پخش زنده
امروز: -
تعداد واکسیناسیون کرونا در استان چهارمحال و بختیاری روزانه به بیش از ۲۰ هزار مورد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: تاکنون ۴۵.۷ درصد جمعیت هدف واکسیناسیون کرونا در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش قرار گرفته اند.
مجید شیرانی افزود:از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۲۰۹ هزار و ۷۰۶ نمونه گیری از بیماران مشکوک به کرونا انجام شده است که از این تعداد ابتلای ۷۵ هزار و ۹۵ نفر به کرونا قطعی شده است.
به گفته وی، هم اکنون به لحاظ میزان شیوع بیماری کرونا، وضعیت شهرستانهای اردل، بن، بروجن، شهرکرد، کیار، لردگان قرمز و وضعیت شهرستانهای سامان، فارسان و کوهرنگ نارنجی و وضعیت شهرستان خانمیرزا زرد است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری افزود: هفدهمین و هجدهمین پایگاه تجمیعی واکسیناسیون کووید ۱۹ در کلینیک ثامن الائمه و مصلای امام خمینی (ره) در شهرکرد افتتاح شد.