• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۷۰۷۹
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷
کیش » سیاسی

رعایت اخلاق رسانه‌ای و میثاق روزنامه نگاری حرفه ای، امری لازم و حیاتی

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تبریک هفدهم مرداد روز خبرنگار، گفت: رعایت اخلاق رسانه‌ای و میثاق روزنامه نگاری حرفه ای، امری لازم و حیاتی است.

رعایت اخلاق رسانه‌ای و میثاق روزنامه نگاری حرفه ای، امری لازم و حیاتیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، جعفر آهنگران به مناسبت گرامیداشت ۱۷ مرداد روز خبرنگار در پیامی آورده است:


با نام و یاد خدای مهربان

جان نباشد جز خبر در آزمون   هر که افزون‌تر خبر، جانش فزون
جان ما از جان حیوان بیشتر   از چه، زان رو که فزون دارد خبر

حضرت مولانا

خبر در دنیای گذشته و امروز، مصادف و مترادف با آگاهی بخشی و روشنگری است.

بر این اساس، تولیدکنندگان خبر از اهمیت و جایگاه حساسی برخوردار می‌شوند و بر این اساس رعایت اخلاق رسانه‌ای و میثاق روزنامه نگاری حرفه ای، امری لازم و حیاتی است.

در این زمینه، کار خبرنگار متعهد در چهارچوب مصالح و منافع ملی، تجسم امانتداری و مسئولیت پذیری است و بر این مبنا، روز خبرنگار یادآور حماسه آفرینی مردان و زنان بلند اندیشی است که ماندگاری حقیقت را به بقای خود ترجیح دادند.

آنان که با قدرت قلم گام در وادی مقدس اطلاع رسانی صادقانه و روشنگری منصفانه نهاده و با رسالت خطیر خود چراغ آگاهی فراروی جامعه افروخته و موجبات رشد و بالندگی آن را فراهم آورده اند.

این چنین انسان‌های فداکار و متعهد، تاریخ نگاران زمانه اند که از مجرای اطلاعات دقیق و وثیق، تصویر عینی واقعیت‌ها را ثبت کرده و قلم خویش را همسو با وجدان اخلاقی، شرافت حرفه‌ای و احترام به حقوق و حریم فردی و شئؤن انسانی بکار می‌گیرند.

حسب تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اطلاع رسانی گسترده درباره دستاورد‌های انقلاب و نظام و نیز با نگاه به آینده روشن کیش و لزوم تقویت این پروژه فراملی، رویکرد اطلاع رسانی و تقویت تصویر این خطه اهمیت بیشتری می‌یابد.

بر اساس رویکرد تازه، شفافیت حداکثری و نگاه به کیش در قالب منافع عمومی و جایگاه بین المللی لازم و ضروری است. در همین رابطه، سازمان با اهتمام به تقویت مناسبات و ارتباطات، برنامه‎های متنوعی را برای تعامل با جامعه خبری و رسانه‌ای متعهد مد نظر دارد.

تقویت کمی و کیفی خبر رسانی، تهیه گزارش، یادداشت نویسی، تصویرپردازی و حضور پررنگ در تمامی رسانه‌ها اعم از رسانه ملی، مطبوعات سراسری، وب سایت‌های برجسته، شبکه‌های اجتماعی پرمخاطب و رسانه‌های محلی بر اساس وظیفه ذاتی روابط عمومی، لازم و ضروری است و قاطبه مدیران رسانه و خبرنگاران کیش نیز در این مسیر؛ ما را همراهی می‌کنند.

دنیای امروز، دنیای ارتباطات و رسانه است و ارتباط یکی از شاه کلید‌های موفقیت در این دوره. در چنین شرایطی، بی‎ باور بودن به قدرت ارتباطات و رسانه ها، یا حتی کم باور بودن آن، فرصت سوزی بسیار زیادی را به همراه دارد.

وضعیتی که با منافع ملی و جایگاه روابط عمومی در تضاد بوده و برای کیش که در کشور‌های اطراف نیز رقبایی مطرح دارد، خسارتی مضاعف است.

این ارتباط جامع به عنوان نقشه راه اطلاع رسانی، می‌تواند ضمن تبیین رویکرد‌ها و برنامه‌های دولت انقلابی، پیام‌ها و اهداف جدید را در سطح بین المللی و ملی، بازنشر نموده تا تاثیرگذاری، همسویی و هم افزایی بیشتری پدید آید.

راهبرد اصلی در نظرگرفته شده در دوره کنونی، ایجاد سازوکار لازم برای برخورداری سطح بسیارگسترده‌تر طیف‌های مختلف جامعه از جزیره کیش است که با شعار " کیش برای همه" و همسو با منویات رهبر معظم انقلاب در برخورداری همه اقشار از امکانات و ظرفیت‌ها دنبال می‌شود و امیدواریم با تلاش و کوشش شبانه روزی، موفق و سربلند باشیم.

کیش مرواریدی در صدف خلیج فارس است و نباید در تیول عده‌ای محدود بماند.

این جزیره متعلق به همه مردم ایران است و برای همین باید زمینه‌های استفاده همگانی و عمومی‌تر از این خاک پاره بی مانند، مهیا گردد.

ضمن عرض تبریک صمیمانه روز خبرنگار به جامعه رسانه‌ای ایران و فعالان رسانه‌ای کیش که همواره سعی داشتند و دارند تا جزیره را برای دستیابی به اهداف بلند و ایفای نقش برجسته در اقتصاد ملی و الگو سازی حکمروایی موثر محلی؛ تقویت کنند؛ لازم است تاکید کنم ما نیازمند به نقد و نظریم و دست مریزاد می‌گوییم به عزیزانی که منصفانه ما را برای حرکت در مسیری درست یاری می‌دهند ... دوستانی که خود را به درستی ذینفع سازمان می‌دانند و یاری رسان ما بوده و هستند.

امید، بزرگترین سرمایه هر فرد و سازمانی است و ما در فرصت پیش رو، با امید به ساخت فردایی بهتر تلاش می‌کنیم.

کیش با شادی و امید قرین است و ما برای تداوم این لبخندها، باید به بهترین نحو، به وظایف خود که همانا توسعه ظرفیت‌های فراوان کیش است، عمل کنیم.

با گرامی داشت ۱۷مرداد و “روز خبرنگار" بهترین‌ها را برای تمامی خبرنگاران صادق، سخت کوش و پایبند به ارزش‌های اصیل به ویژه خبرنگاران و راویان رویداد‌های خبری جزیره زیبای کیش آرزو میکنم و با بزرگداشت یاد و خاطره شهید صارمی و دیگرشهدای والامقام رسانه؛ در برابر این جانفشانی‌ها و ایثارگری‌ها سر تعظیم فرود می‌آوریم؛

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هفدهم آبان ۱۴۰۴)
چالش دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد شیعیان دو روی سکه انتخابات پیش‌روی عراق
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)