• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۶۷۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۳
خراسان رضوی » اقتصادی

تمدید مهلت جذب اعتبارات اسناد خزانه اسلامی تا ۳۱ شهریور ماه

استاندار خراسان رضوی گفت: مهلت جذب اعتبارات اسناد خزانه اسلامی توسط دستگاه‌های اجرایی تا ۳۱ شهریور ماه تمدید شده است

محمدصادق معتمدیان در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان رضوی با بیان اینکه مدیران دستگاه‌ها تلاش کنند در مدتتمدید مهلت جذب اعتبارات اسناد خزانه اسلامی تا ۳۱ شهریور ماه باقیمانده تمامی اعتبارات را به صورت کامل جذب کنند افزود: دستگاه‌های اجرایی استان تا پایان تیر ماه فرصت داشتند باقیمانده اعتبارات اسناد خزانه اسلامی را جذب کنند، اما در این شرایط سخت اقتصادی و کرونایی ۳۸ میلیارد تومان اعتبار باقیمانده در استان هنوز جذب نشده است.
وی اولویت استان را تخصیص اعتبارات طرح های نیمه تمام با پیشرفت اجرایی زیاد ذکر کرد و تصریح کرد: فرمانداران و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی باید توان خود را به اتمام این طرح ها اختصاص دهند.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به خشکسالی و مدیریت دشوار شرایط کم آبی در این استان گفت: اولویت در این خصوص باید اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های منطبق بر سند سازگاری با کم آبی استان باشد و در نشست‌های مکرر اجرای برنامه‌ها و تکالیف دستگاه‌های اجرایی در این زمینه ارزیابی و رصد شود.
معتمدیان  افزود: امسال اعتبارات مربوط به پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری استان افزایش یافته که امید است اجرای این پروژه‌ها سرعت بیشتری بگیرد.
وی از تصویب سند استانی آمایش سرزمینی خراسان رضوی توسط شورای عالی آمایش سرزمینی خبر داد و تصریح کرد: همه طرح‌های عمرانی و صنعتی استان باید با سند آمایش سرزمینی تطابق داشته باشند و براساس این سند اجرا شوند و نظارت کافی نیز بر اجرای آن انجام گیرد.
استاندار خراسان رضوی گفت: مدیران تا آخرین لحظه مسوولیت خود از نظر شرعی و قانونی مسوول خدمت رسانی مطلوب به مردم و انجام وظایف خود هستند.

تخصیص ۳۹.۲ درصد از اعتبارات سال جاری

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی هم گفت: اعتبارات جاری و عمرانی امسال استان چهار هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان بوده که از این مبلغ هزار و ۶۱۷ میلیارد تومان و معادل ۳۹.۲ درصد تخصیص یافته است.
رضا جمشیدی افزود: از مجموع اعتبارات جاری و عمرانی استان، هزار و ۳۳۰ میلیارد تومان اعتبارات جاری است که از این مبلغ ۴۴۵ میلیارد تومان معادل ۳۳.۵ درصد تخصیص یافته است.
وی گفت: باقی اعتبارات خراسان رضوی به میزان ۲ هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان مربوط به اعتبارات عمرانی است که از این مبلغ تاکنون هزار و ۱۷۱ میلیارد تومان و معادل ۴۲ درصد تخصیص یافته که ۳۰۳ میلیارد تومان به صورت نقدی و ۸۶۸ میلیارد تومان به صورت اسناد خزانه اسلامی است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: امسال ۳۳۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به راه‌های روستایی استان اختصاص یافته که براساس شاخص‌های برخورداری شهرستان‌ها بین آن‌ها توزیع شده و مسوولیت تصمیم گیری در خصوص پروژه‌های آن با کمیته برنامه ریزی آن شهرستان است.
جمشیدی افزود: در قانون بودجه امسال ۹۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برای بخش تامین آب روستایی و عشایری استان اختصاص یافته که پنج درصد این مبلغ مربوط به بخش عشایری و ۹۵ درصد مربوط به بخش روستایی است.
وی گفت براساس شاخص‌های محرومیت زدایی مورد نظر دستگاه‌های اجرایی، از ۱۰۰ درصد اعتبارات بخش آب روستایی خراسان رضوی، ۷۹ درصد مربوط به شرکت آب و فاضلاب استان و ۲۱ درصد مربوط به شرکت آب و فاضلاب مشهد است.
در این نشست پیشنهاد‌های کارگروه امور زیربنایی استان مبنی بر توسعه هفت هکتاری پارک علم و فناوری برای استقرار صنایع دانش بنیان در اطراف مشهد با مخالفت مدیران شرکت آب منطقه‌ای و شرکت آب و فاضلاب مواجه گردید و تصویب نشد.
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برتری رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه در هفته چهارم لیگ برتر واترپلو
عملیات احداث جاده یموق – کهنه‌جلگه در مانه آغاز شد
افتتاح هشت طرح در بیمارستان الزهرا(س) اصفهان
سه ضلع محاسبات مالیاتی تکمیل شد
موفقیت تیم تیراندازی پتروشیمی گچساران در المپیاد خلیج فارس
رقابت ۲۶۰ نوجوان گستانی در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی استان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ برتری حسن یزدانی مانع قهرمانی بانک شهر نشد
اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و افزايش گشت هاي شبانه در "بافت"
تخریب ابر ویلای غیرمجاز
بزرگترین جشن تکلیف دانش آموزان دختر در اسفراین برگزار شد
تجلیل از ۴۰ سال سابقه درخشان نیکوکاری در اصفهان
درخشش آی‌دی‌جودوکاران بافقی در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
شکست دو نماینده هرمزگان در لیگ برتر فوتسال کشور
نایب قهرمانی کردستان در رقابت های کونگ فو کشور
ارتفاعات تهران برفی می‌شود
گردهمایی نوآوری و مالیات
خلق آثار هنری از ضایعات آهن توسط مکانیک خلاق
چشم انتظاری خانواده‌های اسرا و نقض بی پایان آتش بس
برگزاری مرحله نهایی کتابخوانی کتاب دختران آفتاب
دریافت شهریه غیرقانونی علت پلمب مدرسه غیردولتی زرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)