• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۳۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۸
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران:

کمبود سرم مسأله‌ای جدی است

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: کمبود سرم موضوعی جدی است و در ۴۸ ساعت گذشته فشار زیادی بابت کمبود سرم به بیمارستان‌ها وارد شده است.

کمبود سرم مسأله‌ای جدی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر علیرضا زالی گفت: تا آنجایی که اطلاع دارم، همکاران سازمان غذا و دارو در یکی دو روز آینده با واردات سرم این مشکل را برطرف می‌کنند.
 
آقای زالی با اشاره به اینکه روسای بیمارستان‌های ما از این موضوع گله‌مند هستند، گفت: از سرم در کنار سایر مصارف، برای تزریق دارو‌های کرونایی هم استفاده می‌شود.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهرانبا اشاره به اینکه چند روزی در زمینه تامین اکسیژن اختلالاتی به وجود آمده و الان وضع بهتر شده است، افزود: برخی از بیمارستان‌های تهران اکسیژن ساز دارند، اما مصرف اکسیژن در بیماران کرونایی افزایش پیدا می‌کند و این موضوع بار زیادی از لحاظ تامین اکسیژن به بیمارستان‌ها تحمیل می‌شوند.
 
وی، راه حل این موضوع را استفاده از تانک‌های اکسیژن مایع اعلام کرد و گفت: در آخر این هفته شاهد افتتاح مرکز تولید اکسیژن در استان تهران خواهیم بود که نیاز استان از طریق این کارخانه تولیدی برطرف می‌شود.
 
*بدون کنترل کرونا در تهران نمی‌توان این بیماری را ریشه کن کرد
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: با توجه به اینکه معمولا استان تهران مبداء بسیاری از تبادلات در کشور است، باید راهبرد متفاوتی برای افزایش واکسیناسیون در پایتخت اتخاذ شود.
 
آقای زالی افزود: مطمئن هستیم که بدون کنترل بیماری کرونا در شهر و استان تهران، کنترل آن در کشور محقق نخواهد شد.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: با توجه به اینکه استان تهران جزو پنج استان با جمعیت بالا در کشور است و بیشترین جمعیت بالای ۶۰ سال، بیماران خاص، بیماران دیابتی نیازمند تزریق انسولین در تهران هستند، این استان باید از جایگاه متفاوتی در این زمینه برخوردار باشد.
 
*روزانه به طور متوسط ۲ هزار بیمار جدید کرونایی بستری می‌شوند
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: روزانه به طور متوسط ۲ هزار بیمار جدید کرونایی در بیمارستان‌های تهران بستری می‌شوند به عبارتی این تعداد بیمار وارد بخش‌های بیمارستانی می‌شوند.
 
آقای زالی افزود: روزانه بین هزار و ۵۰۰ تا هزار و ۷۰۰ بیمار در تهران ترخیص می‌شوند و هنوز توازن مثبت به نفع ترخیص در این مناطق به وجود نیامده است.
 
وی ادامه داد: در ۴ هفته اخیر بین تعداد ترخیص شدگان و ورودی بیماران کرونا به بیمارستان ها، تناسبی برقرار نشده است و هنوز مجبور به افزایش ظرفیت‌های بیمارستانی از جمله تخت هستیم.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: تهران هم مانند برخی از استان‌های کشور سیر به شدت فزاینده و صعودی را در خیر پنجم کرونا طی می‌کند.
 
وی افزود: هم اکنون ۱۱۸ بیمارستان در تهران میزبان بیماران کرونایی هستند و عملا در این زمینه مشارکت دارند، اما از این تعداد ۱۵ بیمارستان بیشترین بار کرونا را به دوش می‌کشند.
 
آقای زالی افزود: هم اکنون ۹ هزار و ۴۰۰ بیمار بستری در استان تهران داریم که از این تعداد حدود ۲ هزار و ۴۰۰ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
 
وی افزود: در ابتدای خیز پنجم ۲۰ مرکز بستری موقت در تهران داشتیم که الان به بیش از ۱۰۰ مرکز افزایش یافته و روزانه چهار هزار و ۲۰۰ بیمار از خدمات این مجموعه‌ها استفاده می‌کنند.
 
آقای زالی ادامه داد: در تهران حدود ۱۵۰۰ تخت در اورژانس‌های بیمارستان‌ها داریم. سعی شده از این ظرفیت هم به نحو مطلوب بهره گرفته شود. اگر بیماری مراجعه کرد و تخت خالی در بیمارستان نبود، در اورژانس بتواند خدمات لازم از جمله اکسیژن تراپی را دریافت کند تا در بیمارستان بستری شود.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران بیان داشت: روز گذشته هم حدود ۶۰۰ بیمار این خدمات را دریافت کردند و به محض بستری شدن افراد بهبودیافته، در بیمارستان‌های تهران بستری شدند.
 
*سویه دلتا اقامت در بیمارستان‌ها را افزایش داد
 
آقای زالی گفت: سویه دلتا زمان اقامت در بیمارستان‌ها را افزایش داده است، به عبارتی بیماران طولانی‌تر از سویه‌های دیگر در بیمارستان‌ها اقامت دارند.
 
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران افزود: بیمارانی که در خیز پنجم بستری می‌شوند حدود ۲.۵ روز نسبت به خیز چهارم در بخش‌های عادی بیمارستانی طولانی‌تر بستری هستند، اما در بخش مراقبت‌های ویژه این عدد مشابه روز‌های قبل است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور بوکسور‌های چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
تصویب برنامه مقابله با پدیده گرد و غبار در منطقه سراجه قم
ارسالی‌های شما به با مخاطبان
شدت گرما در جنوب وشرق کرمان
آغاز عملیات نورپردازی ایوان کاخ چهلستون اصفهان
معرفی برترین های مسابقات شنای پسران و دختران جام چهلستون
حفظ سنگر تولید به همت تولیدکنندگان قمی
آغاز مرمت گنبد تاج الملک مسجد جامع اصفهان
کرمان آماده پذیرایی از زائران عبوری استان های همجوار و کشورهای همسایه
ملاقات مردمی فرماندار ویژه بروجرد با شهروندان
آغاز ثبت‌نام دوره‌های آموزشی صنایع‌دستی در اصفهان
افزایش ۲۰ درصدی حقوق مستمری‌بگیران صندوق بیمه روستائیان و عشایر 
کشف ۱۴۶ رأس دام قاچاق در آباده
بدرقه ای دیگر به پاس قدرشناسی
پشت پرده خاموشی های بی سابقه در یزد چه می گذرد؟
گلایه مردم از خاموشی‌های بدون اطلاع قبلی برق قم
پایان مرحله نخست اردوی تیم ملی کاراته رده‌های پایه در بندرانزلی
سومین فروریزش خط اصلی انتقال فاضلاب در بهارستان شرقی
خبر‌هایی از هماهنگی برپایی مواکب اربعین
فعالیت مراکز خرید تضمینی گندم تا پایان شهریور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
استان تهران چهارشنبه تعطیل شد
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
برخورد قاطع با گرانفروشان و محتکران برنج در دستور کار تعزیرات
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)