• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۵۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۹
چهارمحال و بختیاری » اجتماعی

شناسایی روزانه ۳ هزار کرونایی در چهارمحال و بختیاری + فیلم

روزانه حدود ۳ هزار بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری شناسایی می‌شود.

شناسایی روزانه ۳ هزار کرونایی در چهارمحال و بختیاریبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی استان گفت: روزانه حدود سه هزار بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا در چهارمحال و بختیاری شناسایی می‌شود که با تشخیص پزشک از حدود یکهزار و ۶۰۰ نفر تست کرونا گرفته می‌شود.

مجید شیرانی افزود: آن بخش از بیماران مشکوک که مورد آزمایش قرار نمی‌گیرند یا بیماری کووید ۱۹ آن‌ها محرز است و یا به تشخیص پزشک مبتلا نیستند و نیاز به انجام آزمایش ندارند.

وی گفت: از حدود یکهزار و ۶۰۰ بیماری که روزانه مورد آزمایش قرار می‌گیرند، تست ۴۰ درصد آن‌ها مثبت می‌شود، این در حالی است که تست یک سوم دیگر این بیماران که منفی اعلام می‌شود، منفی کاذب است و این افراد بسیار بدحال هستند و در بیمارستان بستری می‌شوند.

شیرانی، خدمات‌رسانی روزانه به این تعداد بیمار را کاری سخت و خارج از توان کادر بهداشت و درمان و تجهیزات موجود دانست و افزود: در مجموع یکهزار و ۷۰۰ تخت بیمارستانی در استان وجود دارد که از این تعداد یکهزار و ۵۰۰ تخت دولتی است که بیش از ۷۰ درصد آن به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: بیمارستان هاجر به طور کامل تکمیل ظرفیت شده است و دیگر امکان پذیرش حتی یک بیمار را هم ندارد، همچنین از ۱۰ بخش بیمارستان کاشانی شهرکرد، هفت بخش به بیماران کرونایی اختصاص داده شد و پس از آن به ترتیب بیمارستان‌های بروجن، فارسان و کوهرنگ بیشترین بیماران کرونایی را در خود جای داده‌اند.

شیرانی گفت: بیماران غیراورژانسی را به راهرو‌ها و زیرزمین انتقال داده ایم تا تخت برای بیماران کرونایی خالی شود، اما با روندی که در استان شکل گرفته است، باید نقاهتگاه تجهیز شود.

وی افزود: هم اکنون ۸۷۰ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند و فقط ۳۰۰ تخت خالی در بخش دولتی باقی مانده است که ببشتر برای اقدامات اورژانسی نظیر تصادفات جاده‌ای اختصاص دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری، مهمترین مشکل استان را کمبود نیروی انسانی اعلام کرد و گفت: تلاش شده تا با اعلام فراخوان از ظرفیت پرستارانی که طرح آن‌ها به پایان رسیده است، بازنشستگان و دانشجویان ترم‌های آخر استفاده کنیم، با این وجود به نیرو‌های غیرپرستاری مثل خدمه، منشی و نگهبان هم به شدت نیاز داریم.

شیرانی افزود: پس از آن تأمین تجهیزات و امکانات نظیر تخت، تشک و دستگاه‌های اکسیژن، در اولویت بعدی تأمین مکان باید در دستور کار قرار گیرد.

فریدون رحمانی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری هم سیر افزایشی شیوع کرونا و مرگ و میر ناشی از آن را نگران کننده دانست و گفت: تنها راه نجات از این بحران، تعطیلی مطلق و بی قید و شرط و کنترل ترددهاست.

بر اساس آخرین رنگ‌بندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) شیوع کرونا قرار دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران با تکیه بر هویت ایرانی ـ اسلامی و دانایی نسل آینده ساخته می‌شود
نخستین نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
قیمت کارشناسی سهام سایپا اعلام شد
افتتاح چندین طرح مختلف آموزشی، عمرانی، ورزشی و خدمات شهری
افتتاح ده‌ها طرح عمرانی، خدماتی و عام المنفعه در گیلان
افتتاح ۲ باب مدرسه هوشمند در بم
دعوت دولت از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
اهمیت همبستگی در دوران حساس برای حفظ ایران
پیگیری‌هایی که به نتیجه رسید
مردم مهم‌ترین مؤلفه قدرت انقلاب اسلامی هستند
استقبال امارات از تعامل دیپلماتیک میان ایران-آمریکا
خرابکاری شرافتمندانه
ملت ایران در ۲۲ بهمن، اقتدار ملی را به جهان نشان می‌دهد
شمارش معکوس مردم قم برای خلق حماسه در یوم الله بیست و دو بهمن
دعوت علما و روحانیون مهاباد از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
عدالت آموزشی و هوشمندسازی مدارس از اولویت‌های دولت چهاردهم
مرحله دوم توزیع کالابرگ
افتتاح طرح‌هایِ دهه فجر در کرمان
برپایی نمایشگاه ضیافت در قم
هنرستان بستری برای گسترش مهارت آموزی و کارآفرینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)