• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۴۶۶۶
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۷
اجتماعی » جامعه و شهری

خدمات درمانی هلال‌احمر ایران در افغانستان متوقف نشده است

رئیس مرکز سلامت جمعیت هلال‌احمر ایران در نیمروز افغانستان، از فعالیت بدون وقفه این مرکز درمانی پس از تصرف این ولایت به دست طالبان خبر داد.

خدمات درمانی هلال‌احمر ایران در افغانستان متوقف نشده استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ حسن محمودی گفت: فعالیت بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر به مردم افغانستان در شهر زرنج مرکز ولایت نیمروز، همچون گذشته ادامه دارد و اتاق‌های عمل، زایشگاه، آزمایشگاه، سونوگرافی و داروخانه، هم‌اکنون فعال و روزانه پاسخگوی حدود ۳۰۰ بیمار است.
رئیس مرکز سلامت هلال‌احمر ایران در ولایت نیمروز افغانستان افزود: جمعه ۱۵ مرداد ماه گذشته حوالی ساعت ۱۵، نیرو‌های طالبان شهر زرنج را تصرف کردند. پس از آن نگرانی از سرقت یا تخریب کلینیک باعث شد آن را تعطیل کنیم. اما با تقاضای مکرر مردم و برقراری امنیت نسبی در شهر، این تعطیلی پس از ۳ روز خاتمه یافت و از صبح دوشنبه ۱۸ مرداد، فعالیت این مرکز از سر گرفته شد.
او گفت: نیرو‌های اعزامی از ایران، قبل از تصرف طالبان، با هماهنگی ستاد جمعیت هلال‌احمر، به ایران بازگشتند. اما کارکنان بومی مرکز، خیلی زود با مجوز و پیگیری ما ارائه خدمات رسانی را از سر گرفتند.
محمودی درباره استمرار فعالیت کادر درمان و کارکنان زن این مرکز گفت: اغلب کادر درمان ما زن هستند و بخش زنان و زایشگاه فعال و تعداد بیماران زن مراجعه کننده بیشتر از مردان است و اکنون کارکنان زن مرکز به کار برگشته‌اند و مشغول فعالیت هستند.
به گفته حسن محمودی در دو سال گذشته با توسعه کمی و کیفی کلینیک، به طور متوسط، ماهانه حدود ۷ هزار بیمار از خدمات این مرکز بهره‌مند شدند. اتاق‌های عمل جراحی عمومی، زنان، اطفال، بخش‌های دندانپزشکی، پوست، چشم، عفونی، زایشگاه و خدمات مامایی، سونوگرافی، آزمایشگاه، خدمات پرستاری، واکسیناسیون، داروخانه، ویزیت پزشک عمومی و متخصص از امکانات و خدمات این مرکز است.
او افزود: رشد مرکز در دو سال گذشته باعث شد مراجعه بیماران از ولایت نیمروز و حتی شهر‌ها و ولایات اطراف افزایش یابد و اکنون تعداد مراجعان ما بیش از مراکز دولتی شهر است. این موفقیت مدیون کادر درمان خبره، تجهیزات در اختیار و اعتماد افغان‌‎ها به هلال‌احمر ایران و دارو‌های ایرانی است.
این مرکز ۲۲ تخت‌خوابی علاوه بر ارائه خدمات درمانی نقش موثری در بهداشت و سلامت ترددکنندگان در پایانه مرزی میلک دارد. نزدیکی شهر زرنج به پایانه پرتردد میلک در مرز رسمی دو کشور ایران و افغانستان، باعث شده است مسئولیت کنترل سلامت و انجام معاینات افغان‌هایی که با عبور از میلک وارد خاک ایران و شهرستان هیرمند در سیستان و بلوچستان می‌شوند؛ به عهده این مرکز درمانی باشد. روزانه صد‌ها راننده کامیون افغانستانی با عبور از میلک، تجارت کالا بین ایران و کشورشان را انجام می‌دهند. همه آن‌ها علاوه بر ویزا باید کارت سلامت را از کلینیک هلال احمر ایران در شهر زرنج دریافت کنند. دریافت این کارت مستلزم انجام معاینات و آزمایش‌های گوناگون است.
در حال حاضر جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران دارای ۱۳ مرکز سلامت فعال در آمریکای جنوبی، آفریقا و آسیا است که شامل سطوح بیمارستان، پلی کلینیک‌های تخصصی و کلینیک‌های جنرال در قالب فعالیت‌های درمانی، همودیالیز و توانبخشی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شناخت درست دشمن و تقویت قدرت رسانه‌ای لازمه مقابله با سلطه‌طلبی استکبار است
اجرای طرح بنزین سه نرخی در خوزستان
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
آغاز اجرایی شدن طرح سه نرخی شدن بنزین در جایگاه‌های سوخت مهاباد
فعالیت ۱۴۷ واحد گلخانه‌ای در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آذر ۱۴۰۴
باران آمد، قزل اوزن جان گرفت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در ۲۲ آذر
رقابت بانوان تنیسور در جام حذفی تنیس
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
۶۰ هزار نفر در صف ثبت قرارداد‌های ملکی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های میلاد حضرت فاطمه(س)و هفته مادر در استان سمنان
ارزیابی ۵۳ اثر هنری البرز در داوری مهر اصالت ملی
ورزشی‌های بیست ویکم آذر ماه در استان سمنان
مرگ پنج نوجوان هرمزگانی در تصادف موتورسیکلت‌ها
غیر حضوری شدن برخی مدارس سمنان
اجرای طرح مهر ماندگار در سراب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هشدار زرد هواشناسی خوزستان مبنی بر کاهش دما و یخ زدگی زمین
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم
آغاز بارش ها از روز جمعه در آذربایجان غربی؛ دما کاهش می یابد
لیگ برتر کشتی آزاد؛ صعود بانک شهر به مرحله نهایی
توقیف نفتکش ونزوئلایی ضد قوانین دریانوردی آزاد است
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس در استان فارس
بانوان ایرانی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، پشتیبان رزمندگان شدند
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۳ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)