• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۰۰۵۴
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۸
بین الملل » اروپا
با حضور ۴۳ کشور

آغاز مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه

هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه با عنوان «آرمی-۲۰۲۱» با حضور زبده‌ترین نظامیان ۴۳ کشور جهان از جمله ایران از امروز در پاتریوت پارک نظامی مسکو آغاز شد.

آغاز مسابقات بین‌المللی نظامی روسیهبه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از مسکو ؛ هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه با عنوان «آرمی-۲۰۲۱» با حضور زبده‌ترین نظامیان ۴۳ کشور جهان از جمله ایران از امروز در پاتریوت پارک نظامی مسکو آغاز شد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه که برای نخستین بار سخنران مراسم افتتاحیه این مسابقات بود، بر ضرورت همکاری و همگرایی کشور‌های دوست در زمینه دفاعی تاکید کرد و گفت: برپایی این رقابت‌ها موجب تقویت توان و آمادگی نظامیان و تبادل تجربیات مفید نظامی بین کشور‌های حاضر در مسابقات خواهد شد.
در مراسم افتتاحیه مسابقات، امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع و کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه، مقامات بلندپایه دفاعی و نیز تیم‌های شرکت کننده در این دوره از مسابقات حضور داشتند، اما همچون دوره‌های گذشته، هیچکدام از کشور‌های غربی عضو ناتو و آمریکا نماینده‌ای به مسابقات اعزام نکرده‌اند.
پس از سخنان ولادیمیر پوتین، تیم‌های شرکت کننده از مقابل جایگاه عبور کردند و هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی که ۱۵ روز ادامه خواهد یافت، بطور رسمی آغاز شد.
این رقابت‌ها در ۳۴ رشته برگزار می‌شود و علاوه بر روسیه که میزبان اصلی مسابقات به شمار می‌رود، کشور‌های ایران، چین، قزاقستان، قطر، صربستان، بلاروس، هند، الجزایر، ویتنام، ازبکستان و ارمنستان نیز میزبانی برخی رشته‌های مسابقات را بر عهده دارند.
جمهوری اسلامی ایران با سه تیم در رشته‌های «جهت یابی ناجا»، «تکاوران دریایی سپاه» و «تیراندازی تاکتیکی سپاه» با همراهی تیم فرهنگی ستادکل نیرو‌های مسلح، در مسابقات نظامی روسیه شرکت کرده است.
نخستین دوره مسابقات بین المللی نظامی در سال ۲۰۱۵ به میزبانی روسیه و قزاقستان برگزار شد.
ارتقاء سطح توان و آمادگی رزمی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران از طریق بهره مندی از تجربیات و آموزه‌های حوزه آموزش در سایر کشورها، توسعه دیپلماسی دفاعی جمهوری اسلامی ایران با کشور‌های میزبان و شرکت کننده در مسابقات، از طریق رایزنی و تعاملات دوستانه و استفاده از ظرفیت‌های درون سازمانی به منظور ارتقای آمادگی جسمانی در حوزه عملیاتی، از مهمترین دستاورد‌های این مسابقات است. در حاشیه این مسابقات دو نمایشگاه فرهنگی و نظامی نیز بر پا خواهد بود.
در نمایشگاه فرهنگی مسابقات بین‌المللی نظامی، ستاد کل نیرو‌های مسلح کشورمان همچون دوره‌های پیشین، با برپایی غرفه‌ای بزرگ و عرضه آثار تاریخی، فرهنگی، مذهبی، صنایع دستی و هنری، حضوری فعال دارد.
در نمایشگاه دستاورد‌های نظامی نیز روسیه و کشور‌های شرکت کننده در مسابقات، تازه‌ترین فناوری‌های دفاعی در حوزه‌های زمینی، دریایی، هوایی، هوافضا و جنگ الکترونیک به نمایش گذاشته‌اند.
امیر سرتیپ شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع با همراهی کاظم جلالی سفیر کشورمان در روسیه، ضمن بازدید از غرفه‌های این نمایشگاه، در گفتگو با مقامات وزارت دفاع روسیه، درباره افزایش همکاری‌های دفاعی به گفتگو نشست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)