• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۷۹۱۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
سیاسی » مجلس

دولت برای مسائل فرا وزارتخانه‌ای برنامه ارائه نکرده است

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس ضمن انتقاد از عدم ارائه برنامه منسجم از سوی دولت در خصوص مسائل فرا وزارتخانه ای، گفت: آقای رئیسی مراقب باشید بانک‌ها زمینتان نزنند.

نماینده مشهد: دولت برای مسائل فرا وزارتخانه‌ای برنامه ارائه نکرده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمدحسین حسین زاده بحرینی در نشست علنی امروز در مخالفت با کلیات برنامه و وزیران پیشنهادی کابینه سیزدهم، گفت: حضور افراد مصمم، خوش فکر، جوان و عالم در کابینه بیانگر ارائه کابینه مورد قبول و حمایتی است، اما در خصوص برنامه‌ها مطالبی وجود دارد که قابل توجه است.

وی تصریح کرد: هر وزیر برنامه مجزا برای خودش دارد، اما بسیاری از مسائل هستند که فرا وزارتخانه‌ای است لذا انتظار می‌رفت دولت برنامه منسجم ارائه کند که هر بخشی از آن توسط یکی از وزرا محقق و اجرایی شود.

حسین زاده بحرینی ادامه داد: در برنامه وزرای پیشنهادی به مسائل مختلفی اشاره شده است، اما بسیاری از برنامه‌های فرا وزارتخانه ای، چون در حوزه کاری افراد نیست به آن مسئله توجه نشده در حالی که این موضوعات برای شرایط کنونی کشور و اقتصاد ایران مهم است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: امروز مسئله و معضل دیوان سالاری در کشور قابل توجه است لذا شاهد بروکراسی پنهانی هستیم؛ خیل عظیمی از کارمندان وجود دارند که در قالب نیرو‌های شرکتی، قراردادی، قانون کار و ... فعالیت می‌کنند و باید با چنین دیوان سالاری کشور را اداره کنند، اما در برنامه هیچ کدام از وزرا برای این موضوع تدبیر نشده است.

رئیس کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس گفت: در واقع از لحاظ عدالت اجتماعی در یک اتاق سه کارمند حضور دارند که یکی رسمی، یکی شرکتی و دیگری پیمانی است و حتی دریافتی‌ها نیز با یکدیگر متفاوت است لذا اگر می‌خواهیم کشور را مدیریت کنیم باید به این مسائل رسیدگی شود. توقع این بود رئیس جمهور مسائل فرا وزارتخانه‌ای را طی برنامه‌ای مورد توجه قرار می‌داد.
بحرینی با اشاره به برخی از مسائل فرا وزارتخانه ای، اظهار کرد: صندوق‌های بازنشستگی در حوزه وزارت رفاه قرار دارد، اما همه این صندوق‌ها ذیل این مجموعه قرار ندارند؛ امروز صندوق بازنشستگی کشوری یکی از معضلات بالفعل اقتصاد کشور است و در برنامه بودجه سالانه برای پرداخت مستمری افراد اعتبار در نظر گرفته می‌شود.
نماینده مردم مشهد و کلات تصریح کرد: همچنین در حوزه محیط زیست، چون وزارتخانه‌ای وجود ندارد برنامه مشخصی نیز تدبیر نشده در حالی که ۸۰ درصد جنگل‌های کشور تاکنون نابود شده است. رئیس جمهور چه برنامه‌ای برای احیای محیط زیست، رفع آلودگی تهران، مشهد و ... دارد و کدام وزارتخانه باید به این مسائل رسیدگی کند؛‌ای کاش برنامه جامعی ارائه می‌شد که هر بخش از پازل آن مشخص بود.
وی با اشاره به دیگر مسائل فرا وزارتخانه‌ای که باید از سوی دولت سیزدهم مورد توجه قرار می‌گرفت، ادامه داد: امروز مسئله کسری بودجه جدی است و در این خصوص رهبر انقلاب آن را ام الخبائث خوانده اند؛ این مسئله فرا وزارتخانه‌ای است و باید به طور جامع برای آن تدبیر شود.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: در خصوص مسئله مالیات آقای خاندوزی برنامه‌های خوبی در نظر دارد، اما مسائل دیگری مانند کسری بودجه وجود دارد.
رئیس کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی گفت: باید یادآور شد بانک‌ها در ایران ریشه تورم هستند؛ کسری بودجه و بی انضباطی شدید حاکم بر بانک‌ها از دهه ۸۰ که بانک‌های خصوصی تاسیس شد وجود دارند که نتیجه آن تورم کنونی است.
بحرینی اظهار کرد: اوایل شکل گیری دولت آقای روحانی نامه‌ای نوشتم که طی یادداشتی با عنوان آقای رئیس جمهور مراقب باشید بانک‌ها زمینتان نزنند، منتشر شد؛ دولت یازدهم و دوازدهم را بانک‌ها زمین زدند لذا آقای رئیسی مراقب باشید بانک‌ها زمینتان نزنند؛ در برنامه‌ها در خصوص بانک‌ها توجهی نشده است در حالی که بانک‌های خصوصی ریشه اقتصاد کشور را خشکانده اند.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس تصریح کرد: مسائل مطرح شده به عنوان مخالفت در خصوص برنامه‌ها و مسائل فرا منطقه‌ای است لذا این مخالفت به معنای مخالفت با وزرای پیشنهادی نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشن میلاد کوثر
ممنوعیتِ تغییر کاربری اراضی مستعد کشاورزی و زراعی جهت ساخت‌وساز
تظاهر کنندگان هوادار فلسطین در معرض مرگ به خاطر اعتصاب غذا
۱۶ مصدوم در حادثه انحراف اتوبوس در محور کوار – شیراز
اختتامیه پنجمین همایش ملی شعر حضرت مادر در اصفهان
هوشنگ مرادی کرمانی در بیمارستان
پخت و توزیع کیک میلاد 137 متری در قم
سلام اصفهان به باران پاییزی
آغاز مسابقات کونگ‌فوی نوجوانان و جوانان کشور در سنندج
جشن روز مادر در خانه سالمندان رشت برگزار شد
دستگیری باند قاچاق آثار تاریخی در بانه
حفظ کرامت خانواده شهدا وظیفه همه مسئولان
کاهش دما و مه صبحگاهی در چهارمحال و بختیاری
آیین اهدای نشان ناظم‌الاطباء کرمانی با حضور استاندار کرمان برگزار شد
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در شهر‌های گیلان
سومین مرحله مسابقات آزاد تپانچه مردان، عفتی قهرمان شد
کاخ سفید باید پاسخگوی نگرانی‌های اقتصادی مردم آمریکا باشد
اهدای ۲۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان آبادان، اروندکنار، شادگان و خرمشهر
جشن بزرگ ریحانه در بویین میاندشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال
اعلام میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه امروز
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵
اعلام آخرین میزان بارندگی استان ایلام تا صبح چهارشنبه ۱۹ آذر
لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در پایتخت از پنجشنبه
میزان بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
پخش زنده ملوان – استقلال و دو دیدار لیگ قهرمانان اروپا از شبکه‌های سه و ورزش
بارش برف و باران در نیمه غربی کشور، امروز ۱۹ آذر
شهادت سه تن از رزمندگان قرارگاه قدس
فردا، بارش برف و باران در ارتفاعات قم
هواشناسی: دمای اصفهان ۳ درجه سردتر می شود
میزان بارش برف در فریدونشهر
آمار شکایات بیمه‌ای در هفت ماهه نخست امسال
روز مادر مبارک
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۷ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)