• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۹۸۷۵
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۲
سیاسی » مجلس

تاکید رئیس مجلس بر مبارزه با مفاسد اقتصادی

رئیس مجلس: نظام جمهوری اسلامی ایران امروز با تکیه بر سنت‌های الهی رهبری و مردم به یک نظام اسلامی مقتدر تبدیل شده که ظلم و هژمونی آمریکا را شکانده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی شورای اسلامی عصر امروز در نشست کمیسیون اقتصادی با مسئولان ارشد قوه قضائیه با اشاره به اینکه این امر یک موفقیت بزرگ برای نظام اسلامی محسوب می‌شود و جمهوری اسلامی ایران در این زمینه عالی عمل کرده است گفت: ریشه این موفقیت و عملکرد به عنصر رهبری و امام جامعه، مردم و سنت‌های الهی است.
وی گفت: این سه مولفه باعث شده است که جمهوری اسلامی ایران در بقای خود قدرتمند عمل کند.
آقای قالیباف با اشاره به اینکه ما امروز در حوزه ساختاری، کارکردی و رفتاری دچار چالش هستیم یادآورشد: باید در این زمینه چاره اندیشی کرد که مشکلات بیشتر نشود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحث‌های مربوط به هماهنگی سه قوه گفت: اگر این هماهنگی‌ها منجر به هم افزایی نشود و آثاری در حل مشکلات مردم و رفع امور نداشته باشند موثر نیست.
وی افزود: سران قوا همگی مصمم به حل مشکلات مردم هستند.
آقای قالیباف در ادامه سخنان خود مفاسد اقتصادی را یکی از موضوعات مهم در حوزه اقتصادی دانست و گفت: ما اکنون در مدیریت اقتصادی و اداره اقتصادی در مشکل هستیم و این امر ناشی از ضعف مدیریت اقتصادی است.
رئیس مجلس همچنین بر ایجاد نگرش صحیح در مدیریت اقتصادی، نظارت و رویکرد‌های درست به معقوله اقتصادی و مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد.

اقتصاد کشور را با یک برنامه ۵ ساله می توان به ثبات رساند
­رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مهمترین چالش کشور مباحث اقتصادی است، گفت: مفاسد اقتصادی کنونی ریشه در ضعف مدیریت اقتصادی دارد، ولی با اصلاح رویکردها و رفع ضعف مدیریتی، نظارتی و کارکردی؛ اقتصاد کشور را می توان با یک برنامه ۵ ساله به ثبات رساند.
دکتر محمدباقر قالیباف درخصوص آسیب شناسی قضایی قوانین اقتصادی کشور، ضمن تاکید بر اینکه باید یک نگاه دقیق به تجربه پشت سر و مسائل خود داشته باشیم، گفت: به عنوان یک راوی که این مسیر 40 ساله انقلاب اسلامی را طی کرده، می گویم که باید با دقت به مسائل پیشت سر توجه کرد تا بتوانیم در گام دوم انقلاب، نتیجه درستی به دست آوریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در بحث بقا براساس همان اندیشه سیاسی و علم سیاست در جایگاه والایی قرار دارد و می توان به عملکرد آن نمره 100 را از 100 داد.
وی تصریح کرد: نظامی که مبتنی بر سنت های الهی و خلاف تمام قدرت ها شکل گرفته و دشمنان برای براندازی این نظام از هر دشمنی و امکانات ممکن در داخل و خارجی استفاده می کنند، اما واقعیت آن است که اکنون نظامی مقتدر شکل گرفته و دشمنان ما به این موضوع معترف هستند.
رئیس قوه مقننه کشورمان با بیان اینکه 3 مولفه ریشه این موفقیت بزرگ و عالی بقا و رشد نظام جمهوری اسلامی است، گفت: امام جامعه، امت یعنی مردم و شهروندان و همچنین باور امام‌ و امت به سنت های الهی، سه مولفه است که باعث بقای جمهوری اسلامی شده است.
وی افزود: از سوی دیگر بحث اداره کشور مطرح است و متاسفانه باید گفت که به دلیل سوء مدیریت ها به اداره کشور نمی توان نمره مناسب داد زیرا به هیچ کدام از سه مولفه که موجب بقای نظام شده در اداره کشور توجه نشده است.
قالیباف تصریح کرد: امروز در حوزه های ساختاری، کارکردی و رفتاری دچار چالش های جدی هستیم، اگر برای این مسائل چاره اندیشی نکنیم، حتما در گام دوم انقلاب دچار مشکلات بیشتری خواهیم شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به همگامی سه قوه مقننه، مجریه و قضائیه گفت: هماهنگی سه قوه در امور کشور جای شکر دارد، و باید تلاش کنیم این هماهنگی منجر به هم افزایی شود و ان شاء الله با اتکا به آن بتوان مشکلات مردم را حل کرد.
وی با بیان اینکه هماهنگی میان سه قوه در کشور لازم است، اما کافی نیست، ادامه داد: مهمترین چالش کشور مباحث اقتصادی است که در حوزه اقتصادی بحث مفاسد اقتصادی بسیار حائز اهمیت است، هر چند معتقدم اکنون ما در مدیریت و اداره اقتصادی کشور دچار بحران بیشتری هستیم و برخی از مفاسد اقتصادی کنونی هم ریشه در ضعف اداره اقتصادی کشور دارد.
قالیباف تصریح کرد: وضعیت منابع اقتصادی و مالی خوبی در کشور وجود دارد و اعداد و ارقام نیز این موضوع را نشان می دهد، همچنین ما در حوزه مدیران و افراد، اشخاص قابلی داریم، اما به دلیل ضعف مدیریت، مشکلات اقتصادی به وجود آمده است.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ادامه داد: تا زمانی که رویکردها، ضعف مدیریتی و نظارتی و کارکردی اصلاح نشود، اوضاع اقتصادی درست نخواهد شد.
وی تاکید کرد: در صورت داشتن مدیریت صحیح، اقتصاد کشور را با وجود تحریم می توان در یک برنامه 5 ساله به ثبات رساند.
در این نشست علاوه بر رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس، وزیر دادگستری ، مدیرکل تدوین طرح و لوایح معاونت حقوقی قوه قضائیه، رئیس دیوان عدالت اداری، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی و معاون وزارت دادگستری حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان سردرگمی میان سامانه‌ها؛ دولت در مسیر ایجاد زیست‌بوم دیجیتال
زنجان، قطب نوآوری هوش مصنوعی و استارتاپ‌های فناور
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
قانون کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی در انتظار اجرا
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
پیگیری رفع آلودگی دره خرگوش دراستان زنجان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
آخرین وضع مصدومان سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
هفته نهم فوتبال بوندس لیگا؛ باواریایی ها همچنان می تازند
اختتامیه سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان‌شرقی
رقابت ۲۵۰ ورزشکار جانباز در مسابقات تنیس روی میز کشور
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
عراقچی: موشک هایمان را در نبردی واقعی آزمایش کردیم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)