• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۳۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶
قزوین » اقتصادی
معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور‌:

زیر ساخت‌های آب و فاضلاب استان قزوین متحول شده است + فیلم

معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، با اشاره به انسجام موجود در صنعت آب استان قزوین، گفت: خوشبختانه زیر ساخت‌های آب و فاضلاب در استان قزوین متحول شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، کشفی، معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در زیر ساخت‌های آب و فاضلاب استان قزوین متحول شده استمراسم انعقاد قرارداد فروش پساب تصفیه خانه بویین زهرا با هدف استفاده از پساب در بخش صنعت گفت: خوشبختانه انسجام خوبی در صنعت آب و برق استان قزوین وجود دارد.

معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه سیل اخیر در آوج و الموت در استان قزوین نشان داد که به طور جدی با تغییر اقلیم مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: ما آمادگی مقابله با وقوع سیل را نداریم و باید مدیران با حوادث طبیعی به صورت هوشمندانه برخورد کنند.

کشفی با بیان اینکه هدف ما تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب استان قزوین در کمترین زمان ممکن است، تصریح کرد: امسال اعتبارات خوبی به ما داده اند و از هفته آینده این اعتبارات به طرح‌ها آبفای استان قزوین تزریق می‌شود.

معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه در بازدید از طرح انتقال آب سد طالقان به آبیک امیدوار شدم، گفت: خوشبختانه زیر ساخت‌های آب و فاضلاب در استان قزوین متحول شده است.

وی افزود: تصمیم داریم دومین انبار کمک‌های انسان دوستانه بین المللی را در قزوین مستقر کنیم.

کشفی خاطرنشان کرد: سخت‌ترین کار تنظیم جدول خاموشی هاست و زیر ساخت‌ها کشور را باید برای شرایط بدبینانه‌تر آماده کنیم.

آبگیری سد بالاخانلو

ملکی، مدیر عامل آب منطقه‌ای استان قزوین نیز با گلایه از کمبود اعتبارات ملی برای طرح‌های انتقال آب در استان گفت: سد بالاخانلو امسال آبگیری می‌شود تا مشکلات آب شرب در استان مرتفع شود.

وی افزود: طرح انتقال آب سد طالقان به آبیک متوقف شده بود و اعتبار آن نیمه دوم سال ۹۹ به آب منطقه‌ای استان قزوین رسید، اما با تلاش پیمانکاران، به مراحل بهره برداری نزدیک شده ایم.

مدیر عامل آب منطقه‌ای استان قزوین با بیان اینکه امسال ۲۹۵ میلیمتر بارندگی در استان قزوین ثبت شد، خاطرنشان کرد: این در حالی است که سال گذشته ۴۳۸ میلیمتر باران در استان قزوین به ثبت رسید و نسبت به دراز مدت، فاصله داریم.

تنش آب در برخی شهر‌های استان قزوین

بیرنوندی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین نیز با بیان اینکه این شرکت ۵۴۲ هزار مشترک دارد، گفت: ۶۸۷ حلقه چاه، ۳۸ قنات، ۳۴۰ دهنه چشمه ۷ هزار کیلومتر شبکه، وظیفه انتقال آب در استان قزوین را بر عهده دارند.

وی افزود: شاخص بهره مندی مردم استان از آب ۸۶ درصد است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین خاطرنشان کرد: ۷ هزار و ۹۰۰ لیتر بر ثانیه باید به شبکه آبرسانی استان قزوین منتقل شود، اما عملاً ۵ هزار لیتر در ثانیه آب وارد شبکه می‌شود و به دلیل شرایط دشت قزوین، آب ۲۰ حلقه چاه شور شده است.

بیروندی با اشاره به اینکه در تابستان ۶۲۱ لیتر در ثانیه کمبود آب داریم، گفت: در تاکستان، محمدیه و مهرگان، با تنش آب روبه رو هستیم.

وی افزود: در قزوین ۵۳۰ لیتر در ثانیه کمبود داریم و آبیک نیز یا مشکل کیفیت آب روبه روست و به ۸۰ روستا با تانکر آبرسانی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفای استان قزوین تصریح کرد: طرح آبرسانی به شهرک عظیمیه ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که باید تحت هر شرایطی انجام شود.

وی افزود: مهرگان هیچ منبعی برای تأمین آب ندارد و اگر برنامه ریزی نکنیم، آبی برای این شهر وجود نخواهد داشت.

بیرنوندی با بیان اینکه استان قزوین، چهارمین استان صنعتی کشور است، اما متاسفانه در حوزه پساب هیچگونه سرمایه گذاری نشده است، گفت: در استان قزوین ۵۸ هزار مترمکعب پساب وجود دارد که بخش صنعتی می‌تواند از آن استفاده کند.

نارضایتی از وضعیت برق

جمالی پور، استاندار قزوین با نارضایتی از وضعیت برق در استان گفت: حوزه برق فاجعه است و گرفتار مدیریت غلط در کشور هستیم.

وی افزود: چندین نیروگاه مقیاس کوچک در استان قزوین رها شده اند و اجازه بهره برداری به آن‌ها نمی‌دهند، از دولت بعدی می‌خواهم در این زمینه با جدیت ورود کند.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: مدل رفتاری ما درست نیست و با کاهش بارندگی نیروگاه‌های آبی از کار خارج می‌شودند، اما در برخی مواقع می‌توانیم با مدیریت و عدالت کار کنیم.

وی افزود: مناقصه انتقال آب به ۱۴ شهر استان قزوین تا دو هفته آینده برگزار می‌شود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)