• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۵۰۲۲
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۸
بین الملل » غرب آسیا
با حضور رهبران و مقامات مختلف ؛

بیانیه پایانی نشست منطقه‌ای حمایت از عراق

در نشست همکاری و مشارکت بغداد شرکت کنندگان به منظور حمایت از عراق و بحث در خصوص چالش ها، مسایل مشترک و چشم انداز‌های پیش رو گرد هم جمع آمدند.

بیانیه پایانی نشست منطقه‌ای حمایت از عراقبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  در نشست همکاری و مشارکت بغداد که در سطح رهبران و مقامات برگزار شد، شرکت کنندگان به منظور حمایت از عراق و بحث در خصوص چالش ها، مسایل مشترک و چشم انداز‌های پیش رو گرد هم جمع آمدند.
شرکت کنندگان از تلاش‌های جمهوری عراق به منظور برگزاری این نشست که با هماهنگی با جمهوری فرانسه و مشارکت رهبران و مسوولین کشور‌های منطقه برگزار شد، ابراز تشکر کردند و اعلام داشتند که در کنار دولت و ملت عراق خواهند ایستاد؛ همچنین بر ضرورت یکپارچگی تلاش‌های منطقه‌ای و بین المللی به شکلی که تاثیری مثبت بر ثبات منطقه داشته باشد، تاکید کردند.
شرکت کنندگان همچنین از تلاش‌های مصرانه و دیپلماتیک عراق برای رسیدن به زمینه‌ای از نقاط اشتراک با سطوح منطقه‌ای و بین المللی در راستای تقویت اشتراکات سیاسی، اقتصادی و امنیتی و همچنین در دستور کار قرار دادن گفتگوی سازنده و تحکیم تفاهم‌ها بر اساس منافع مشترک استقبال کردند؛ آن‌ها همچنین تاکید کردند که میزبانی بغداد از این نشست، دلیلی واضح بر دنبال شدن سیاست متوازن و همکاری مثبت در روابط خارجی از سوی عراق است.
شرکت کنندگان مجددا حمایت خود را از تلاش‌های دولت عراق به منظور تقویت موسسات حکومتی بر اساس مکانیزم‌های قانون اساسی و برگزاری انتخابات پارلمانی که نمایندگان ملت عراق را در بر گیرد، اعلام داشتند؛ همچنین آن‌ها از خواست عراق به منظور انجام نظارت بین المللی برای تضمین پاکی و شفافیت عملیات رای گیری اعلام حمایت کردند.
شرکت کنندگان اعلام داشتند که منطقه با چالش‌های مشترکی رویاروست که نیازمند تعامل کشور‌های منطقه با آن بر اساس مشارکت، همکاری، امنیت مشترک و منافع متبادل است.
همچنین شرکت کنندگان تلاش‌ها و جان فشانی‌های بزرگ عراق را در راستای جنگ علیه تروریسم و تحقق پیروزی علیه آن ستودند و از پیشرفت توانمندی‌های نظامی و دفاعی عراق به شکلی که در تامین و تقویت امنیت در منطقه سهم ایفا کند، استقبال کردند. آن‌ها همچنین مجددا هر شکل و گونه‌ای از تروریسم و اندیشه‌های افراطی را مردود شمردند.
شرکت کنندگان همچنین تلاش‌های دولت عراق را در راستای تحقق اصلاحات اقتصادی به شیوه‌ای که پیام‌های مثبتی را به منظور تشویق سرمایه گذاری در بخش‌های مختف را در پی داشته باشد، ستودند، امری که در راستای منافع همگان بوده و جو اقتصادی مناسبی را خلق کرده و فرایند توسعه پایدار و ایجاد فرصت‌های اشتغال را تقویت می‌سازد.
شرکت کنندگان بر حمایت از تلاش‌های دولت جمهوری عراق در بازسازی و ارائه خدمات و پشتیبانی از زیر ساخت‌ها و تقویت نقش بخش خصوصی تاکید کردند؛ همچنین تلاش‌های دولت را در تعامل با پرونده آوارگان و تضمین بازگشت داوطلبانه و آبرومندانه آن‌ها به مناطقشان پس از بسته شدن طومار تروریسم، ستودند.
شرکت کنندگان بر ضرورت ادامه همکاری‌ها به منظور مقابله با همه گیری ویروس کرونا از طریق تبادل تجارب موفقیت آمیز به منظور واکسیناسیون و حمایت از بخش‌های بهداشتی و انجام همکاری فعالانه برای مقابله با این چالش مشترک و تاثیرات بهداشتی، اجتماعی و اقتصادی بزرگ آن تاکید کردند.
همچنین بر ضرورت یکپارچگی تلاش‌ها برای تعامل با چالش‌های پیش آمده از تغییرات آب و هوایی و گاز‌های گلخانه‌ای و تثیرات جدی آن بر منطقه و ایجاد مکانیزم عملی برای تقویت همکاری بر اساس توافقنامه‌های بین المللی ذیربط، بویژه توافقنامه تغییرات آب و هوایی پاریس، توافق به عمل آمد.
در همین راستا، عراق نسبت به حضور فعال رهبران کشور‌های دوست و برادر، وزرای خارجه، سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی و نمایندگی‌های دیپلماتیک به عنوان شرکت کننده یا ناظر در نشست همکاری و مشارکت بغداد ابراز تشکر و تقدیر کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)