• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۶۶۹۷
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲
فارس » علمی و فرهنگی

پیک پنجم کرونا در فارس هم چنان در قله

مدیر روابط عمومی علوم پزشکی شیراز از پذیرش ۵۲۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان‌های استان فارس خبر داد.

پیک پنجم کرونا در فارس هم چنان در نزدیکی قله است!به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، دکتر سید روح اله حسینی گفت: از مجموع چهار هزار و ۵۱۰ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستان‌های استان بستری هستند، ۳۹۹ بیمار به علت وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU، مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.

او ادامه داد: در شبانه روز گذشته، ۵۲۰ بیمار جدید مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شدند، در حالی که تنها حدود ۳۶۰ بیمار از این بخش‌ها مرخص شده اند؛ این مساله بیانگر این است که تعداد بیماران بستری بسیار بیشتر است و پیک پنجم در نزدیکی قله به سر می‌برد.

دکتر حسینی از جان باختن ۴۰ هم استانی دیگر بر اثر این بیماری از روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را شش هزار و ۱۲۰ نفر عنوان کرد.

به گفته مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در طول بحران بیماری کووید ۱۹، در مجموع بیش از یک میلیون و ۳۹۶ هزار و ۱۷۷ مورد تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده که از این تعداد یک میلیون و ۲۳۶ هزار و ۶۶۵ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاه‌های استان تهیه شده است و با بررسی نمونه‌های انجام شده، ۳۷۵ هزار و ۴۳۲ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است؛ همچنین از ابتدای آغاز طرح شهیدحاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۵۹ هزار و ۵۱۲ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۳۳ هزار و ۹۷۱ بیمار مثبت شناسایی شده و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۴۰۹ هزار و ۴۰۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه از بهبودی ۳۵۹ هزار و ۳۴۵ نفر از ابتدای شیوع بیماری تاکنون خبر داد که از بیمارستان‌ها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.

مراجعه به موقع به مراکز معتبر درمانی، عامل حفظ جان بیماران

او با بیان اینکه بیمارانی که به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند، وضعیت عمومی بدتری نسبت به قبل دارند، مواجهه با این شرایط را به دو عامل مرتبط دانست و توضیح داد: بی توجهی برخی بیماران به تغییرات بالینی خود و مراجعه دیرهنگام به مراکز درمانی از سویی و اقدام به خود درمانی از سویی دیگر، موجب بروز این مشکل شده است.

دکتر حسینی افزود: در کشور ما خدمات درمانی به دو شیوه طب سنتی و طب مدرن در مراکز معتبر و رسمی ارائه می‌شود و بیماران به صورت اختیاری می‌توانند شیوه درمان خود را انتخاب کنند.


مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از مردم استان و به ویژه بیماران خواست تا به جای عمل به توصیه‌های افراد ناآگاه، به مراکز معتبر درمانی مراجعه کنند و در صورت توصیه ارجاع به بیمارستان، زودتر اقدام کنند تا دچار عارضه‌های جدی نشوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)