• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۳۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۶
قزوین » اقتصادی
معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور‌:

زیر ساخت‌های آب و فاضلاب استان قزوین متحول شده است + فیلم

معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، با اشاره به انسجام موجود در صنعت آب استان قزوین، گفت: خوشبختانه زیر ساخت‌های آب و فاضلاب در استان قزوین متحول شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، کشفی، معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در زیر ساخت‌های آب و فاضلاب استان قزوین متحول شده استمراسم انعقاد قرارداد فروش پساب تصفیه خانه بویین زهرا با هدف استفاده از پساب در بخش صنعت گفت: خوشبختانه انسجام خوبی در صنعت آب و برق استان قزوین وجود دارد.

معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه سیل اخیر در آوج و الموت در استان قزوین نشان داد که به طور جدی با تغییر اقلیم مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: ما آمادگی مقابله با وقوع سیل را نداریم و باید مدیران با حوادث طبیعی به صورت هوشمندانه برخورد کنند.

کشفی با بیان اینکه هدف ما تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب استان قزوین در کمترین زمان ممکن است، تصریح کرد: امسال اعتبارات خوبی به ما داده اند و از هفته آینده این اعتبارات به طرح‌ها آبفای استان قزوین تزریق می‌شود.

معاون نظارت و بهره‌برداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه در بازدید از طرح انتقال آب سد طالقان به آبیک امیدوار شدم، گفت: خوشبختانه زیر ساخت‌های آب و فاضلاب در استان قزوین متحول شده است.

وی افزود: تصمیم داریم دومین انبار کمک‌های انسان دوستانه بین المللی را در قزوین مستقر کنیم.

کشفی خاطرنشان کرد: سخت‌ترین کار تنظیم جدول خاموشی هاست و زیر ساخت‌ها کشور را باید برای شرایط بدبینانه‌تر آماده کنیم.

آبگیری سد بالاخانلو

ملکی، مدیر عامل آب منطقه‌ای استان قزوین نیز با گلایه از کمبود اعتبارات ملی برای طرح‌های انتقال آب در استان گفت: سد بالاخانلو امسال آبگیری می‌شود تا مشکلات آب شرب در استان مرتفع شود.

وی افزود: طرح انتقال آب سد طالقان به آبیک متوقف شده بود و اعتبار آن نیمه دوم سال ۹۹ به آب منطقه‌ای استان قزوین رسید، اما با تلاش پیمانکاران، به مراحل بهره برداری نزدیک شده ایم.

مدیر عامل آب منطقه‌ای استان قزوین با بیان اینکه امسال ۲۹۵ میلیمتر بارندگی در استان قزوین ثبت شد، خاطرنشان کرد: این در حالی است که سال گذشته ۴۳۸ میلیمتر باران در استان قزوین به ثبت رسید و نسبت به دراز مدت، فاصله داریم.

تنش آب در برخی شهر‌های استان قزوین

بیرنوندی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین نیز با بیان اینکه این شرکت ۵۴۲ هزار مشترک دارد، گفت: ۶۸۷ حلقه چاه، ۳۸ قنات، ۳۴۰ دهنه چشمه ۷ هزار کیلومتر شبکه، وظیفه انتقال آب در استان قزوین را بر عهده دارند.

وی افزود: شاخص بهره مندی مردم استان از آب ۸۶ درصد است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین خاطرنشان کرد: ۷ هزار و ۹۰۰ لیتر بر ثانیه باید به شبکه آبرسانی استان قزوین منتقل شود، اما عملاً ۵ هزار لیتر در ثانیه آب وارد شبکه می‌شود و به دلیل شرایط دشت قزوین، آب ۲۰ حلقه چاه شور شده است.

بیروندی با اشاره به اینکه در تابستان ۶۲۱ لیتر در ثانیه کمبود آب داریم، گفت: در تاکستان، محمدیه و مهرگان، با تنش آب روبه رو هستیم.

وی افزود: در قزوین ۵۳۰ لیتر در ثانیه کمبود داریم و آبیک نیز یا مشکل کیفیت آب روبه روست و به ۸۰ روستا با تانکر آبرسانی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آبفای استان قزوین تصریح کرد: طرح آبرسانی به شهرک عظیمیه ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که باید تحت هر شرایطی انجام شود.

وی افزود: مهرگان هیچ منبعی برای تأمین آب ندارد و اگر برنامه ریزی نکنیم، آبی برای این شهر وجود نخواهد داشت.

بیرنوندی با بیان اینکه استان قزوین، چهارمین استان صنعتی کشور است، اما متاسفانه در حوزه پساب هیچگونه سرمایه گذاری نشده است، گفت: در استان قزوین ۵۸ هزار مترمکعب پساب وجود دارد که بخش صنعتی می‌تواند از آن استفاده کند.

نارضایتی از وضعیت برق

جمالی پور، استاندار قزوین با نارضایتی از وضعیت برق در استان گفت: حوزه برق فاجعه است و گرفتار مدیریت غلط در کشور هستیم.

وی افزود: چندین نیروگاه مقیاس کوچک در استان قزوین رها شده اند و اجازه بهره برداری به آن‌ها نمی‌دهند، از دولت بعدی می‌خواهم در این زمینه با جدیت ورود کند.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: مدل رفتاری ما درست نیست و با کاهش بارندگی نیروگاه‌های آبی از کار خارج می‌شودند، اما در برخی مواقع می‌توانیم با مدیریت و عدالت کار کنیم.

وی افزود: مناقصه انتقال آب به ۱۴ شهر استان قزوین تا دو هفته آینده برگزار می‌شود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ آبان
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)