• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۲۰۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۸
اقتصادی » آب و انرژی
وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی:

به ۳۲ هزار کیلومتر راه روستایی نیاز داریم

وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی گفت: باید در نهضت حمل و نقل در کشور یک اتفاقی رخ بدهد و از این شرایط کنونی عبور کنیم. ما ۳۲ هزار کیلومتر جاده روستایی نیاز داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما رستم قاسمی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی شب گذشته با حضور در جمع اعضای فراکسیون راهبردی به تشریح کارنامه عملکرد، سوابق کاری و شغلی و همچنین برنامه‌های خود برای این وزارتخانه پرداخت.
وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی افزود: بخش زیادی از راه‌های کشور در دوره‌ای که قرارگاه خاتم بودم ساخته شد و همچنین در حوزه بندی همه بنادر مهم و بزرگ کشور در زمانی که قرارگاه خاتم بودم ساخته شده است.
وی گفت:بندر عسلویه که یکی از بنادر بزرگ دنیاست، بندر شهید رجایی، بندر شهید بهشتی و توسعه بندر امام هم جزو کار‌هایی بود که در همین دوره انجام شد. در شمال کشور هم بندر امیرآباد، بندر انزلی و منطقه آزاد انزلی هم همینطور.
وی ادامه داد: در زمینه هوایی هم اکثر فرودگاه‌ها هم در همین دوران توسط قرارگاه خاتم ساخته شد.
قاسمی اضافه کرد:در حوزه پل‌ها هم پل‌های بزرگ از جمله پل ارومیه یا پل صدر هم در زمانی که من قرارگاه خاتم بودم ساخته شد. در زمینه سازه‌های زیرزمینی که ما این دانش در کشور نبود و صرفا در اختیار آلمانی و اتریشی‌ها بود. اما ما اصرار داشتیم که این دانش وارد کشور شود که این کار را کردیم و در آن زمان که مشکل آب برای تهران به وجود آمده بود به موقع این کار انجام شد.
قاسمی در بخش دیگر سخنان خود ابراز داشت: بعد از دوره قرارگاه خاتم به من پیشنهاد وزارت نفت داده شد که در دولت قبلی هم (نهم) به من پیشنهاد شده بود و من نپذیرفتم و در این دوره هم مخالف بودم، اما آقای احمدی‌نژاد چندباری خدمت آقا گفته بود که تنها گزینه من برای وزارت نفت فلانی است که ایشان فرمود که شما بروید برای وزارت نفت و ما هم دیگر حرفی برای گفتن نداشتیم. اما دو نکته عرض کنم بالاترین توسعه در صنعت نفت کشور در صد سال گذشته در سال‌های ۹۰ و ۹۱ بوده اعداد و آمار در این مساله وجود دارد و نکته دوم بالاترین فروش نفت هم در همان دوره بود که سخت‌ترین تحریم‌ها وجود داشت.
وی ادامه داد: بعد از وزارت نفت علیرغم اینکه آقای قالیباف شهردار بود و اصرار داشت برای قائم مقامی شهرداری، اما من، چون یک رفاقت خیلی طولانی با فرمانده نیروی قدس شهید سلیمانی داشتم به آنجا رفتم و طی ۷ سال که معاونت نیروی قدس را داشتم، کار اقتصاد نیروی قدس در دوران جنگ کار بسیار سختی بود که تلاش کردیم این مساله را اداره کنیم.
وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی در ادامه بیان کرد: ما در حوزه حمل و نقل که یکی از شاخص‌های توسعه کشور است مشکلات زیادی داریم، ۱۲۰ هزار کیلومتر جاده‌ها و آزادراه در کشور داریم، اما واقعا نگهداری از این‌ها در وضعیت مناسبی نیست. این نیازمند یک نهضت جدیدی است تا بتواند که هم ارزان و هم امن حمل و نقل ریلی داشته باشیم و تقویت شود. باید در نهضت حمل و نقل در کشور یک اتفاقی رخ بدهد و از این شرایط کنونی عبور کنیم. ما ۳۲ هزار کیلومتر جاده روستایی نیاز داریم.
وی افزود: ما در حوزه هوایی نیازمند یک تغییر هستیم، راهکار هم دارد. بخش‌های ریلی کشور باید یک مگاپروژه‌ای را در این حوزه تعریف کنیم تا از شرایط فعلی عبور کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)