• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۷۴۱۱
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

تسهیلات ویژه وظیفه عمومی برای مشمولان فارغ التحصیل سال ۹۹

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا: به مشمولان فارغ التحصیل مقاطع تحصیلی دیپلم و بالاتر که در سال ۹۹ فارغ‌التحصیل و در مراکز دانشگاهی پذیرفته شده اند تا پایان مهر مهلت داده شده تا نسبت به تعییین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام کنند.

تسهیلات ویژه وظیفه عمومی برای مشمولان فارغ التحصیل سال ۹۹به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار تقی مهری گفت: به دلیل تشدید شیوع ویروس کرونا و تاخیر در اعلام نتایج نهایی پذیرفته شدگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور، با اعلام ستاد کل نیرو‌های مسلح به کلیه مشمولان فارغ التحصیل مقاطع مختلف تحصیلی دیپلم و بالاتر در سال ۱۳۹۹ که می‌بایست تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۰ نسبت به معرفی خود اقدام می‌کردند تا پایان مهرماه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۰) مهلت داده می‌شود تا در صورت قبولی به هر نحو (با آزمون و بدون آزمون) در نیمسال اول تحصیلی (مهرماه) در هریک از واحد‌های دانشگاهی مجاز نام نویسی کرده و غیبت برای آنان لحاظ نمی‌شود در این خصوص شرایط مربوطه به کلیه رده‌ها ابلاغ شده و خدمات در این راستا ارائه می‌شود.
وی به تشریح شرایط مربوطه در این خصوص پرداخت و گفت: کلیه مشمولان دیپلم فارغ التحصیل خرداد تا شهریور ماه سال ۱۳۹۹ که برابر ضوابط قانونی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مجاز با آزمون یا بدون آزمون در نیمسال اول سال ۱۴۰۰ (مهرماه) پذیرفته شده اند تا ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۰ مهلت داده می‌شود تا نسبت به نام نویسی اقدام و یا در صورت تمایل نداشتن به ادامه تحصیل نسبت به تعیین تکلیف خدمتی خود از طریق دفاتر پلیس۱۰+ اقدام کنند.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا عنوان کرد: کلیه مشمولان فارغ التحصیل خرداد ماه تا شهریورماه سال ۱۳۹۹ مقاطع تحصیلی دانشگاهی کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری که برابر ضوابط قانونی در مقاطع تحصیلی بالاتر یعنی کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی ارشد ناپیوسته، دکترای تخصصی و یا دکترای حرفه‌ای با آزمون یا بدون آزمون در نیمسال اول سال ۱۴۰۰ (مهرماه) در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مجاز، پذیرفته شده اند تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۰ مهلت داده می‌شود تا نسبت به نام نویسی اقدام کرده و یا درصورت تمایل نداشتن به ادامه تحصیل نسبت به تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود و دریافت برگ آماده به خدمت از طریق دفاتر پلیس۱۰+ اقدام کنند.
سردار مهری تصریح کرد: کلیه مشمولانی که برابر ضوابط قانونی برای تکمیل ظرفیت و یا نیم سال تحصیلی دوم سال ۱۴۰۰ (بهمن ماه) پذیرفته شده اند نیز صرفا تا پایان مهرماه (۳۰ مهرماه ۱۴۰۰) مهلت معرفی دارند تا ضمن معرفی خود و تعیین تکلیف خدمتی، در صورت تمایل و با ارائه گواهی قبولی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در بهمن ماه پس از دریافت برگ آماده به خدمت از طریق دفاتر مذکور از تسهیلات تمدید تاریخ اعزام تا زمان لازم بهره‌مند شوند.
وی در ادامه تاکید کرد: مهلت تعیین شده به هیچ عنوان قابل تمدید نبوده و برای مشمولانی که به هردلیلی از این تسهیلات استفاده نکرده و در موعد مقرر وضعیت خدمتی خود را تعیین تکلیف نکنند غیبت لحاظ شده و مجاز به ادامه تحصیل نیستند.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir، سامانه تلفن گویا به شماره ۰۹۶۴۸۰ و یا کانال سازمان در پیام رسان سروش به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)