• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۷۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۱
بین الملل » غرب آسیا
تحولات یمن

آغاز راهپیمایی ضد آمریکایی در صنعا

 تلویزیون المسیره از آغاز راهپیمایی یمنی ها در صنعا با شعار پایان محاصره و مقابله با جنایت آمریکا خبر داد.

به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما ؛ تلویزیون المسیره از آغاز راهپیمایی یمنی ها در صنعا با شعار پایان محاصره و مقابله با جنایت آمریکا خبر داد.
محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن در این تظاهرات گفت: آمریکا به طور مستمر برای ضربه زدن به ارزش ریال یمن در برابر دلار تلاش می کند. زمانی که آمریکا در سوریه، فلسطین و لبنان حضور پیدا کرد، آن ملت ها متحمل رنج هایی شدند و امروز هم ملت ما به علت حضور آمریکایی ها رنج می کشد.
الحوثی افزود: ما در محاصره قرار داریم و با این وجود ما را به دست داشتن در محاصره کشور متهم می کنند تا واقعیت ها را وارونه جلوه دهند و تحریف کنند. نیازی به کمک های کشورهای متجاوز نداریم و اگر درآمدهای بنادر، نفت و گاز یمن را برگردانند، حقوق کارکنان را پرداخت خواهیم کرد. آمریکاست که ملت ما را محاصره کرده است و به قتل می رساند. عربستان و امارات، چیزی جز ابزاری برای اجرای برنامه های آمریکا نیستند.
ائتلاف "اللقاء المشترک" یمن، مشارکت گسترده مردمی در تظاهرات عصر امروز در میدان باب الیمن صنعا را خواستار شده بود.
این ائتلاف (که متشکل از ۷ حزب یمنی است) با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: ائتلاف متجاوزان به طور مداوم اقتصاد ملی را هدف قرار داده و به اقتصاد و فعالیت‌های بازرگانی (یمن) آسیب وارد می‌کند که این امر بر اوضاع شهروندان یمنی تاثیر بسزایی دارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در ادامه بیانیه این ائتلاف آمده است: تداوم تحریم ها، جلوگیری از ورود کشتی‌های حامل مشتقات نفتی و تنش زایی کشور‌های متجاوز در زمینه اقتصادی را که هدف از آن تشدید رنج مردم یمن است، محکوم می‌کنیم.
گفتنی است عربستان سعودی با همکاری آمریکا و دیگر دولتهای غربی  در شش سال گذشته با اعمال شدیدترین تحریمها و محاصره اقتصادی درکنار جنگ و حملات گسترده به زیر ساختهای یمن ؛ این کشور را در آستانه بزرگ ترین فاجعه بشری در جهان معاصر قرار داده اند .  
 دولت عربستان که برای ده‌ها سال مردم یمن را با وجود داشتن سه هزار سال تاریخ مکتوب به کارگران ساده خانه‌ها، ادارات و سازمان‌های خود و سرزمین آن‌ها را به محلی برای آموزش تروریست‌های القاعده تبدیل کرده بود، اکنون با مردمی روبرو شده است که شش سال گذشته را با کمترین امکانات و با وجود محاصره کامل، موفق شده اند ضمن کنترل بخش‌های عمده‌ای از کشور، دشمنان خود را از مناطق اشغالی به عقب برانند و با ایجاد اتحاد و یکپارچگی بی سابقه در کشور، امیدوار به روز‌های بهتر برای میهن خود باشند.
کشور یمن علیرغم ۷۰۰ کیلومتر مرز مشترک با آب و دریا که می‌تواند این کشور را به یک اقتصاد پویا و پایدار تبدیل کند،   فقیرترین کشور عربی و اسلامی نام گرفته بود، این وضعیت نشان دهنده وجود دست‌های استعمار در این کشور بود. چنانکه هنگام آغاز جنگ علیه ملت یمن، نزدیک به دو میلیون نفر از مردم این کشور با کمترین درآمد در عربستان پَست‌ترین کار‌ها را در هتل‌ها، رستوران‌ها و فرودگاه‌های این کشور انجام می‌دادند.
در حقیقت مجموعه مستخدمین سعودی‌ها در سطوح مختلف اداری و غیر اداری از یمنی‌ها بودند و اجازه داده نمی‌شد که این مردم از توانمندی‌های داخلی خود بهره برند.
سعودی‌ها طی دهه‌های گذشته نقش برادر بزرگتر را در قبال ملت یمن برای خود قائل بودند، اما برغم همه سهمی که از منابع این کشور بر می‌داشتند، حاضر به اعطای هیچ امتیازی حتی حداقلی هم نبودند.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)