• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۵۹۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵
مرکزی » اجتماعی

آغاز واکسیناسیون پرسنل واحدهای صنعتی ساوه

مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت ساوه از آغاز واکسیناسیون کارگران و کارکنان واحدهای صنعتی در این شهرستان خبر داد.

آغاز واکسیناسیون پرسنل واحدهای صنعتی ساوهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ استان مرکزی؛  نوری با اشاره به آغاز واکسیناسیون کارگران و کارکنان واحدهای صنعتی در ساوه اظهار کرد: از ۱۴ شهریورماه با تزریق ۵۰۰ دز واکسن کرونا به کارگران و کارکنان دو شرکت صنعتی این فرآیند رسماً آغاز شد.

وی افزود: از آنجا که درصد بالایی از گروه‌های هدف واکسن در صنایع حضور دارند، به‌منظور تسهیل فرآیند واکسیناسیون کرونا، تزریق واکسن به شاغلین صنایع با تشکیل تیم سیار و با حضور در واحدهای صنعتی انجام می‌شود‌.

مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت ساوه با اشاره به اینکه واکسیناسیون کارگران در حال حاضر با ۴ تیم برای بالا بردن سرعت انجام می‌شود افزود: پیش از این نیز با صدور مجوز واکسیناسیون صنایع قطعه‌سازی گروه سایپا و ایران‌خودرو و همچنین صنایع دارویی، واکسیناسیون کارگران صنایع در ساوه آغاز شده بود.

دبیر خانه کارگر شهرستان‌های ساوه و زرندیه نیز با قدردانی از آغاز واکسیناسیون قشر کارگری در مقابل کرونا گفت: با توجه به اینکه کارخانجات در ایام شیوع پیک‌های کرونا تعطیل نبودند، واکسیناسیون این قشر باید زودتر انجام می‌شد.

داود میرزایی افزود: تا قبل از این‌همه گروه‌های پرخطر واکسن خود را دریافت کردند اما آنچه ما در خصوص واکسیناسیون کارگران انتظار داشتیم محقق نشد و تا قبل از این تنها برخی شرکت‌های با نفوذ و ارتباط موفق توانسته بودند کارگران خود را واکسینه کنند.

وی با بیان اینکه آمار ابتلا و فوت در بین اقشار کارگران بالا بوده گفت: امیدواریم واکسیناسیون کارگران فارغ از شرایط سنی هرچه سریع‌تر انجام شود تا ضمن حفظ سلامت این قشر تلاشگر، جبهه اقتصادی کشور نیز پایدار بماند.

 طبق آمار اعلام شده توسط دانشکده علوم پزشکی ساوه تا پایان روز دوشنبه ۹۱ هزار و ۳۶ دز واکسن در ساوه تزریق شده که از این تعداد ۶۰ هزار و ۸۸۲ نفر دز اول و ۳۰ هزار و ۱۵۴ نفر دز دوم را دریافت کرده‌اند.

در شهرستان زرندیه نیز مجموع واکسن‌های تزریق شده در مدت زمان مشابه ۲۵ هزار و ۹۱۳ دز بوده که ۱۶ هزار و ۵۳۰ نفر دز اول و ۹ هزار و ۳۸۳ نفر دز دوم آن را دریافت کرده‌اند.

در مجموع بالغ‌بر ۱۱۶ هزار و ۹۴۹ دز واکسن در این دو شهرستان تزریق شده است که ۱۵.۸ درصد از جمعیت را شامل شده و طبق آمار حدود ۳۱ درصد از مردم این دو شهرستان دز اول واکسن را دریافت کرده‌اند.

با این وجود اما طی روز اخیر حدود ۴۵۰ بیمار جدید از طریق تست رپید و پی سی آر در این دو شهرستان شناسایی شده که ۴۲ نفر از این افراد در بیمارستان‌ها بستری شدند و متأسفانه در این مدت نیز ۲ نفر جان خود را از دست دادند.

در حال حاضر در بیمارستان‌های ساوه ۲۳۵ و در زرندیه ۱۹ نفر بر اثر کرونا بستری هستند و آمار رسمی فوتی‌ها نیز حکایت از درگذشت ۴۹۶ نفر در ساوه و ۴۱ نفر در زرندیه از آغاز شروع این بیماری دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قهرمانی فون آلمن در داونهیل و کیمورا در بیگ ار
چادر سفید برف بر سر طبیعت بویین میاندشت
فراخوان انتخاب نماینده ایران در المپیاد بین‌المللی دانشجویی فناوری نانو
افزایش بیش از هزار و ۷۰۰ مترمربع به فضا‌های کتابخانه‌ای کشور
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
بخشودگی کامل جرایم مالیاتی تا سقف ۷۰۰ میلیون تومان در زنجان
کاهش ۳۸ درصدی بارش‌های همدان نسبت به بلندمدت
افتتاح وبیناری ۳۲۲ طرح شهرداری‌ها و دهیاری‌های ایلام
آغاز پلاک‌گذاری خودروهای وارداتی در منطقه آزاد اردبیل
افتتاح نخستین دوربرگردان غیرهمسطح کمربندی جنوب شیراز
پوشش پیش دبستانی در کشور به ۶۳ درصد ارتقا یافت
ثبت ملی ۶ اثر میراث ناملموس در مازندران
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
خرید با کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از فردا
باران در فارس
هفته ۲۱ فوتبال بوندسلیگای آلمان؛ دورتموند فاصله را بایرن در صدر کم کرد
اجرای ۶۰ پروژه زیرساختی در شهرک های صنعتی زنجان
اسامی کاروان قرآنی حج ۱۴۰۵ اعلام شد
تصادف مرگبار موتورسیلکت با پیکان وانت در کاشمر
بازگشایی ۹۴ کیلومتر از راه‌های اصلی و فرعی ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
عراقچی: در خصوص موشکهایمان مذاکره نمی‌کنیم
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)