پخش زنده
امروز: -
جانشین فرمانده انتظامی استان از دستگیری و انهدام باند ۴ نفره سارقان منزل در قزوین خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، سرهنگ داود عبدالمالکی، جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: در پی
وقوع چندین فقره سرقت منزل و ایجاد نارضایتی عمومی در استان، بلافاصله کارگروه ویژهای از کارآگاهان مبارزه با سرقت پلیس آگاهی تشکیل و بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: کارآگاهان با اقدامات اطلاعاتی و استفاده از شگردهای پلیسی محلهایی که مورد سرقت قرار گرفته بود را مورد بررسی قرار داده و هویت سارقان را شناسایی کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین گفت : پس از شناسایی سارقان، اقدامات برای دستگیری آنها به صورت شبانه روزی آغاز شد، که طی رصدهای انجام شده مشخص شد سارقان حین ارتکاب جرم در استان تهران مورد تعقیب قرار گرفته و دستگیر شدند.
سرهنگ عبدالمالکی افزود : با هماهنگی قضائی متهمان به پلیس آگاهی قزوین منتقل شدند و در تحقیقات پلیسی و مواجهه با مدارک و مستندات به ناچار لب به اعتراف گشودند و به ۳۰ فقره سرقت در استان قزوین اقرار کردند.
وی با اشار به اینکه برابر نظر کارشناسان مربوطه ارزش ریالی اقلام سرقت شده ، حدود ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت : متهمان با تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شدند.
برای اینکه دزد هیچچچ جوری نتونه وارد بشه، قفل ضد دیلم روی درب نصب کنید که ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت از طرف یک فروشنده معتبر داشته باشه که امروز الکی ضمانت نده فردا ازش اثری نباشه که اگر ضمانت پرداخت خسارت در صورت وقوع سرقت نداشته باشه هر کلاهبرداری یک واژه ضد دیلم به آخر قفل، درب و حفاظ میچسبونه و مردم ساده اندیش را گیر سارقین خشن میندازه و بعد هم دیگه اثری از آثارش پیدا نمیشه و برای بالکن و پنجره ها و کانلل کولر هم حتما حفاظ ضد دیلم نصب کنند در آرامش زندگی کنند