• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۰۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۲
اجتماعی » جامعه و شهری

لزوم شناسایی افراد سالم برای تردد در مترو در دوره شیوع کرونا

رئیس کمیته سلامت مجمع نمایندگان استان تهران گفت: ما باید برای افراد سالم نوعی بارکد یا کارت سلامت تهیه کنیم تا بدون هیچ دغدغه‌ای در مکان‌های عمومی و مترو تردد کنند و حتی اجازه سفر هم به آن‌ها داده شود.

آقای عبدالحسین روح الامینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: از آغاز به کار مجلس ما جلسات منظمی با فرمانده عملیات مقابله با کرونا استان تهران و دیگر مسئولان شهر تهران و سه دانشگاه علوم پزشکی تهران داشته ایم و از ابتدا بنا این بود که امکانات شهر در جهت ارتقاء وضع سلامت بسیج شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی مهمترین اولویت را واکسیناسیون خواند و گفت: البته ما اصلاح برخی رویه‌های غلط در حمل و نقل عمومی از جمله مترو را با افزایش واگن‌ها و تعداد خطوط دنبال کردیم، اما همچنان واکسیناسیون را مهمترین اقدام برای فروکش کردن کرونا می‌دانیم.
رئیس کمیته سلامت مجمع نمایندگان استان تهران افزود: فضا‌های بسیار خوبی در تهران از جهت سوله‌ها و مراکز بهداشتی درمانی شهرداری در اختیار داریم که مهم‌ترین اقدام تأمین واکسن وارداتی یا تولید داخل است و به لحاظ مراکز واکسیناسیون هیچ مشکلی نداریم.
آقای روح الامینی گفت: در یکی دو هفته گذشته انتقاد‌هایی از کمبود واکسن مطرح شد و، اما خوشبختانه با ورود شخص رئیس جمهور و پیگیری‌های وزارتخانه‌های امور خارجه و بهداشت ظاهراً این هفته قرار است چند ده میلیون واکسن وارد شود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: ۳۰ درصد جمعیت مورد نظر تهران واکسینه شده اند که باید به ۷۰ درصد برسد و واکسیناسیون در تهران از آن جهت مهم است که شاید این بیماری از تهران به سایر شهرستان‌ها هم انتقال پیدا می‌کند.
آقای روح الامینی پاساژ‌های بزرگ و مترو را همچنان از کانون‌های انتشار این بیماری توصیف کرد و گفت: هماهنگی، همبستگی و ادامه تلاش‌های گذشته قطعاً کار را در ادامه تسهیل می‌کند.
وی در ادامه با تاکید بر رعایت فاصله گذاری، شستشوی دست‌ها و جلوگیری از تجمع افزود: اهمیت این موارد اگر بیشتر از واکسیناسیون نباشد کمتر هم نیست و کسانی که دُز اول و دوم واکسن را دریافت کرده اند باید این شیوه نامه‌ها را رعایت کنند که اگر در معرض سویه‌های جدید کرونا قرار گرفتند، عوارض کمتری داشته باشند.
آقای روح الامینی گفت: نیازمند اطلاع رسانی هر چه بیشتر رسانه‌ها هستیم چرا که حساسیت‌های مردم نسبت به این بیماری کمتر شده است و باید رسانه‌ها به صورت هنرمندانه و حرفه‌ای احساسات مردم را برانگیزند و آموزش و پیشگیری در این بخش همچنان اولویت است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا فکر می‌کنید در برخی دستورالعمل‌ها باید تجدیدنظر شود؟ افزود: ما از ابتدا در این خصوص معالعاتی داشته ایم که حتماً باید مطالعات دقیق تری هم صورت گیرد و اکنون مطالعات می‌گوید که نگرانی اصلی بحث حمل و نقل است و ما معتقدیم که افراد سالم برای ورود و خروج به مترو باید بارکد یا کارت سلامت داشته باشند و اگر تاکنون به دنبال شناسایی مبتلایان و افراد در معرض خطر بودیم از این پس باید افراد سالم را هم شناسایی کنیم که هیچ محدودیتی برای تردد نداشته باشند و حتی به راحتی بتوانند سفر کنند.
رئیس کمیته سلامت مجمع نمایندگان استان تهران گفت: البته در طرح شهید سلیمانی هم باید کسانی را که در معرض خطر هستند شناسایی و حمایت کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)