• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۰۵۴۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۷
بوشهر » سیاسی
امام جمعه بوشهر:

استاندار بوشهر باید ظرفیت‌های استان را فعال و زمینه پیشرفت آن را فراهم کند

نماینده ولی فقیه و امام جمعه بوشهر گفت: باید استانداری برای این استان انتخاب شود که که بتواند ظرفیت‌های این استان را فعال، به مردم و جوانان خدمت و زمینه‌های مناسب پیشرفت همه جانبه این استان را فراهم کند.

استاندار بوشهر باید ظرفیت‌های استان را فعال و زمینه پیشرفت آن را فراهم کندبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله صفایی بوشهری در پیام آدینه این هفته با تسلیت سالروز شهادت امام سجاد (ع)، بیان کرد: آن امام بزرگوار در سخت‌ترین برهه تاریخ به امامت رسید زمانی که فاجعه کربلا رخ داده و اسلام از دو جهت سیاسی و فرهنگی دچار انحراف، تحریف و بحران شده بود. در این شرایط امام سجاد (ع) با عملکرد خاص خود بار دیگر اسلام را احیا و جامعه اسلامی را بازسازی کرد.

وی افزود: اثر آسمانی و ماندگار آن حضرت «صحیفه سجادیه» است که کتاب تمام‌نمای معارف عرشی الهی است.

امام جمعه بوشهر با گرامیداشت دوازدهم شهریور سال‌گشت شهادت رئیسعلی دلواری، عنوان کرد: آن شهید به همگان درس اسلام‌خواهی، وطن‌دوستی، استعمارستیزی، بصیرت، دلاوری، مقاومت، شجاعت و شهادت طلبی آموخت.

وی با اشاره به اینکه جریان استعمار و نفوذ موجب شهادت آن دلاور مرد شد، افزود: او با تمام وجود در خدمت حراست و حفاظت از هویت دینی و ملی این سرزمین قرار داشت و باعث شکست سخت استعمار پیر انگلیس شد.

آیت‌الله صفایی بوشهری در ادامه از تلاشگران حوزه سلامت و پزشکی در زمینه پیشگیری و درمان بیماری کرونا قدردانی و با پاسداشت یاد شهدای سلامت و درگذشتگان کرونا، از همگان به ویژه مسئولان، خدمت به بیماران و درمان آنان و از همه مردم مراعات شیوه نامه‌های بهداشتی را درخواست کرد.

وی در بخش دیگری از پیام آدینه خود با بیان اینکه استان بوشهر در تمامی عرصه‌های پیشرفت دارای توانمندی‌های فراوانی است، عنوان کرد: این استان مردمی بسیار ارجمند و گرامی، و تاریخی پرشکوه دارد، به همین علت باید به این استان ارزشمند و این مردم ارجمند به ویژه جوانان غیور و با دانش توجه ویژه شود و استانداری انتخاب شود که بتواند ظرفیت‌های این استان زرخیز و دارالحماسه را فعال کند، به مردم و جوانان هر چه تمام‌تر خدمت کند و زمینه‌های مناسب پیشرفت همه جانبه و شایسته این استان فراهم آورد.

آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به شاخص‌های تعیین استاندار بوشهر، افزود: استاندار بوشهر باید مؤمن، با تقوا و اخلاق‌مدار، انقلابی و ولایتمدار، داشتن آشنایی کامل با ظرفیت‌های آمایشی استان (حوزه‌های نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع تبدیلی آن، انرژی هسته‌ای و مراکز اقماری دانش بنیان آن، شیلات، کشاورزی، تجارت، گردشگری مقاومت و فرهنگ محور، اقتصاد دریا پایه و کرانه‌ای، منابع انسانی جوان و کارآمد و ...) و دارای برنامه و راهکار‌های اجرایی پیشرفت آفرین دانش بنیان باشد.

امام جمعه بوشهر ادامه داد: مردمی و مردم دار بودن، توجه ویژه به جوانان و جوان باور بودن، داشتن قدرت بالا در عرصه جذب اعتبارات ملی به استان، حل مشکلات معیشتی و فقر، توانمند در ایجاد اشتغال پایدار، عدالت خواه و فساد ستیز، داشتن توان مدیریت و تجربه لازم و کافی در این عرصه، دارا بودن توان بالای فعالیت و دلسوزی کافی، ایجاد توسعه متوازن ورزش و موضوعات فرهنگی در جغرافیای استان و حمایت از نهاد‌های فرهنگی، هنری و ورزشی، حمایت جدی از نیرو‌های بومی در تمامی عرصه‌های اشتغال، سرمایه گذاری، مسئولیت بخشی و به‌کارگیری و بومی و از فرزندان این استان ولایتمدار و حماسی بودن از دیگر شاخص‌های تعیین استاندار بوشهر است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معاون رئیس‌جمهور: طرح اخیر مجلس درباره مهریه غیرمتوازن است
استاندار خوزستان با حضور میدانی دستور رسیدگی فوری و عملیات بازسازی صادر کرد
ثبت ملی سه محصول لبنی بومی خراسان شمالی در فهرست ناملموس کشور
تداوم بارش رحمت الهی در یزد
دستور عارف برای رسیدگی فوری به مصدومان سانحه اتوبوس
برگزاری همایش ملی فیزیک در دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی
صدور احکام جایگزین حبس در دادگستری مرکز لرستان
هوای مشهد امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ سالم شد
برگزاری مراسم ولادت حضرت زهرا (س) در کوالالامپور
رعایت فاصله اجتماعی راهکار جلوگیری از گسترش آنفلوانزا
نیمی از مردم آمریکا مشکل تامین غذا دارند
کشف محموله کاغذ دیواری قاچاق در شاهرود
اهدای یک میلیارد تومان تجهیزات پزشکی به خانه هلال مسجد فاطمه الزهرا زیرکوه
بزرگداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و روز زن در پیشاور
بارش برف در ۱۹ محور شریانی استان مرکزی
تقابل هیرکان رشت در هفته ششم رقابتهای لیگ حرفه ای بسکتبال باشگاه های کشور
سیلاب، بخش عشایری ایلام را متضرر کرد
افزایش ۲۴ درصدی ترخیص کالای اساسی از گمرکات خوزستان
تصرف شناور حامل نفت ونزوئلا دزدی دریایی دولتی است
اعتماد مشترک تضمین‌کننده صلح و ثبات میان ملت‌ها است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)