• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۴۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۶
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

آغاز ثبت نام وام‌های دانشجویی برای ترم جدید از ۲۰ مهر

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم زمان ثبت نام وام‌های دانشجویی درسال تحصیلی جدید را از ۲۰ مهر به بعد عنوان کرد و گفت: برای نیمسال اول تحصیلی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای ناصر مطیعی در خصوص زمان ثبت نام وام‌های دانشجویی سال تحصیلی جدید گفت: باید ابتدا دانشجویان ثبت نام‌های آموزشی و انتخاب واحدهایشان را انجام دهند و پس از آن صندوق رفاه بخشنامه بازه زمانی ثبت وام‌های دانشجویی را به دانشگاه‌ها اعلام می‌کند.
 
وی افزود: ستاد مقابله با کرونا و وزارت علوم هنوز مشخص نکرده‌اند که آموزش‌ها در سال تحصیل جدید برای چه مقاطعی حضوری و برای چه مقاطعی مجازی است. ترکیب حضوری و مجازی هنوز مشخص نشده است. صرفاً وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرده‌اند که از هفته آینده واکسیناسیون دانشجویان شروع می‌شود، ولی واکسیناسیون کدام دانشجویان؟ کدام دانشگاه؟ و آیا می‌خواهند مقطعی عمل کنند و یا روش دیگری می‌خواهند اعمال کنند، بنابراین ما منتظریم چارچوب بازگشاییِ زمانیِ ترم تحصیلی مشخص شود آن وقت تصمیم می‌گیریم بازه زمانی ثبت نام وام‌های دانشجویی را چه زمانی قرار دهیم.
 
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود:، ولی معمولاً هر سال از ۲۰ مهر ماه به بعد بازه زمانی ثبت درخواست وام‌های دانشجویی را اعلام کرده و مدت آن را نیز مشخص می‌کنیم امسال، چون تلاش می‌کنیم در سامانه جدید این ثبت نام صورت گیرد باید تکلیف تست سامانه جدید نیز روشن شود و اگر تا آن زمان تکلیف سامانه جدید مشخص نشود نیمسال تحصیلی جدید نیز ثبت نام وام‌های دانشجویان در سامانه قبلی انجام می‌شود؛ بنابراین بازه زمانی ثبت وام‌های دانشجویی را مانند هر سال از ۲۰ مهر به بعد به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌کنیم.
 
افزایش ۳۰ درصدی سقف وام‌های دانشجویی
 
رئیس صندوق رفاه دانشجویان در خصوص اعتبارات در نظر گرفته شده برای وام‌های دانشجویی نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰ گفت: برای نیمسال اول تحصیلی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای وام‌های دانشجویی پیش بینی کردیم و نسبت به سال تحصیلی قبل سقف وام‌های دانشجویی را ۳۰ درصد افزایش داده‌ایم.
 
آقای مطیعی در ادامه با اشاره به ترکیب وام‌های دانشجویی سال تحصیلی جدید گفت: ترکیب وام‌های دانشجویی سال تحصیلی جدید تغییر نخواهد داشت. هیئت امنا ترکیب وام‌ها را تغییر نمی‌دهد، چون ۵ عنوان وام دانشجویی با ۲۱ رویداد باعث می‌شود صندوق رفاه به کمک دانشجو بیاید. هر عنوان وام شامل تعدادی رویداد است. برای مثال وام ضروری، بیماری‌های خاص، سوانح و رویداد‌های طبیعی مثل سیل و زلزله، استعداد‌های درخشان را پوشش می‌دهد همچنین دانشجویان توان خواه به اصطلاح تحت پوشش حمایت‌ها را پوشش می‌دهد.
 
وی افزود: هر عنوان وام تعدادی از رویداد‌ها را تحت پوشش خود قرار داده بنابراین نیازی به اینکه ترکیب آن وام‌ها را به هم بزنیم نیست. تقریباً تمام مواردی که نیاز است دانشجو مورد حمایت قرار بگیرد در یکی از آن عناوین وام‌های پنج گانه قرار می‌گیرد. فقط تفاوتش نسبت به قبل این است که این پنج عنوان وام مدیریت و جابه جایی اعتبار آن را در سطح صندوق و دانشگاه طبیعتاً راحت‌تر کرده است و دانشجویان بهتر می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید رئیس کل دادگستری لرستان بر کاهش اطاله دادرسی
وضعیت تردد در محور‌های مواصلاتی شمال استان کرمان
تسریع در اجرای شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی در مازندران
استمرار اقدامات حفاظتی از اراضی کشاورزی در شهرستان ارومیه
نخستین دوره تبیین و آموزش ویژه نظارت بر انتخابات
تشدید نظارت بر نانوایی‌های میبد برای ارتقای کیفیت نان
آغاز تجهیز چاه‌های آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی در ارومیه
فعالیت ۵ هزار راننده تریلی در اسدآباد
ویژه برنامه‌های سالگرد شهید سلیمانی
گامی به سوی دامپروری دانش‌بنیان: دانشگاه ارومیه و جهاد کشاورزی استان همکاری خود را گسترش می‌دهند
درخشش مستند سازان مشهدی در جشنواره سینماحقیقت در تهران
کوهنوردان در شرایط بارندگی صعود نکنند
زبان خارجی ابزاری برای ارائه گفتمان تمدن ایران است
لزوم پایش مصرف گاز در استان
تقویت پوشش رسانه‌ای کنگره شهدای شهرستان‌های خراسان جنوبی در دستور کار
مسیر جدید صادرات محصولات فناورانه و دانش‌بنیان استان گلستان
برپایی نمایشگاه شب یلدا در بوستان آزادی شیراز
مهمانی آیه‌ها؛ شبی آمیخته با نور آیات الهی
توزیع بیش از ۸۵۰ تن انواع کود کشاورزی در شهرستان شوط
شناسایی ۳ هزار مگاوات ظرفیت مولد اضطراری برای افزایش تاب‌آوری شبکه برق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
حجم مبنا در بورس حذف شد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
دریادار ایرانی: دشمن باید هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)