• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۷۶۰۸
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۵
قم » اجتماعی

جهاد دانشگاهی حلقه مفقوده میان دانشگاه، صنعت و جامعه

رئیس جهاد دانشگاهی استان قم با بیان اینکه جهاد دانشگاهی حلقه مفقوده میان دانشگاه، صنعت و جامعه بوده است، گفت: مشخصه اصلی جهاد دانشگاهی سبک بالی و چاپکی است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم، جهاد دانشگاهی حلقه مفقوده میان دانشگاه، صنعت و جامعهمحمد حیدری با بیان اینکه نهاد جهاد دانشگاهی یکی از نهاد‌های عمومی غیردولتی است که بعد از انقلاب تاسیس شده، گفت: مشخصه اصلی جهاد دانشگاهی سبک بالی و چاپکی است و هیچ وابستگی مالی به دولت ندارد.

رئیس جهاد دانشگاهی قم با اشاره به اینکه پافشاری این نهاد در انجام کار‌های مهم کشور حلقه مفقوده میان دانشگاه، صنعت و جامعه بوده است که مشکلات و مسائل را با پشتکار خود حل کرده است، افزود: جهاد دانشگاهی به دنبال تثبیت ارزش‌های نظام و انقلاب اسلامی است و جهادگران همواره کمر همت برای رفع نیاز‌های مهم جامعه بسته اند.

وی با تاکید بر اینکه سعی جهاد دانشگاهی برآن است تا با اقدامات انجام شده از وابستگی‌های مالی و علمی نسبت به کشور‌های بیگانه کاسته شود، ادامه داد: بدنه جهاد دانشگاهی را عمدتا جوانان با انگیزه و فرهیخته تشکیل می‌دهند که همین جوان گرایی سبب رشد علمی این ارگان انقلابی شده است.

حیدری با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ تفاهم نامه با دستگاه‌های دولتی منعقد شده است و جهاد دانشگاهی هیچوقت دچار موازی کاری نشده است، گفت: جوان گرایی جهاد دانشگاهی قم، مهم‌ترین شاخصه‌ی این نهاد انقلابی است و جهاد با اتکا به نیروی جوان خود در تمام زمینه‌های مربوطه آماده خدمت رسانی است.

وی با بیان اینکه در حوزه آموزش و کارآفرینی خدمات ویژه‌ای در جهاد دانشگاهی به مراجعان ارائه می‌شود که در سایر نهاد‌های آموزشی کمتر به آن پرداخته شده است، افزود: بسته‌های آموزشی و مهارتی برای دانشجویان جهت توانمند سازی و افزایش اشتغال پذیری در افراد از مهم‌ترین خدمات جهاد دانشگاهی است.

حیدری با اشاره به اینکه در حوزه فرهنگ، رویکرد و افق جهاد دانشگاهی برای برنامه‌های فرهنگی خود برنامه ریزی بر اساس ذائقه مخاطب، تولید محتوای جذاب، ارائه حقایق خبری در خبرگزاری‌های زیر مجموعه این نهاد است، ادامه داد: با توجه به این که در فصل پذیرش دانشجو در کشور هستیم برنامه مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برای مهرماه ۱۴۰۰ ثبت نام افراد در مدارج کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، در ۱۲ رشته همراه با جذب دانشجو در سه گروه فناوری اطلاعات، هنر‌های تجسمی و مدیریت است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان قم با تاکید بر اینکه جهاد دانشگاهی به تولید علم در کشور شهرت دارد، ادامه داد: در جهاد دانشگاهی پژوهش برای پژوهش نیست بلکه پژوهش برای رفع نیاز است، رفع نیاز در زمان مناسب، تولید و بومی سازی فناوری‌های روز دنیا، رویکرد کاربرد محور پژوهش‌ها و همکاری با نهاد‌های علمی و پژوهشی استان برای کسب نتیجه بهتر و خدمت به مردم خواهد بود.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی استان قم سال هاست که در زمینه درمان ناباروری فعالیت می‌کند و باتجربه‌ترین مرکز در بین استان‌ها است، گفت: خدمات کامل مرکز و بی نیاز بودن مراجعین به دریافت خدمات درمانی خارج از مرکز مثل استفاده از آزمایشگاه، داروخانه، سونوگرافی و ...، ارائه تسهیلات و مشارکت با موسسات قرض الحسنه و خیرین جهت حمایت از زوجین از دیگر فعالیت‌های این نهاد است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
توقیف نفتکش ونزوئلایی برخلاف موازین و قوانین دریانوردی آزاد است
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان اسلام شدند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۱ آذر ۱۴۰۴
مشق مادر، روایت شیرین از یک کلاس درس
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
آیین تجلیل از کتابخوانان در هریس
توسعه پایدار بدون مشارکت فعال زنان ممکن نیست
مسابقات جام «از محله تا قله» با یاد شهدا در استان البرز برگزار شد
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۵۰ روستا در الیگودرز
درخشش عکاسان گیلانی در جشنواره بین‌المللی ایران جوان
جان باختن دو نفر در حادثه تیراندازی در آقاسیدشریف رشت
استمرار بارش ها در سمنان
اقامه نماز جمعه در ایلام
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
حمایت از توسعه مشاغل خانگی در زنجان
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
توصیه‌های ایمنی پلیس راه زنجان برای رانندگی در روزهای بارانی و برفی
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
۴ کشته بر اثر برخورد کامیون با پراید در محور بیرجند - خوسف
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)