• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۵۹۱۷
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۱
اجتماعی » جامعه و شهری

واکسیناسیون ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در استان تهران

فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: واکسیناسیون ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در استان تهران انجام شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علیرضا زالی در حاشیه بازدید از مرکز واکسیناسیون رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر از همکاران زحمتکش شرکت اتوبوسرانی پایتخت موفق به تزریق واکسن کرونا شده اند افزود: ۷ هزار نفر در مرکز سامانه جانبازان و معلولان دز دوم واکسن را تزریق کرده اند.
وی با اشاره به اینکه ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در استان تهران واکسن تزریق کرده اند، گفت: یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر نیز هر دو مرحله اول و دوم واکسیناسیون را انجام داده اند.
دکتر زالی ادامه داد: برنامه ریزی کرده ایم تا پایان مهر به سرعت و گسترش واکسیناسیون اضافه کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
واکسیناسیون ۳۰۰ هزار نفر در روز در استان تهران

فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران پیش بینی کرد: با تسریع در امر واکسیناسیون از هفته آینده به سمت واکسینه کردن ۳۰۰ هزار نفر در یک روز در استان تهران پیش می‌رویم.
دکتر زالی در حاشیه بازدید از مرکز واکسیناسیون رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: سبد متنوعی از واکسن مهیا شده است. با توجه به اینکه ۷ مرکز تجمیعی از شرایط خیلی خوبی برخوردارند در روز‌های آینده در موضوع واکسیناسیون خانواده کارکنان شرکت حمل و نقل عمومی مشکل نخواهیم داشت و همچنان این مراکز بدون تعطیلی پابرجا خواهند بود.
وی افزود: در این مراکز تجمیعی بالغ بر ۱۲ هزار نفر از زحمتکشان حمل و نقل عمومی موفق به تزریق دز اول واکسن کرونا شده اند و ۷۰۰۰ نفر هم دز دوم را دریافت کرده اند.
دکتر زالی با بیان اینکه ما تقریباً در طول روز‌های اخیر شاهد فعالیت فزاینده‌ای در واکسیناسیون در استان تهران هستیم، گفت: تا امروز تقریباً در استان تهران پنج میلیون و ۸۰۰ هزار نفر واکسینه شده اند.
وی افزود: خوشبختانه با افزایش واکسن‌های وارداتی پش بینی ما این است که در هفته آینده شتاب بیشتری نیز در این زمینه خواهیم داشت.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران با بیان اینکه دیروز هم مجدداً رکورد ۱۶۰۰۰۰ تلقیح واکسن در یک روز در استان تهران شکسته شد، گفت: ضمنا در کل کشور از یک میلیون و ۱۱۰ هزار تلقیح واکسن در روز عبور کرده ایم و پیش بینی می‌کنیم تا پایان مهرماه بتوانیم برنامه گسترش واکسیناسیون را در مراکز اصلی استان‌ها داشته باشیم.
وی افزود: ما در استان تهران باید به عدد ۳۰۰ تا ۳۲۰ هزار واحد تلقیح واکسن در روز برسیم و برنامه داریم که از ابتدای هفته آتی بتوانیم به سرعت مراکز تلقیح در استان تهران را افزایش دهیم که به این منظور شاهد افزایش شیفت‌ها خواهیم بود.
دکتر زالی گفت: با همکاری تمامی بخش‌ها به خصوص بسیج، سپاه، شهرداری، هلال احمر و آموزش و پرورش که اعلام آمادگی کردند از نظر تامین نیروی انسانی و فضای فیزیکی در کنار بخش‌های بهداشتی باشند، به نظر می‌رسد که ما آماده رسیدن به یک وضعیت مطلوب و مستمر در واکسیناسیون در روز‌های آتی باشیم.
وی خاطر نشان کرد: واکسیناسیون در حوزه حمل و نقل از دو جنبه برای ما اهمیت دارد اول این که این گروه به شدت در معرض خطر هستند و جزو گروه‌های ده‌گانه مشاغل پرخطر ستاد ملی مقابله با کرونا محسوب می‌شوند و بر اساس محاسبات گمانه‌زنی ما کارکنان شرکت حمل و نقل عمومی نسبت به یک شهروند عادی هشت و سه دهم بیشتر در معرض خطر است و دوم اینکه این گروه حتی با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی اگر مبتلا شوند و بدون علائم باشند به دلیل نوع کارشان به سرعت می‌توانند این ویروس را منتقل کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)