• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۴۹۱۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۹
بین الملل » اروپا

خاطره خوش شهروندان روسی از خودرو ایرانی سمند

حضور دوباره ایران‌خودرو در نمایشگاه بین‌المللی خودرو روسیه، خاطرات خوش دارندگان خودرو سمند را برای شهروندان این کشور دوباره زنده کرده است.

 به گزارش سیدعلی دارابی خبرنگار سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما از مسکو ؛ حضور دوباره ایران‌خودرو در نمایشگاه بین‌المللی خودرو روسیه، خاطرات خوش دارندگان خودرو سمند را برای شهروندان این کشور دوباره زنده کرده است.

شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو، تجهیزات فنی و لوازم جانبی مسکو موسوم به «اینترآوتو» پس از ۵ روز در حالی پایان بافت که شرکت ایران‌خودرو با سه محصول «دناپلاس»، «رانا» و محصول جدید این شرکت بنام «تارا»، نظر بسیاری از بازدیدکنندگان را به خود جلب کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در حالیکه ایران خودرو تصمیم گرفته است بار دیگر وارد بازار روسیه شود، شهروندان روسی، بویژه جوانان از خودرو ایرانی سمند، خاطرات خوشی دارند و باشگاه سمندسواران که به دلیل مشهور شدن آرم اسب در پیشانی سمند، بنام باشگاه مردمی «اسب‌سواران» معروف است، با گذشت سال‌ها، همچنان ۱۷ هزار نفر از دارندگان سمند را در عضویت خود دارد.
حدود ۱۴ سال پیش سمند ایرانی وارد بازار روسیه و باتوجه به ویژگی‌هایی همچون استحکام خودرو، فضای مناسب کابین، تجهیزات و لوازم جانبی روز دنیا، قیمت مناسب و عملکرد عالی در آب و هوای سرد روسیه، علاقمندان بسیار زیادی در بین مردم پیدا کرد، اما پس از حدود سه سال به یکباره بازار روسیه را ترک کرد.
امیرمحمد کیان‌منش، مدیر مطالعات و برنامه‌ریزی بازار‌های صادراتی شرکت ایران‌خودرو در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما، علت خروج زودهنگام سمند در بازار روسیه را موانع غیر تعرفه‌ای از سوی دولت روسیه عنوان کرد و گفت: سطح استاندارد‌های آلایندگی در یک بازه زمانی بسبار کوتاه افزایش پیدا کرد و در آن دوره ایران خودرو بضاعت تولید خودرویی با چنین استاندارد‌های سخت‌گیرانه آلایندگی در مدتی کوتاه نداشت، از اینرو مجبور به خارج شدن از بازار روسیه شدیم.
کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه نیز ضمن بازدید از غرفه ایران‌خودرو در نمایشگاه بین‌المللی اینترآوتو مسکو گفت: برای ورود مجدد خودرو‌های ایرانی به بازار پر رقابت روسیه، حضور مداوم و پرقدرت، تولید مشترک خودرو با خودروسازان روسی و توجه به قطعه سازی، از مهمترین نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
سرگئی کاربانموف، مدیر برگزاری نمایشگاه بین‌المللی مسکو نیز در بازدید از غرفه ایران‌خودرو، ضمن تمجید از عرضه محصولات با کیفیت و مطابق با استاندارد‌های روز دنیا در این غرفه ابراز امیدواری کرد شهروندان روسی بزودی شاهد حضور دوباره نسل‌های جدیدتر سمند و دیگر خودرو‌های ایران در روسیه باشند.
وی گفت: مردم روسیه خاطرات بسیار خوبی از سمند دارند و همچنان تعداد زیادی از این خودرو‌ها در مناطق مختلف کشور در حال تردد است.
شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو موسوم به «اینترآوتو» با حضور بیش از ۱۲۰ شرکت خودروساز از روسیه و ۱۵ کشور جهان پس از ۵ روز در مرکز نمایشکاه‌های کروکاس‌سیتی مسکو به کار خود پایان داد.
همزمان با حضور ایران‌خودرو در نمایشگاه «اینتر آوتو»، چهار شرکت ایرانی دیگر از جمله گروه صنعتی سایپا، یاتاقان‌بوش‌ایران، فولاد‌فام و فولادین‌ذوب در نمایشگاه بین‌المللی دیگری با نام «اتومکانیکا» مسکو شرکت کردند.
حضور پرتعداد شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه‌های بین‌المللی، از عزم جدی خودروسازان و قطعه سازان کشورمان برای ورود به بازار پر رونق صنعت خودرو روسیه حکایت دارد.
 
مصاحبه‌ها:
۱- امیرمحمد کیان‌منش، مدیر مطالعات و برنامه‌ریزی بازار‌های صادراتی شرکت ایران‌خودرو
۲- کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه
۳- سرگئی کاربانموف، مدیر برگزاری نمایشگاه بین‌المللی مسکو
------------------
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
مسخره از ایران خودرو پول گرفتی
قیمت مناسب برای روسها نه برای ما
کلا از ما بهترون ها جنس لوازمش هم مرغوبه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)