• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۷۷۱۰
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۵
خراسان جنوبی » اقتصادی

پیگیری تامین دو دستگاه ام آر آی برای شهرستان ها‌ی طبس و فردوس

رئیس مجمع نمایندگان استان از پیگیری‌ها برای تامین دو دستگاه ام آر آی شهرستان ها‌ی طبس و فردوس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، حجت الاسلام نصیرایی نماینده مردم شهرستانهای فردوس، طبس، سرایان وپیگیری تامین دو دستگاه ام آرآی برای شهرستان ها‌ی طبس و فردوس بشرویه در مجلس شورای اسلامی با حضور در دانشکده پیراپزشکی شهرستان فردوس ضمن پیگیری مطالبات حوزه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: دستگاه ام آرآی برای شهرستانها‌ی طبس و فردوس از طریق بهداشت جهانی در حال پیگیری است و امیدواریم به زودی این مطالبه دیرینه مردم محقق شود.

ارتقاء دانشکده پیراپزشکی به دانشکده علوم پزشکی، افزایش و تامین متخصصان مختلف، تامین دستگاه ام آر آی با توجه به آماده بودن زیرساخت در بیمارستان حضرت رسول مهمترین مطالبات مطرح شده در این جلسه بود.

همچنین نماینده مردم شهرستان‌های فردوس، طبس، سرایان و بشرویه با حضور در جمع مردم روستای حسین آباد بخش مرکزی شهرستان فردوس مشکلات و مطالبات مردمی را بررسی کرد.

افزایش سهمیه نهاده‌های دامی، برقراری اینترنت پرسرعت، افزایش اعتبارات دهیاری، تامین برق واحد‌های دامداری، لوله گذاری چاه موتور، رفع مشکل کمبود زمین مسکونی، پیگیری برای اختصاص وام اشتغال روستایی از جمله مطالبات مردمی در این روستا بود.

بازدید از پروژه ۱۰۶واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) هم دیگر برنامه حجت الاسلام نصیرایی بود.

نماینده مردم شهرستان‌های فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی در این بازدید قول مساعد داد که از نهاد‌های مربوطه مانند بنیاد برکت یا آستان قدس رضوی پیگر تامین اعتبار و بودجه لازم برای تکمیل شدن این پروژه شود.

حجت الاسلام نصیرایی گفت: بسیاری از مشکلاتی که مطرح شده دلیلش فاصله افتادن بین مسئولان و مردم است و از مدیران خواست با حضور میدانی در جریان مشکلات مردم قرار بگیرند.


گفتنی است از ۱۵۰میلیون تومان اختصاص یافته برای هر واحد مسکونی ۷۰میلیون تومان بصورت بلاعوض و۸۰میلیون تومان به صورت قرض‌الحسنه پنج ساله به مدد جویان کمیته واگذار شده است.

فرماندار فردوس هم گفت: با پیگیری‌های انجام شده هماهنگی لازم برای دو زمین چمن در روستا‌های حسین آباد و طاهرآباد بخش مرکزی شهرستان فردوس انجام شده و چنانچه مشارکت مردمی هم صورت گیرد به زودی این خواسته مردم هم اجرایی خواهد شد.


وی گفت: مشکل اینترنت در همان ماه‌های اول توسط‌ های وب مرتفع شد و ساکنان روستا باید برای استفاده از اینترنت نسبت به تهیه مودم اقدام کنند، وی در رابطه با رفع مشکل کمبود زمین مسکونی هم گفت: این مطالبه در اولویت خواسته‌های مردم بود که با جابجایی کمربندی روستا زمین‌های زیادی برای ساخت و ساز آزاد و وام برای ساخت مسکن هم مصوب شد.

حلاج مقدم همچنین گفت: مسئولان برای حل مشکلات مردم باید دنبال راهکار باشند و گفتن اینکه بخشنامه یا قوانین کشوری اجازه نمی‌دهد راحل مناسبی نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
کسب مقام سوم بانوان ووشوکار آذربایجان شرقی در مسابقات کشوری
پیگیری دو پرونده مهم قاچاق ارز و اراضی ملی و حقوق بیت المال در دستور کار دستگاه قضا
پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت مرکز فرهنگی هنری بروجن
درگذشت مادر شهید در شهرستان بویراحمد
پاییزِ تماشایی خوانسار
تربیت صحیح، ثمره قرآن‌خوانی
افتتاح مدرسه خیر ساز حاج مصطفی جاودان
خبر‌هایی از بررسی ساماندهی بقاع متبرکه در ایوانکی
حضور نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمسابقات لیگ برتر هندبال کشور
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
پیش‌بینی وضعیت جوی مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
آغاز مسابقات جودو قهرمانی کشور در مشهد
کارت «امید مادر» از ابتدای سال ۱۴۰۵ اجرایی می‌شود
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
آغاز پایش دمای مصرف بهینه گاز طبیعی در ادارات
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)