• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۳۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۳
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای؛

تخصیص اعتبارات ۲۰۰ میلیارد تومانی به راه‌های روستایی

بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان به راه‌های روستایی کهگیلویه و بویراحمد اختصاص یافت.

تخصیص اعتبارات ۲۰۰ میلیارد تومانی به راه‌های روستاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای این استان در بازدید از عملیات روکش آسفالت جاده روستای گودبن به دلی ده احمد در بخش دیشموک از اختصاص ۲۱۰ میلیارد تومان اعتبار به راه‌های روستایی کهگیلویه و بویراحمد خبر داد.
محمد حسین نصیری راد سرجمع اعتبارات محرومیت زدایی اختصاص یافته ازسوی سازمان برنامه و بودجه کشور به اداره کل راهداری و حمل نقل جاده ایی استان را ۵۰ میلیارد اعلام کرد و گفت: با تلاش‌های نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی، معاون عمرانی استاندار و رئیس سارمان برنامه و بودجه استان میزان اعتبار اختصاص یافته به طرح‌های راهداری استان از ۵۰ میلیارد تومان به ۱۰۰ میلیارد افزایش یافت.
نصیری راد افزود برای آسفالت جاده روستای گودبن تا دلی در بخش دیشموک اعتباری بالغ بر شش میلیارد تومان با مشارکت بنیاد علوی به صورت پنجاه درصدی اختصاص یافت.
وی با بیان اینکه این طرح آسفالت تا پانزده شهریور به بهره برداری می‌رسد افزود: ایمن سازی پل تنگ چویل با شش میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات نفت و جاده تنگ چویل به میزان ۴ میلیارد تومان از محل اعتبارات محرومیت زدایی، احداث جاده دم رود ایک به دلی ده احمد، احداث پل رودخانه سمه، تکمیل محور دیشموک به مورخانی، دیشموک به سرگچ و عملیات روکش محور دیشموک به سردو از جمله طرح‌های خوره راهداری در بهش دیشموک است.
مصیری راد سرجمع اعتبارات اختصاص یافته به راه‌های روستایی در بخش دیشموک ۶۰ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: اعتبار این طرح‌ها با پیگیری استاندار و نماینده مردم شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی اختصاص یافته است.
مدیر کل راهداری و حمل نقل حاده ایی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: این طرح‌ها یا شروع و یا در حال مناقصه هستند که تلاش می‌شود تا پایان سال جاری به بهره برداری برسند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با اشاره طرح‌های راهداری در دست اجرا در شهرستان چرام هم گفت: این طرح‌ها در حوزه آرند، گره ای، چاسخار طسوج، بیدک به شیخ هابیل، عمارت به شیخ هابیل در حال اجرا است.
نصیری راد اشاره به سایر طرح‌های راهداری در شهرستان کهگیلویه، لنده، بهمئی و چرام از محل اعتبارات محرومیت زدایی اشاره کرد و افزود: جاده روستایی برفکوه به دلی مهتاب، راش به دلی مهتاب و تکمیل راه‌های حوزه لنده با مشارکت بنیاد علوی در دست اجرا است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد به اعتبارات جداگانه اختصاص یافته به راه‌های روستایی شهرستان چرام و بخش چاروسا افزود: با پیگیری‌های حجت الاسلام موحد اعتبار راه‌های روستایی شهرستان چرام و بخش چاروسا خارج از اعتبارات استانی به مقدار ۴۰ میلیارد تومان توسط سازمان برنامه و بودجه اختصاص یافت.
معاون عمرانی بنیاد علوی دیشموک هم با اشاره به اجرای طرح آسفالت روستای گودبن به رودسمه و دلی ده احمد از محل هدایای مقام معظم رهبری و بنیاد علوی گفت: این طرح با مشارکت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به میزان هشت کیلومتر راه ارتباطی هفت روستای حومه غربی را به مرکز بخش دیشموک متصل می‌کند.
حکمت اردشیری اعتبار این طرح آسفلت را ۶ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این بالغ سه میلیارد تومان توسط بنیاد علوی و سه میلیارد تومان توسط راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان تامین شده است.
اردشیری ادامه داد: با تفاهم نامه‌ای با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده استان طرح لکه گیری محور دیشموک به قلعه رئیسی به طول هشت کیلومتر مناقصه رفته و این طرح تا پایان مهرماه امسال به بهره برداری می‌رسد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)