• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۰۹۹۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۵
اجتماعی » حقوقی و قضایی

دادستان تهران: روند تحول و تعالی قوه قضاییه باجدیت در حال پیگیری است

دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: نظارت ها از بازداشتگاه های مختلف, به صورت میدانی و مستمر در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای علی القاصی مهر در ارتباط تلفنی با بخش خبری 21 شبکه یک سیما درباره بازدیدش از بازداشتگاه اوین افزود: در دوره جدید تحول و تعالی قوه قضاییه با توجه به تاکیدات آقای محسنی اژه ای رئیس این قوه نسبت به حوزه زندان و زندانیان و به ویژه افراد بازداشتی و مدت محل نگهداری آنها و سرعت دادن به تعیین تکلیف وضعیت آنان, از همان ابتدای دوره مدیریت جدید، کار بازرسی ها و بازدیدهای میدانی از زندان ها و بازداشتگاه ها در دستور کار دادستان تهران قرار گرفت.
او ادامه داد: این بازدیدها و پیگیری های ویژه که از دو ماه پیش تاکنون آغاز شد، امروز پنجمین بازدید میدانی را از بازداشتگاه اوین داشتیم.
آقای القاصی مهر افزود: در هر بازدید, سعی کردیم مسئولان قضایی و همه قضات مرتبط با پرونده ها در محیط زندان و بازداشتگاه حضور یابند و به صورت چهره به چهره با بازداشتی ها و زندانیان ملاقات کنند تا قاضی پرونده وضعیت فرد بازداشتی و زندانی را مستقیم خودش ببیند و حرف های او را بشنود و شرایط و حالات روحی و جسمی فرد زنان و وضعیت خانوادگی او را ملاحظه کند و در نتیجه با دید انسانی و کاملاً نوع دوستانه و با ملاحظات وضعیت فردی و اجتماعی، به درستی تصمیم گیری کند.
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت: قضات تصمیم گیر در هر بازدید حضور یافتند و تلاش شد همه زندانیان و بازداشتی ها را بدون استثناء ملاقات چهره به چهره داشته باشیم.
آقای القاصی مهر افزود: امروز با هیئت 200 نفره از قضات دادسراهای تهران در بازداشتگاه اوین حضور یافتیم و همه بازداشتی ها بدون استثناء توسط قضات مورد ملاقات چهره به چهره قرار گرفتند.
او اضافه کرد:در این بازدیدها چند هدف و اثر عملی را پیگیری می کنیم؛ تغییر رویکرد و نگرش قضات نسبت به فرد زندانی و متاثر شدن از وضعیت و شرایط فرد تا هم در تصمیمات و قرارهای تامین تجدید نظر شود و هم در صدور حکم و میزان مجازات، دقت لازم صورت گیرد.
دادستان تهران گفت: در این بازدیدها از قبل هماهنگی های لازم را با مسئولان و متصدیان در حوزه زندان انجام دادیم که هر قاضی در محیط زندان از بندهای مربوط بازدید کند و بازپرس، دادیار و مسئول مربوط، فرد بازداشتی و زندانی را حتما در محیط زندان ملاقات کند و امروز هم همین موضوع اتفاق افتاد.
آقای القاصی مهر افزود: دستورات بسیار خوبی برای بازداشتی ها صادر و در خصوص قرار تامین تعدادی از آنها تجدید نظر شد و برخی از آنها آزاد شدند.
او اضافه کرد: برای برخی افراد, ارفاق هایی انجام و با پیشنهاد آزادی مشروط برخی از آنها موافقت شد و تعدادی هم به کمیسیون عفو ارجاع شدند و حدود هزار و 350 درخواست را به کمیته ویژه ای در دادستانی تهران ارجاع دادیم.
آقای القاصی مهر با بیان اینکه نظارت ها به صورت میدانی در حال انجام است, گفت: بنا بر این است که دستگاه قضایی در همه این فرآیند ها, نظارت ها را به صورت هدفمند، دقیق و با رعایت موازین قانونی داشته باشد و در همه فرآیند رسیدگی ها از جمله در مرحله دستگیری و صدور قرارهای تامین و بازداشت و محیط و محل نگهداری ها و در مرحله تصمیم گیری و صدور حکم و اجرای مجازات, نظارت لازم را داشته باشد.
او اضافه کرد: بسیاری از افراد زندانی بر اثر مسائل و مشکلات معیشتی و اقتصادی دچار این مشکلات شدند که باید با نگاه جامع تر درباره آن ها تصمیم گیری شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار پلیس به افراد متقاضی دریافت گواهینامه
اهدا ۳ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار در شهرستان تویسرکان
رویداد ایران جان «گلستان» را در قاب رسانه های ملی و بین المللی درخشان کرد
انتصاب شاهرخ نیازی به عنوان سرپرست آموزش و پرورش کیش
گردهمایی بانوان نخبه مهندسی کشور در شیراز
پیش نرفتن نوسازی بافت‌های فرسوده بدون اعتمادسازی برای سازندگان
استعفای رئیس فدراسیون ناشنوایان و کم شنوایان
بیش از ۲ هزار قلم کالا در اختیار نیازمندان ایلام
کلاهبرداری با وعده اینترنت رایگان در پیام رسان شاد
هشدار سازمان هواشناسی در استان کرمان
آسفالت‌ریزی معابر روستای مرادخانلو در چهار برج
دکترین نظامی اسرائیل: فریب رسانه‌ای، مقدم بر جنگ سخت
مهریز را روایت کنید
برپایی نمایشگاه کتاب در شهمیرزاد
ایران ساخت، نمایشگاه خودباوری
سلامت غذایی لازمه امنیت غذایی
نصب و رونمایی تندیس کوهنورد در بلوار کوهنورد کاشان
پای سود سهام عدالت یلدایی به شرکت‌ها گره خورد
برگزاری دوره آموزشی برای ضابطان تعزیرات حکومتی در قم
بررسی دوباره طرح ویژه تفصیلی ناحیه منفصل توس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید
سامانه پرقدرت بارشی در راه فارس
شهید رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود
ثبت بارش باران در ۵۰ ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان
ثبت بیشترین میزان بارش استان بوشهر در عسلویه
هشدار درباره ورود سامانه بارشی جدید از سه شنبه به خوزستان
اجرای رسمی بنزین ۳ نرخی از بامداد امروز
پرواز ناموفق تهران به بغداد
علیکردی تصاویر را دیده و شکایتی برای پیگیری موضوع ندارد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از امروز
تنش آبی نیازمند ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی است
عرضه بنزین با نرخ‌سوم؛ بنزین کارت آزاد جایگاه ۵هزار تومان شد
ضرورت بازآرایی رسانه‌ای در برابر جنگ ترکیبی دشمن
ادامه بارش‌ها در برخی مناطق کشور
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۵ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج  (۳ نظر)
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
هشدار قرمز وقوع مه گرفتگی در خوزستان  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
تبلور معنای عمیق مادرانگی در وجود مادر دهگلانی  (۱ نظر)