• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۳۴۴۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۱
فارس » سیاسی
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس:

بررسی دقیق برنامه وزیران پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی

عزیزی گفت:آنچه برای نمایندگان مردم مهم است کارآمدی، تخصص، برنامه‌های آنها، روحیه جهادی و انقلابی و انگیزه یک وزیر برای حل مشکلات کشور است.

بررسی دقیق برنامه وزرا در مجلس شورای اسلامیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی در مجلس گفت: در بررسی صلاحیت وزرا، آنچه برای نمایندگان مهم است کارآمدی، سوابق روشن، برنامه‌های آن‌ها برای مدیریت وزارتخانه متبوع، تخصص و روحیه جهادی و انقلابی وزرا است.
ابراهیم عزیزی در خصوص نحوه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی اظهار داشت: پس از معرفی وزرا نمایندگان در همان ساعات اولیه با بسیاری از وزرای معرفی شده جلساتی را داشتند تا ضمن آشنایی با برنامه‌های آنان، به بررسی صلاحیت‌های تخصصی و عمومی آن‌ها بپردازند.
او تصریح کرد: برنامه‌های وزرا به نمایندگان ارائه شده و این هفته نمایندگان نیز در کمیسیون‌های تخصصی خود به بررسی این برنامه‌ها خواهند پرداخت.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان مجلس به دنبال بهبود فضای مدیریتی کشور هستند و در این راه قطعاً به وزرایی رای خواهند داد که بتوانند در این راستا نقشی مهم ایفا کنند.
عزیزی تاکید کرد: به هر حال یک وزیر مسوول یک وزارتخانه است و در کل کشور مدیران بسیاری از طریق وی منصوب می‌شوند و این انتصاب‌ها اگر با انتخاب افراد کارآمد، شایسته و پاکدست همراه شود، در حل مشکلات مدیریتی کشور نقش بسزایی دارد لذا نمایندگان با حساسیت ویژه و به دور از حواشی، این مساله را دنبال می‌کنند.
نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: شخصی که وزیر می‌شود باید ضمن کارآمدی و تمام صلاحیت ها، نیاز‌های به روز مردم را نیز درک کند و بداند در شرایط فعلی چه تصمیماتی را باید برای بهبود معیشت مردم و اقتصاد کشور اتخاذ کند.
عزیزی از ارتباط با برخی نخبگان و مشورت و رایزنی با آن‌ها خبرداد و گفت: برای یک انتخاب شایسته و اصلح از نظر آن‌ها نیز استفاده شده است و اگر کسی نیز مطلبی در این راستا دارد می‌تواند از طریق دفاتر نمایندگان منتقل کند.
نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با توجه به شرایط کشور انتخاب وزرای کارآمد برای تمام وزارتخانه‌ها از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است و برای برخی از وزراتخانه‌ها نیز بیشتر؛ لذا تمام سعی نمایندگان به عنوان وکلای مردم در خانه ملت این است که این انتخاب بهترین باشد و آنچه برای نمایندگان مهم است کارآمدی، تخصص، برنامه‌های آنها، روحیه جهادی و انقلابی و انگیزه یک وزیر برای حل مشکلات کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۴۲ طرح عمرانی سلامت‌محور در فارس
طرح پنجشنبه‌های جهادی در شهرستان اهواز
اکران آثار چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در سینما‌های سپهر و ساری مال
دستگیری قاتل جوان پس از قتل میانجی درگیری در جهرم
آغاز طرح‌های گازرسانی و آبرسانی به چیلات دهلران
۱۵ اسفند؛ آخرین مهلت احزاب برای دریافت مجوز ارائه فهرست انتخاباتی
دورهمی بزرگ خانوادگی به یاد شهدای وطن در شیراز
مهلت ۶ ماهه دانشگاه آزاد برای بازنگری سرفصل‌های درسی
آغاز آزمون تصدیق صحت عملکرد نازل‌های سوخت مایع در خراسان شمالی
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد
همایش پیشکسوتان دفاع مقدس در هرمز برگزار شد
تردد مرزی کرمانشاه به مرز ۲ میلیون نفر رسید
کتاب «باغ خرمالو» به چاپ دوازدهم رسید
نمایش ۳۲ فیلم جشنواره فجر در بجنورد 
جوی پایدار در آسمان سمنان
رعدو برق، تگرگ و یخبندان صبحگاهی در برخی نقاط مرکزی
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۷ بهمن
جزئیات سی و یکمین المپیاد علمی دانشجویان اعلام شد
بهره‌برداری طرح‌های بسیج سازندگی در شهرستان طبس
حضور ۲ داور ایرانی در مسابقات بین المللی دو‌و‌میدانی مسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)