• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۷۵۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

برخورد قاطع با اراذل و اوباش گستاخ تهران

رئیس پلیس پایتخت با اشاره به گستاخ‌تر و وقیح‌تر شدن مجرمان تهران گفت: در همین ۲۴ ساعت گذشته پلیس تهران ۴ مورد درگیری با اراذل اوباش داشت و برخورد قاطع با انها در دستور کار است.

اراذل و اوباش تهران گستاخ‌تر شدندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت در جمع خبرنگاران و در حاشیه طرح اقتدار گفت: ما سومین مرحله طرح اقتدار را هم در فضای حقیقی و هم در فضای مجازی برگزار کردیم این طرح توسط پلیس امنیت و با همکاری پلیس فتا به انجام رسیده است.
 وی تصریح کرد: با توجه به هجوم مجرمان و اراذل اوباش به فضای مجازی از این مرحله به بعد علاوه بر بهره گیری از ظرفیت پلیس امنیت از ظرفیت پلیس فتا هم استفاده کردیم و نتایج مطلوبی هم به دست آمده است و در این مرحله از طرح در حوزه پلیس امنیت همکاران ما موفق شدند ۳۲۰ نفر از اراذل اوباش و مزاحمان نوامیس و نیز اوباشی که سلاح توزیع می‌کردند یا آن دسته از اراذلی که در بحث توزیع مشروبات الکلی فعال بودند همچنین گرداننده مراکز فساد و قمار را دستگیر کردند.
 وی گفت: از این تعداد دستگیر شدگان ۱۲۸ نفر شامل مزاحمین نوامیس و اراذل اوباشی بود که در فضا‌های عمومی از جمله پارک‌ها و خیابان‌ها به سلب امنیت و آرامش عمومی می‌پرداختند.
رئیس پلیس پایتخت افزود: ۹ نفر از دستگیر شدگان در حین دستگیری با خود سلاح گرم حمل می‌کردند ۱۹ نفر دیگر از این دستگیر شدگان در زمینه توزیع مشروبات الکلی فعالیت داشتند ۵۹ نفر دیگر از این بازداشت شدگان علاوه بر انجام شرارت در فضا‌های حقیقی جز گردانندگان مراکز قمار و فساد بودند.
سردار رحیمی بیان داشت: ما در طرح اقتدار موفق شدیم ۸ قبضه سلاح جنگی و ۱۴۸ قبضه سلاح سرد از اراذل اوباش کشف و شناسایی کنیم همچنین همکاران ما موفق شدند تا ۲۵۸ قبضه شبه سلاح کشف کرده که این نوع سلاح‌ها در ظاهر سلاح هستند و در بعضی از مراکز فساد توسط اراذل اوباش توزیع می‌شوند.
سردار رحیمی تاکید کرد: هر گونه تهیه، خرید، فروش یا توزیع شبه سلاح در جامعه تخلف محسوب می‌شود و مغایر قانون است و بر اساس آن چه که در قانون استفاده از سلاح سرد آمده کسانی که از سلاح سرد استفاده می‌کنند از نظر قانونی مرتکب جرم شده اند.
رئیس پلیس پایتخت افزود: در طرح اقتدار موفق شدیم ۵۷ بی سیم از اراذل اوباش کشف و شناسایی کنیم همچنین ۶۲ واحد صنفی که مرتبت با اوباش و محل شرارت اراذل بوده اعم از سفره خانه قهوه خانه و باشگاه بدنسازی در این طرح کشف و شناسایی شده است.
سردار رحیمی تصریح کرد: در طرح اقتدار ۵۸ نفر از گردانندگان سایت‌ها و تارنما‌هایی که جریان‌های اوباش گری یا فرهنگ‌های نامتعارف را ترویج می‌کردند یا اقدام به فروش دارو‌های غیرمجاز می‌کردند، دستگیر شدند و تارنما‌های آن‌ها مسدود شد.
سردار رحیمی با اشاره به اینکه ما در طرح اقتدار شاهد دستگیری ۲۸ نفر از اوباش نوظهور بودیم، افزود: ۱۷ تارنمایی که اقدام به فعالیت در حوزه شرط بندی و قمار می‌کردند مسدود شد و گردانندگان این تارنما‌ها دستگیر شدند، همچنین ۱۱ نفر از فروشندگان دارو در فضای مجازی دستگیر شدند و ۱۲۰ قلم دارو کمیاب از این افراد کشف و شناسایی شد.
سردار رحیمی افزود: در این طرح همچنین ۶ نفر از متهمان کلاهبرداری اینترنتی که دارای ۵۰۰ نفر شاکی هم بودند، دستگیر شدند.
سردار رحیمی اضافه کرد: طرح‌های اقتدار و دیگر طرح‌های عملیاتی پلیس برای ایجاد امنیت و با هدف تحقق آرامش و ثبات عمومی با شتاب هر چه بیشتر و به صورت مستمر توسط پلیس تهران به مرحله اجرا در خواهد آمد و من به کسانی که امنیت جامعه را با رفتار‌های امنیت گریز خود مختل می‌کنند و موجب سلب آسایش عمومی به طور جدی هشدار می‌دهم که پلیس با قدرت و اشراف بی نظیر با این افراد برخورد خواهد کرد همین روز گذشته همکاران من در جریان درگیری با چند تن از اراذل اوباش که موفق شدند این افراد را دستگیر کنند دو نفر از همکاران من مجروح شدند.
وی ادامه داد: در این عملیات در کمتر از یک ساعت مجرمان فراری که به سمت استان‌های همدان و مرکزی در حال حرکت بودند با اقدام متهورانه و با همکاری پلیس استان همدان و مرکزی دستگیر شدند و در اختیار پلیس آگاهی تهران گذاشته شده است.
سردار رحیمی تاکید کرد: پلیس پایتخت مقتدرانه با اراذل اوباش، مزاحمان نوامیس، سارقان، قاچاقچیان و تمام مجرمانی که در فضای مجازی و حقیقی فعالیت می‌کنند برخورد خواهد کرد.
رئیس پلیس پایتخت با اشاره به گستاخ‌تر و وقیح‌تر شدن مجرمان گفت: در این موضوع پلیس تردیدی ندارد به نحوی که در همین ۲۴ ساعت گذشته پلیس تهران ۴ مورد درگیری با اراذل اوباش را تجربه کرده است، البته پلیس ذره‌ای در انجام ماموریت‌های خود کوتاه نمی‌آید و اشراف همکاران ما روز به روز بیشتر شده و نیرو‌های پلیس به شکلی خستگی ناپذیر با اراذل اوباش برخورد می‌کند.
 
سردار رحیمی اظهار داشت: در چند ماه گذشته از سال جاری ما با افزایش یک درصدی وقوع جرم مواجه بوده ایم و، اما در طی همین مدت کشفیات پلیس هم دو درصد افزایش داشته است بنابراین با وجود این که شمار جرائم بیشتر شده، اما کشف و شناسایی این جرائم هم افزایش داشته است البته جرائمی که پلیس با آن‌ها سر و کار دارد بیشتر شامل جرائم خرد و زیر بیست میلیون تومان می‌شود ما با توجه به برخورد‌های قاطعانه پلیس و اجرای مستمر طرح‌های عملیاتی امیدواریم شاهد ارتقاء هر چه بیشتر امنیت عمومی پایتخت باشیم البته من در حال حاضر وضع امنیتی تهران را مطلوب می‌بینم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
گستاخ شده اند چون می خواهند سهمی در به آشوب کشاندن کشور و خط مشی رسانه های معاند و برنگیختن ناراضایتی مردم داشته باشند ... وقتی کسی بر علیه دیگران سلاح ( چه سرد و چه گرم ) میکشد و علاوه بر تهدید ضرب و جرح هم می کند یا تا جوان است و از پشیمانی و اصلاح و یادگیری یک شغل در زندان مطمئن نشد نباید آزاد شود یا اینکه چهار انگشت او را باید قطع کرد تا دیگر نتواند سلاح بر مردم بکشد .
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
تشییع پیکر پدر شهید پاگرد صیفار در تبریز
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
تجهیز بیمارستان رازی ماهنشان با به روز‌ترین دستگاه‌های درمانی و تشخیصی
پایش گسترده بیماری‌های دامی در زنجان
بهسازی و آسفالت بیش از ۵۴ کیلومتر راه‌های روستایی استان زنجان
ایستادگی ملت ایران آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
اختصاص ۲.۷ همت برای احداث کمربند غربی خرم آباد
احیاگر پیوند‌های تاریخی و اقتصادی دو استان هستیم
مصاف تیم‌های گیلانی مقابل حریفان
تداوم غبارآلودگی و ماندگاری هوای گرم در سمنان
شتاب عمرانی در کوهبنان با محوریت توسعه زیرساخت‌های شهری
ترانزیت و تردد اتباع خارجی یکی از معضلات استان کرمان است
برنامه‌ریزی برای گسترش بیمه و تسهیلات حمایتی در استان کرمان
برد تیم تراکتور مقابل الغرافه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
۳۶۰ طرح فرهنگی در انتظار تکمیل
صدور ابلاغ برای ۱۰۰۰ کارآموز قضائی در سال جاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)