• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۴۶۱۷
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

چگونه گوشی را شارژ کنیم تا عمر باتری افزایش یابد؟

در این گزارش راهکارهایی برای افزایش عمر باتری گوشی ارائه شده است.

به گزارش وب گردي خبرگزاري صدا وسيما؛ متخصصان فعال در حوزه تکنولوژی همواره به کاربران گوشی‌های هوشمند، لپ تاپ و سایر وسایل الکترونیکی مجهز به باتری توصیه می‌کنند که با رعایت نکات مهمی می‌توانند عمر مفید باتری دستگاه‌های خود را به طور قابل توجهی افزایش دهند.

چگونه گوشی را شارژ کنیم تا عمر باتری افزایش یابد؟

از زمانی که صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند بزرگ و بزرگ‌تر شد و باوجود سایز بزرگ نمایشگرها، گوشی‌ها نازک شدند و از آن سو کیفیت صفحه نمایش و دوربین آن‌ها نیز به طور قابل ملاحظه‌ای بهبود پیدا کرد، مشکل شارژدهی طولانی مدت باتری‌های گوشی‌های هوشمند روز به روز پررنگ‌تر شد.

کاربران بسیاری با وجود رضایت از کیفیت بالای صفحه نمایش و بطور کلی عملکرد گوشی‌های خود، از زمان بسیار کوتاهی که باتری‌ها می‌توانند شارژ نگه دارند، ابراز ناخشنودی می‌کنند و همواره بر این باورند که پس از مدت کوتاهی، عمر مفید گوشی و دستگاه‌های الکترونیکی مجهز به باتری به شدت کاهش می‌یابد.

غول‌های تکنولوژی نیز با وجود تلاش‌های فراوان برای افزایش قدرت باتری گوشی‌های تولیدی خود، هنوز نتوانسته‌اند طول مدت شارژدهی باتری‌ها را به مدت زمان بالایی برسانند. آن‌ها سعی داشتند همواره با انتشار نسخه‌های به‌روزرسانی شده از سیستم عامل گوشی‌های خود، عملکرد کلی باتری را بهبود ببخشند.

اما به نظر می‌رسد تنها کاری که کاربران می‌توانند برای افزایش عملکرد باتری گوشی‌هایشان انجام دهند، نکاتی ریزی است که باید در شارژ کردن گوشی و دستگاه‌های الکترونیکی خود به آن دقت کنند. این گزارش مرور مختصری بر مجموعه نکات ظریفی است که می‌تواند در افزایش عمر مفید گوشی‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌های شما موثر باشد.

۱. باتری را کامل و ۱۰۰ درصد شارژ نکنید

یکی از کار‌هایی که می‌توانید در قبال باتری گوشی و لپ‌تاپ انجام دهید، آن است که هنگام شارژ کردن، هرگز باتری آن را به طور کامل و تا ۱۰۰ درصد شارژ نکنید.

۲. هرگز نگذارید شارژ باتری به زیر ۲۰ درصد برسد

خالی شدن شارژ باتری (حدود زیر ۲۰ درصد) به شدت می‌تواند در کاهش عمر مفید باتری دستگاه الکترونیکی مربوطه موثر و تاثیرگذار باشد، به گونه‌ای که انجام عملکرد‌های آن را به شدت با مشکل و اختلالات جدی مواجه می‌کند.

۳. باتری را از شب تا صبح به برق نزنید

یکی دیگر از بدترین جنایت‌ها در قبال باتری دستگاه‌های الکترونیکی، شب به برق زدن آن‌ها و صبح از برق درآوردن آن‌هاست. به گونه‌ای شارژ باتری حدود ۶ الی ۸ ساعت به طول انجامیده و می‌تواند عمر مفید باتری را به شدت کاهش دهد.

۴. از قراردادن گوشی در محیط سرد و گرم بپرهیزید

کاربران باید توجه کنند که در محیط‌های زیاد سرد یا گرم، گوشی و لپ‌تاپ خود را قرار ندهند، چراکه این کار آسیب و صدمات شدید و غیرقابل جبرانی به باتری‌های لیتیوم یونی بکار رفته در گوشی‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌ها وارد می‌کند. بدین ترتیب، به هیچ وجه گوشی و دستگاه‌های الکترونیکی خود را برروی ساحل داغ، خودروی در بسته، کنار اجاق گاز و یا زیر نور آفتاب قرار ندهید. البته دمای سرد زیادی نیز تاثیر مشابه و مخربی بر روی عمر باتری می‌گذارد.

۵. از شارژر اصلی خود گوشی و لپ‌تاپ استفاده کنید

شارژر‌های اصلی و اورجینال خود گوشی و لپ‌تاپ را همیشه به همراه خود داشته باشید تا در صورت لزوم، تنها از همان استفاده کنید چراکه ولتاژ، مدل و سرعت شارژ شدن کابل شارژر‌های مختلف، کاملا متفاوت است و باید دقت داشته باشید که تنها از شارژر مخصوص دستگاه خود استفاده کنید.

۶. از شارژر اصلی محافظت کنید تا دچار قطعی نشود

برخی از شارژر‌ها به علت عدم استفاده صحیح و مراقبت‌های نادرست دچار قطعی‌های متعددی می‌شوند که در سرعت شارژ تاثیرات مخربی خواهد گذاشت.

۷. تنها ماهی یکبار باتری را ۱۰۰ درصد شارژ کنید

همانطور که خاموش کردن گوشی چند وقت یکبار برای گوشی هوشمند لازم است و یا انسان‌ها برای بازیابی و عملکرد خوب نیاز به خواب، استراحت و تفریح دارند، باتری‌ها نیز نیاز به بازیابی و شارژ دوباره دارند. بدین منظور، کاربران باید ماهی یک بار باتری دستگاه الکترونیکی مربوطه را به طور کامل و ۱۰۰ درصد شارژ کنند تا عمر مفید باتری افزایش یابد.

۸. در استفاده از پاوربانک، به ولت برق آن دقت کنید

معمولا بیشتر پاوربانک‌ها و شارژر‌های سیار، از دو درگاه خروجی برق استفاده می‌کنند که ولتاژ‌های مختلفی برای دستگاه‌های الکترونیکی مختلف دارند.

۹. ۴۰ تا ۸۰ درصد؛ ایده آل

در آخر باید گفت که کاربران باید توجه داشته باشند که ایده‌آل‌ترین و بهترین میزان شارژ گوشی و لپ‌تاپ چیزی میان ۴۰ درصد تا ۸۰ درصد است.

منبع: ایسنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
آخرین اخبار
اختصاص ۵۶۰ میلیارد ریال برای توسعه و تأمین تجهیزات آموزشی خراسان‌شمالی 
شکست تراکتور و پیروزی سپاهان در هفته بیستم
اجرای طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه‌های مازندران 
توسعه گردشگری بین المللی، از اولویت‌های وزارت میراث فرهنگی و گردشگری
تداوم بارش برف و باران در محور‌های اصلی چهارمحال و بختیاری
احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
جمهوری اسلامی مردم ایران
۱۹ بهمن ۵۷؛ نقطه گسست ارتش از پهلوی و پیوند با امام خمینی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
افزایش تولیدات کشاورزی از ۲۵ میلیون تن به حدود ۱۳۰ میلیون تن
بهره‌برداری از ۲۳ طرح صنعت برق در مازندران 
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
تاکید دیوان محاسبات بر ضرورت اصلاح ساختار شرکت ملی گاز برای جلوگیری از زیاندهی
دعوت نمایندگان مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
کارت آزمون دکتری ۱۴۰۵ منتشر شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
‌می‌خواستیم تهران را دوست داشتنی نشان دهیم
پیام تبریک قالیباف در پی قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا
۳ نشان نقره و برنز ملی پوشان ایران در دومین روز دو و میدانی داخل سالن قهرمانی آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)