• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۰۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

تزریق واکسن کرونای نورا به افراد ۱۲ تا ۲۰ ساله

فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله با بیان اینکه در مرحله دوم به ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر از افراد ۱۲ تا ۳۰ ساله واکسن نورا تزریق خواهد شد، گفت: آغاز مرحله دوم نیازمند داوطلب‌هایی است که تاکنون کرونا نگرفته باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر حسن ابوالقاسمی صبح امروز (چهارشنبه) در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به پایان مرحله اول کارآزمایی بالینی واکسن نورا اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله در ۱۸ ماه گذشته با هدف کنترل و شکست ویروس کرونا پا به عرصه تحقیقات گسترده در این خوزه گذاشت؛ اهدای پلاسمای بهبود یافتگان از جمله روش‌هایی بود که در این زمینه تلاش شد.
وی افزود: بیمارستان بقیه الله دو تا چهار درصد نسبت به سایر مراکز درمانی کاهش تعداد فوتی‌های ناشی از کرونا داشت و اولین مرکزی بودیم که داروی کورتون را برای درمان استفاده می‌کردیم و این ثابت شد که یکی از بهترین دارو‌های کارساز برای غلبه بر کرونا است.

ویروس دلتا، جوانان را بیشتر درگیر می کند و شدت درگیری بیشتری هم دارد
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ابوالقاسمی ادامه داد: از اسفند ۱۳۹۸برای اینکه واکسنی را برای غلبه بر کرونا طراحی کنیم، فعالیت‌های خود را آغاز کردیم و این تلاش‌ها باعث شد واکسن نو ترکیبی را تولید کنیم بر این‌اساس جهت کار آزمایی بالینی، تعداد ۷۰ نفر داوطلب شدند و با تزریق این واکسن به افراد ۱۸ تا ۵۰ سال آزمایش مشخص شد این واکسن عوارض جانبی خاصی ندارد.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله اضافه کرد: در فاز دوم به دنبال آن هستیم تا به ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر از جوانان ۱۲ تا ۲۰ ساله واکسن بزنیم که در این زمینه موافقت‌های اولیه صورت گرفته است، اما برای آغاز فاز دوم نیازمند داوطلب‌هایی است که تاکنون کرونا نگرفته باشند البته تقاضا کردیم تا فاز دوم و سوم را هم زمان شروع کنیم.
وی با بیان اینکه سه چهارم تخت‌های بیمارستانی ما تحت اشغال بیماران کرونایی است، گفت: این در حالی است که تاکنون ۸۰۰ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا نیز در این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتنه‌اند و پیش بینی می‌کنیم این آمار امروز به حدود هزار نفر افزایش یابد.

اگر اقدام سریعی انجام نشود، امکان دارد بستری ها به 150 هزار نفر افزایش یابد
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ابوالقاسمی در خصوص واردات واکسن عنوان کرد: دولت هر چقدر بتواند واکسن وارد کند مخالفتی نداریم، چون در آینده نیاز بسیار زیادی برای استفاده از واکسن خواهیم داشت.
فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله ادامه داد: واکسن‌های نو ترکیب باید سه دوز تزریق شود البته نتایج این باید در آزمایش‌های بالینی مشخص شود از سوی دیگر واکسن نورا، چون نوترکیب است چنانچه مجوز تولید نهایی آن صادر شود به راحتی قابلیت تولید بالای سه میلیون دوز را در ماه داریم، زیرا تولید این‌گونه واکسن‌ها راحت‌تر است.
وی ادامه داد: طبق پروتکل فاز یک دو‌ماه زمان برد، ولی آمادگی داریم چنانچه سازمان غذا و دارو موافقت کند فاز دوم و سوم را هم‌زمان آغاز کنیم و تداخلی هم نخواهد داشت؛ کار آزمایی بالینی فاز دوم از دو هفته دیگر آغاز می‌شود.
ابوالقاسمی تاکید کرد: برای کنترل بیماری پیشنهاد ما این است که رفت و آمد‌ها در شهر به شدت کنترل شود البته صرف تعطیلی کافی نیست، چون برای شکستن زنجیره انتقال باید قرنطینه به شدت اعمال شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرکرد در مسابقات تیراندازی
چهارمین جلد «حماسه سجادیه» منتشر شد
حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نماد ایستادگی و وحدت ملت ایران است
حمایت مصر از بازگشت مذاکرات بین تهران - واشنگتن
هشدارنارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی
افزایش پنج برابری شمار پناهندگان بی خانمان در انگلیس
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
ممنوعیت اسپانیا برای دسترسی کودکان به شبکه‌های اجتماعی
رقابت آلومینیوم، ذوب آهن در اراک
افتتاح ۴۰ پروژه مدیریت بحران در مازندران با اعتبار ۱۶۰۰ میلیارد ریال
مردمی بودن شاخصه اصلی انقلاب اسلامی ایران
برد خارج از خانه هندبال بانوان نفت و گاز گچساران
حضور فعال ایران در نمایشگاه گردشگری EMITT ۲۰۲۶
اهدای عضو نوجوان اهل کریم آباد بهادران
تشکیل سپاه پاسداران؛ یکی ازدستاوردهای انقلاب اسلامی
آخر هفته در بهشت زهرا
ابراز امیدواری کرملین به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا
دوومیدانی داخل سالن آسیا، صعود صفری و زارعی به دیدار پایانی
برگزاری نمایشگاه عرضه‌ی کالا دربخش رودخانه شهرستان رودان
حضور استاندار آذربایجان‌غربی در جمع مردم شهر محمدیار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)