
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)