• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۸۷۷۷
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

همه نیازمندی‌های راداری کشور در داخل تولید می‌شود

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک ایران گفت: همه نیازمندی‌های راداری کشور در حوزه پدافند هوایی در داخل تولید می‌شود و بسیاری از سامانه‌های راداری و بومی خود را در مراکز هسته‌ای به کار گرفته ایم.

همه نیازمندی‌های راداری کشور در داخل تولید می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما امیرسرتیپ شاهرخ شهرام با حضور در استودیوی صبح بخیر ایران شبکه یک سیما افزود: بعد از این که آمریکا؛ کشورمان را ترک کرد تصور خیلی‌ها این بود که ارتش و نیرو‌های مسلح نتوانند خودشان را حفظ کنند، اما ۸ سال دفاع مقدس موجب شد که ما در تولیدات برخی تجهیزات به خوداتکایی برسیم.
وی گفت: قطعاتی در اختیار داشتیم که ضمانتنامه داشت و وقتی در دوران دفاع مقدس آن را برای کشور‌ها ارسال کردیم حتی همان قطعات را هم به ما برنگرداندند و حتی تجهیزاتی هم که در آن دوران به ما دادند، پاسخگوی تهدیدات نبود و موجب شد که ما با تلاش‌های داخلی به خوداتکایی در تجهیزات رزمی و امنیتی برسیم.
امیر شهرام افزود: در آن دوران خیلی مواقع بود که بی سیم‌های ما از کار می‌افتاد، اما ما امروز ماهانه بیش از ده هزار بی سیم را تولید می‌کنیم که فاصله زیادی هم با فناوری‌های روز جهانی ندارد و از شرایطی که تجهیزات را با مهندسی معکوس یا با کپی کردن یا آوردن فناوری می‌ساختیم، امروز با کمک نخبگان خودمان به طراحی آن رسیده ایم و در این ارتباط با ۶۰۰ دانشگاه و ۹۰۰ شرکت دانش بنیان ارتباط تنگاتنگ داریم و زیرساخت هایمان را در اختیار نخبگان جوان و با انگیزه می‌گذاریم.
وی در پاسخ به سوالی درباره نقش تحریم هم گفت: تحریم‌ها موجب شد ما در حوزه دفاعی تحرک بیشتری پیدا کنیم و قبلا وقتی تجهیزات نظامی را به ما می‌دادند قبل از آن همه انبار‌های ما را پر از قطعات می‌کردند تا به نوعی نبوغ ساخت قطعه را از ما بگیرند، اما ما هم اکنون به سطحی رسیده ایم که مثلا همه نیاز‌های راداری کشور را در حوزه پدافند هوایی در داخل تامین می‌کنیم.
مدیر عامل شرکت صنایع الکترونیک ایران درباره اهمیت سرمایه گذاری در صنایع مخابراتی هم گفت: امروز شبکه سازی از نقاط قوت هر کشور است و ما شبکه‌های زیرساختی مان را بومی کرده ایم و قابل شنود برای دشمن نیست و امروز رمزگذاری مکالمات و داده‌های ارسالی در خود سیستم قرار داده شده است که البته ما باید دائم در این بخش به دنبال کسب فناوری‌های جدید باشیم.
وی درباره عملکرد صا ایران در حوزه کرونا هم گفت: از ابتدای شیوع این بیماری؛ با کمک فناوری دوربین‌های حرارتی توانستیم دمای بدن افراد را با دقت یک دهم درجه تشخیص و در اختیار فرودگاه‌ها و مبادی ورودی قرار دهیم تا افرادی که تب داشتند؛ رصد شوند.
امیر شهرام افزود: در بحث ساخت محلول‌های شیمیایی و ماسک‌های ان ۹۵ نیز تلاش جدی کردیم.
مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک ایران در پاسخ به سوالی درباره هوشمندسازی تجهیزات دفاعی هم گفت: امروز دیگر برای تهدید نیاز نیست روی همان نقطه حاضر شوند بلکه از فاصله‌های بیش از صد کیلومتری نقاط را هدف می‌گیرند و ما در این خصوص نیازمند تجهیزات هوشمندی بودیم و از سیستم الکترو اپتیک استفاده کردیم که در کمتر از ۵ کشور دنیا وجود دارد.
وی گفت: محصول‌هایی تولید کرده ایم که تهدید‌ها را تبیین می‌کند و در رزمایش‌ها روی شناور‌ها و مناطق جنگلی و کویری از این سامانه‌ها استفاده کردیم.
امیر شهرام درباره امنیت حوزه سایبری هم گفت: یک سری از قطعاتی که هنوز گلوگاهی هستند و مانند ترانزیستور، آی سی و خازن ساخت آن در داخل مقرون به صرفه نیست در زمانی که وارد می‌کنیم حتما ارزیابی ایمنی و امنیتی می‌شود و به مسائلی هم در ارزیابی هایمان برخورد کرده ایم و به صورت پایش شده از این قطعات استفاده می‌کنیم.
امیر شهرام گفت: هم اکنون سخن گفتن از امنیت سایبری دل و جرات می‌خواهد، اما ما در حوزه امن سازی تجهیزات در تهدیدات سایبری به نقاط بسیار خوبی رسیده ایم.
مدیر عامل شرکت صنایع الکترونیک ایران درباره عملکرد شرکت صا ایران در تولید قطعات خودرویی افزود: بعد از تحریم بسیاری از شرکت‌های صاحب نام از جمله زیمنس از کشور ما خارج شدند و مثلا همین شرکت حدود ۴۰ قطعه گلوگاهی خودرو را می‌ساخت و ما بعد از خروج آن‌ها ورود کردیم و روزانه سه هزار و ۵۰۰‌ای سی یو ویژه خودرو‌های بنزینی، یورو ۵ و دوگانه سوز در اختیار شرکت‌های خودروساز قرار می‌دهیم و در همین زمینه قراردادی ۴ هزار میلیارد تومانی با شرکت‌های خودروساز منعقد کرده ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)