• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۸۹۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
وزیر سابق بهداشت:‌

در مقابله با مافیای دارو ترکش‌های زیادی تحمل کردم

وزیر سابق بهداشت : در سازمان غذا و دارو با یک مافیای شکم گنده و دهن باز مواجه بودیم، ترکش‌های زیادی تحمل کردیم تا واردات کشور تا ۳۰ درصد در عرض یک و نیم سال کم کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای دکتر سعید نمکی در مراسم معارفه دکتر بهرام عین اللهی وزیر جدید بهداشت، افزود: وقتی وزارتخانه را تحویل گرفتیم، مشکلات ناشی از تحریم هم اتفاق افتاد.

وزیر سابق بهداشت با اشاره به برخی فراز و فرود‌های دوران وزارت بهداشت و انتخاب دکتر عین اللهی در کابینه سیزدهم، خاطرنشان کرد: وقتی اسامی مطرح بودند و اسم آقای دکتر بهرام عین اللهی آمد، از آقای موهبتی خواستم که همه روابط در مجلس را به کار بگیرد و رؤسای دانشگاه‌ها با نمایندگان مجلس صحبت کنند تا رأی بالایی در مجلس اخذ شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دکتر نمکی افزود: امروز بدون روحیه جهادی نمی‌توان با چنین بلای بزرگی در افتاد. در دوران خدمت در وزارت بهداشت بسیار مشتاق بودم که از حضور آقای دکتر عین اللهی استفاده کنم که مقدور نشد.

وی با ذکر خاطراتی از زمان آغاز وزارتش، افزود: دلم نمی‌خواست که وزیر بهداشت شوم و ماه‌ها با من کلنجار می‌رفتند؛ تا این‌که کار بالا گرفت.
وزیر سابق بهداشت گفت: یک روز آمدم در ساختمان وزارت بهداشت، سراغ آقای دکتر هاشمی و گفتم که تو رو سر جدت بمان. ایشان گفتند که باید بروند. گفتم جز دست پدرم، دست کسی را نبوسیدم، اما حاضرم دست تو را ببوسم و هفته‌ای دو بار بدون عنوان کنار شما باشم، ولی بمان.

نگفته های دوران وزارت را خواهم نگاشت

وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بعد از مدتی که فرصت کردم، دست به قلم می‌شوم تا روزنگار آن چه که در دوران وزارت گذشته است بنویسم.

 آقای دکتر سعید نمکی در مراسم تکریمش که با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در این وزارتخانه در حال برگزاری است افزود: خواهم گفت که در این دوران چه کسانی همراه ما بودند و چه کسانی ما را تنها گذاشتند و یا ناجوانمردانه از پشت خنجر زدند.
وی گفت: خواهم نوشت از این که دیگران چگونه خلق موج کردند و از سوی دیگر می‌خواستند کار وزارت را به جایی بکشانند که این وزارت خانه از ته رودخانه جنازه جمع کند اصلا مگر مسؤولیت واردات واکسن با وزیر است واکسن را چه کسی وارد نکرد و چرا وارد نکرد؟
آقای دکتر نمکی افزود: در کجای دنیا وزیر بهداشت مسؤولیتش واردات واکسن است البته مسؤولیت، فراهم کردن زیرساخت هاست که آن هم فراهم شده است، اما کسانی خواستند وزارت را سیبل کنند و خود در سایه‌ای بنشینند و تماشا کنند.
وزیر سابق بهداشت خطاب به آقای دکتر بهرام عین اللهی نیز گفت: من از بخش سلامت هیچ وقت تودیع نشده ام و از این پس خود را سرباز وزیر بهداشت و او را فرمانده خودم می‌دانم و از همه می‌خواهم به آقای دکتر عین اللهی کمک کنند تا او موفق شود چرا که آبروی نظام سلامت در میان است.

مافیای شکم کُنده را از سازمان غذا و دارو در آوردیم

وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در سازمان غذا و دارو با مافیای شکم کُنده دهان بازی روبرو بوده ایم که این مسئله برای ما بسیار هزینه برداشت تا برخی ریشه های آن را در آوردیم.
آقای دکتر سعید نمکی افزود: این سازمان محلی شده بود برای فعالیت افراد خاص که ما با آنها مقابله کردیم و توانستیم طی یک و نیم سال واردات را 30 درصد کاهش دهیم.
وی افزود: من شخصاً به هیچ وجه قصد وزیرشدن نداشتم حتی منزل من نزدیک وزارت بهداشت است بارها از کنار آن می گذشتم و به خدای خود می گفتم که این مسئولیت برگردن من نیافتد حتی با آقای قاضی زاده هاشمی صحبت کردم و گفتم شما محکم بمان و کار کن و من هفته ای دو روز بدون عنوان در کنارت و همراهت خواهم بود اما به هر حال تقدیر و حکمت به گونه ای دیگر رقم خورد.
وی گفت: زمانی که نام آقای دکتر عین اللهی برای وزارت نیز مطرح شد با معاونان خود و همچنین تعدادی از روسای دانشگاه های علوم پزشکی تماس گرفتم و خواهش کردم تا با نمایندگان گفتگوی کنند و به وی رای اعتماد بدهند چرا که دکتر عین اللهی را فردی نیک سیرت و پاک سیرت می شناسم و در دوره ای می خواستم از ایشان استفاده کنم که به دلایلی میسور نشد.
وزیر سابق بهداشت با اشاره به دوره سخت مدیریتش همزمان با شیوع کرونا افزود: اگر چه برخی تصور می کردند که این ویروس زود از بین رفتنی است اما برداشتم این بود که با یکی از سخت ترین و همه گیرترین اپیدمی تاریخ مواجه هستیم.
وی گفت: کرونا به ما آموخت که همدلی وحال و هوای دفاع مقدس را به عنوان ابزار کار در دوره فعلی نیز باید حفظ کنیم چرا که نتیجه می دهد در عین حال کرونا به ما آموخت که اعتمادی و اطمینانی نمی توان به سازمان های عریض و طویلی همچون بهداشت جهانی داشت و برآن تکیه کرد بلکه باید بر داشته های خود امیدوار بود و آن را گسترش داد.
وی ادامه داد: حتی در اوایل ورود کرونا ما با مشکل ماسک و گان روبرو بودیم که حتی آمریکا و انگلیس با فشارهای خود مانع از پرواز محموله آن به سمت ایران می شدند اما ما طی 55 روز موفق به تولید این محصولات و خودکفایی در آن شدیم.
آقای نمکی تاکید کرد: کرونا به ما آموخت که بخش سلامت در سرمایه گذاری یک اولویت است چرا که سلامت و جان مردم در میان است.
وی همچنین گفت: البته از کسانی که در این دوره ما را تنها گذاشتند و جا خالی دادند و تا ما را سیبل کنند گلایه دارم و آنها را به خدا واگذار می کنم اما مطمئنا در برگ برگ تاریخ این مرز و بوم ثبت خواهد شد که حقیقت چه بوده و چه کسانی ما را تنها گذاشتند .
دکتر نمکی در پایان از حمایت های مختلف از جمله از سوی مقام معظم رهبری و همچنین اقشار مختلف مردم دستگاه ها نهادها از جمله نیروهای مسلح و بسیج در طول مقابله با بیماری کرونا قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
آقای سعید نمکی در مافیای دارو بی تقصیر است .

لطفا به دنبال بانیان این هرج و مرج و کوتاهی ها ی ترک فعل ها

و بی تفاوتیشان در مقابل مردم و مهار کرونا بگردید

و آنان را دستگیر و مجازات کنید

زیرا عده ی زیادی بودند که کشور را نابود و به تاراج کشاندند

و هزاران هزار میلیارد پول و ارز ملی کشور را نابود و به آتش کشیدند

و خسارات جبران ناپذیری را در کشور وارد نمودند .


و امروز بی خیال از حوادث گذشته به گوشه ای خزیدند

و از عملکرد منفعلانه خود تقدیر و تشکر ؛


و خود را تبرئه کردند .
نظر شما
آخرین اخبار
حضور با شور و شعور نوجوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
آمادگی جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران برای حضور در انتخابات شوراها
رئیس قوه قضاییه وارد استان اصفهان شد
افتتاح نمایشگاه توانمندی هنرستان‌های مراغه
حقیقت جویی موضوع برگزیده یک جشنواره کتابی
استقبال گسترده مردم فریمان از پایگاه سیار اهدای خون
برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت در لرستان
کتابهای حوزه مقاومت در هفته ای که گذشت
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سرخه
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
برگزیدگان چهارمین رویداد «مشهد، شهر کتاب‌خوان‌ها» معرفی شدند
آشنایی کودکان با تاریخچه ساعت در یک کتاب
فروش بیش از ۲۵ هزار جلد کتاب در پویش مژده گل
اعلام زمان خاکسپاری پیکر عنایت بخشی
پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی در پی درگذشت عنایت بخشی
جریمه ۲۰ درصدی پرسپولیسی‌ها بابت ناکامی در بازی‌های اخیر
۸ طلا و برنز نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی فجیره امارات
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ بهمن
رئیس‌جمهور فرارسیدن روز ملی صربستان را تبریک گفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)