• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۸۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۳
گیلان » ورزشی

تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو

در مراسمی امروز از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو در استانداری گیلان قدردانی شد.

تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیوبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ در جلسه شورای عالی تربیت بدنی و ورزش که در استانداری گیلان برگزار شد از آرمین هادی پور در رشته تکواندو، سارا بهمنیار در کاراته، محمد رهبری در شمشیربازی، علی آقا میرزایی و نازنین ملایی در قایقرانی ورزشکاران المپیکی و از میثم علیپوردر والیبال نشسته، مهدی پور رهنما در پاراتکواندو و سامان رضی در پاراوزنه برداری ورزشکاران گیلانی حاضر در مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو با اهدای لوح تقدیر و هدایایی، تجلیل و تقدیر شد.
ارسلان زارع استاندار گیلان در این مراسم حضور ورزشکاران و قهرمانان را در در آوردگاه‌های بین المللی ملی موجب غرور و افتخار و زمینه ساز تقویت انسجام ملی عنوان و کرد و گفت: از همه ظرفیت‌ها و امکانات برای تسهیل فعالیت و پویایی جامعه ورزش استان استفاده شود ضمن آنکه سازمان‌ها و نهاد‌ها هم باید به مسئولیت اجتماعی خود در قبال رشته‌های ورزشی، عمل کنند.
وی افزود: ورزش همگانی، مایه نشاط و ورزش قهرمانی نماد افتخار ملت و تشویق کننده نسل جوان برای ورود به این عرصه است.
ارسلان زارع گفت: در کنار ورزش انسجام ملی، نشاط در جامعه و جاذبه برای گردشگری و اقتصاد به وجود می‌آید و می‌تواند کشورمان را در مسیر توسعه پایدار قرار دهد.
استاندار گیلان ایجاد امید و شادابی را یکی از آثار مهم ورزش در سطح همگانی و مسابقات داخلی یا بین المللی دانست و تصریح کرد: ورزشکار یعنی انسان امیدوار و کسی که به جسم و جان خود و جامعه قدرت و غرور می‌بخشد و مردم را در شادابی نگاه می‌دارد.
ارسلان زارع سلامت، ورزش و عرصه قهرمانی را بخشی از سبد امید جامعه عنوان و خاطرنشان کرد: به طور قطع قهرمانان ورزشی، امیدآفرین هستند و در ایام مسابقات، ورزش دوستان را پای صحنه‌های ورزشی می‌نشانند.
وی با اشاره به اینکه بانوی باعظمت ایرانی با آشنایی و اشراف به همه تکنیک‌های ورزشی، توان و قدرت خود را در سطح جهانی به منصه ظهور می‌رساند، گفت: این عزیزان همراه با عفاف، حجاب، فرهنگ ایرانی و اسلامی را در برابر دیدگان جهانیان قرار می‌دهند و این موضوع افتخار مضاعفی برای همه ماست.
استاندار گیلان به علاقه مندی خود به رشته‌های مختلف ورزشی به ویژه رشته فوتبال اشاره و با بیان اینکه قدردان دست‌اندرکاران، مدیران عامل، هیات‌های مدیره، سرمربیان و بازیکنان فوتبال هستم خاطرنشان کرد: اگر محدودیت‌های قانونی برای اختصاص بودجه دولتی به باشگاه‌های حرفه‌ای رشته‌های ورزشی خصوصا فوتبال نبود در قالب برنامه‌ها و خواسته‌های تیم‌های ورزشی به ویژه سپیدرود، ملوان، چوکا، شهرداری آستارا و سایر تیم‌های حاضر در لیگ‌های فوتبال، مساعدت مالی ویژه می‌کردیم.
ارسلان زارع با اشاره به برگزاری جلسات مختلف برای رسیدگی به وضعیت تیم‌های سپیدرود و ملوان و بسترسازی برای همراهی و مشارکت فرمانداران، شورا‌های اسلامی شهر‌ها و شهرداران در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی، تلاش‌های صورت گرفته برای تقویت زیرساخت‌های استان در حوزه ورزش به ویژه در مورد ورزشگاه‌های گیلان را یادآور شد و گفت: اگرچه مکاتبات مختلفی برای طرح مطالبه‌های ورزش استان ارسال شده، اما در ابتدای شروع فعالیت دولت مردمی سیزدهم نیز پیشنهاد اصلاح مصوبه‌های قانونی مجلس در خصوص حل مشکل ممنوعیت مساعدت‌های مالی نهاد‌های دولتی و شهرداری‌ها به باشگاه‌های حاضر در لیگ‌های دسته یک و پایین‌تر ارائه می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش، ورزشکاران پارا المپیک را دارای افتخارآفرینی مضاعفی دانست چرا که این ورزشکاران با زحمت، تلاش و مشقت بیشتر، افتخارات بزرگ ملی می‌آفرینند.
استاندار گیلان جنبه مهم دیگر موفقیت قهرمانان پارا المپیکی را انتقال این پیام عنوان کرد که محدودیت جسمی مانع از کسب افتخار در صحنه‌های بین المللی نیست و این پیام مثبتی برای همه جامعه است.
ارسلان زارع با بیان اینکه کسب سهمیه المپیک توسط ورزشکاران غیور، مایه افتخار برای کشورمان و کسب مدال‌های طلا، نقره و برنز توسط قهرمانان پاراالمپیکی مایه مباهات شد، تصریح کرد: ورزشکاران و قهرمانان ما چه در عرصه ملی و چه در آوردگاه‌های بین المللی، موجب غرور و افتخار هستند و زمینه ساز تقویت انسجام ملی به شمار می‌روند.
وی خاطرنشان کرد: تمامی فعالان حوزه ورزش و دست اندرکاران آن، باید با ‏تعامل و استفاده شایسته از همه ظرفیت‌ها و امکانات، مناسب‌ترین شرایط را برای فعالیت جامعه ورزشی فراهم کنند تا آنها، دغدغه‌ای جز درخشش نداشته باشند.
استاندار گیلان ادامه داد: این مهم تنها وظیفه دستگاه و اداره متولی ساماندهی ورزش یعنی اداره کل ورزش و جوانان نیست بلکه همه نهاد‌ها و سازمان‌ها به ویژه شهرداری‌ها باید برای نیل به این هدف، که منجر به توسعه ملی می‌شود نقش آفرین باشند چرا که ورزش، از لحاظ فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی برای جامعه اثرات بسیاری دارد.
ارسلان زارع ورزش را یک ضرورت برای سلامت جامعه دانست که به حوزه بهداشت کمک شایان توجهی می‌کند و با اشاره به اینکه بیش از ۱۸ ماه جهان و کشورمان درگیر ویروس منحوس کروناست گفت: تمامی توان و تمرکز مدیریتی کشور در همه قوا، بر مدیریت و مقابله با این بیماری که در ساحت‌های مختلف زندگی ما سایه افکنده، معطوف شده است.
وی از اعضای حقیقی و حقوقی شورای ورزش استان خواست تا با برنامه ریزی مدون، کارشناسی و جامع نگر، راهکار‌هایی ارائه دهند که در کنار توجه و مراعات توصیه‌های بهداشتی، به امر ورزش هم پرداخته شود تا مردم روحیه داشته باشند.

تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو تجلیل از ورزشکاران گیلانی حاضر در المپیک و پارالمپیک 2020 توکیو
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) جذابیت در عرصه بین الملل دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)