• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۳۶۰۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پلیس؛ مجری مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا

جانشین فرمانده ناجا گفت: پلیس؛ مجری مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در اعمال ممنوعیت تردد بین استانی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار " قاسم رضایی" در جلسه ویژه به منظور چگونگی ایفای نقش پلیس همزمان با اجرای مصوبات جدید ستاد ملی مقابله با کرونا در اعمال ممنوعیت‌های جدید تردد بین استانی، تدابیر لازم را ابلاغ کرد.
وی با بیان اینکه پلیس؛ مجری مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا در اعمال ممنوعیت تردد بین استانی است از منع تردد بین استانی از ساعت ۱۲ ظهر امروز خبر داد و اضافه کرد: بر اساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا، از فردا دوشنبه ۲۵ مرداد الی شنبه ۳۰ مرداد تعطیلی سراسری در کشور اعمال می‌شود.
سردار " قاسم رضایی " اظهار کرد: متاسفانه اکنون ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز و ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند لذا بر اساس مصوبه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا مقرر شد از ساعت ۱۲ ظهر امروز (۲۴ مرداد ماه) تا پنجم شهریور منع تردد بین استانی اعمال شود، البته منع تردد فقط مختص بین استان هاست و تردد بین شهر‌های یک استان ممنوعیتی ندارد.
جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه مذکور، خروج پلاک‌های بومی و ورود پلاک‌های غیربومی به تمام شهر‌های قرمز و نارنجی ممنوع است؛ همچنین منع تردد شبانه در تمام شهر‌های کشور اعم از نارنجی و زرد از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد همچنان ادامه دارد.
این مقام ارشد انتظامی درباره مجوز‌های صادر شده توسط فرمانداری‌ها برای تردد به شهر‌های قرمز و نارنجی، بیان کرد: فرمانداری‌ها در چند ماه اخیر، مجوز‌هایی برای تردد، بدون تاریخ و به صورت نامحدود صادر کرده اند که بر اساس ابلاغیه روز گذشته وزارت کشور به پلیس راهور، تمام مجوز‌ها تا قبل از ۲۴ مرداد ماه باطل است.
سردار رضایی یادآور شد: تمام مجوز‌های صادره توسط فرمانداری‌ها مبنی بر تردد بین استانی نیز از درجه اعتبار ساقط می‌شود و هموطنان به امید مجوز‌های صادر شده تا ۲۴ مردادماه، راهی سفر نشوند، زیرا از ادامه سفر آن‌ها جلوگیری خواهد شد.
وی عنوان کرد: مطابق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، استثنائاً افرادی که کار ضروری دارند و این کار‌ها جزو مواردی است که توسط وزارت کشور به فرمانداری‌ها ابلاغ شده، می‌توانند از تاریخ ۲۴ مرداد ماه به بعد از فرمانداری به صورت محدود و روزشمار مجوز تردد بگیرند.
سردار رضایی تصریح کرد: در محدودیت‌های پیش‌رو، علاوه بر تشدید طرح‌های قبلی، انسداد "فیزیکی" نیز در نقاط معین با همکاری وزارت راه و شهرسازی و عوامل انتظامی صورت می‌گیرد، بنابر مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، در مرز خروجی‌های استان‌ها ممنوعیت تردد وجود دارد همچنین مانند دفعات قبل، استان تهران و البرز یکپارچه دیده شده و منع تردد بین این دو استان وجود ندارد.
این مقام ارشد انتظامی در پاسخ به این سوال که آیا افرادی که اصرار به سفر دارند، در قبال پرداخت جرایم ۵۰۰ هزار و یک میلیون تومانی، قادر به ادامه مسیر خواهند بود؟ گفت: خیر اینگونه نیست، جاده‌ها به صورت فیزیکی بسته است و شاهد ممنوعیت تردد خواهیم بود، البته که از همو طنان عزیز انتظار است به منظور قطع زنجیره انتقال بیماری، مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا را جدی بگیرند و با فرزندان خود در نیروی انتظامی همکاری و همراهی لازم را داشته باشند.
جانشین فرمانده ناجا متذکر شد: تردد برای ناوگان بار و مسافر منعی ندارد و بناست مطابق تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا ظرفیت جابه‌جایی مسافر توسط ناوگان عمومی مسافر به یک سوم کاهش پیدا کند؛ که البته پلیس راهور بر این مهم نظارت خواهد داشت و در صورت مشاهده تخلف، راننده جریمه می‌شود.
در این نشست تخصصی سردار " سید کمال هادیانفر؛ رئیس پلیس راهور ناجا، " حسین ساجدی نیا "؛ معاون عملیات ناجا و سردار "مهدی حاجیان"؛ معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا حضور داشته و گزارشاتی ارائه کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشور، با همراهی مردم و نیروهای مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
سقوط با موتور سیکلت به دره در جاده وردیج
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)