• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۳۷۱۳
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۳
مرکزی » سیاسی

افزایش مدت زمان قرنطینه کرونا

کرونا دلتا با حجم بالایی از ویروس ورودی به بدن ، مدت زمان بیشتری را برای قرنطینه در مقایسه با کووید قبلی نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ استان مرکزی؛دانشیار ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با توجه به اینکه در کرونا دلتا مدت طولانی تری حجم بالایی از ویروس در بدن وجود دارد، مدت زمان قرنطینه بیشتر از کووید قبلی است.افزایش مدت زمان قرنطینه کرونا

دکتر خوانساری نژاد بیان کرد: دلتا عفونی ترین واریانت کووید ۱۹ می باشد که زمان قرنطینه در این سویه افزایش پیدا کرده است و مدت زمان آن تا ۱۸ روز توصیه می‌شود چرا که این واریانت تیتر بالاتری را در بدن ایجاد می کند و عفونی تر می باشد.

او افزود: در سویه های قبلی سارس کووید ۱۹ زمانیکه یکی از افراد خانواده به ویروس مذکور مبتلا می شد با کمی مراعات و قرنطینه خانگی احتمال ابتلای سایر اعضا کاهش می یافت، اما ویروس دلتا در حدی عفونی می باشد که شاهد درگیری‌ خانوادگی افراد هستیم.

دکتر خوانساری نژاد: ویروس های جهش یافته از ۳ دیدگاه قدرت سرایت پذیری، فرار از پاسخ های ایمنی میزبان و بیماری زایی مهم هستند.

این ویروس شناس استان مرکزی گفت: با وجود اینکه شدت و درگیری بیماری کووید ۱۹ همچنان در کودکان نسبت به سایر گروه های سنی کمتر است، اما درگیری این گروه با شیوع دلتا به دلیل تمایل بیشتر بیش از پیش شده است؛ لذا باید نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی بیش از گذشته حساس باشند.

دکتر خوانساری نژاد با اشاره به اینکه تاکنون هیچ کدام از مقالات و پژوهش های معتبر دنیا تفاوت معناداری را میان علائم واریانت های کووید ۱۹ در نظر نگرفته است، گفت: هر چند که واریانت دلتا تیتر ویروسی بسیار بالاتر و تمایل بیشتری برای آلوده کردن سلول ها دارد و میزان ویروس کاملا در نتایج آزمایش‌ها مشهود است، اما در علائم آن تغییر چندانی وجود ندارد و علائم کرونا می تواند از یک سرماخوردگی معمولی تا یک بیماری شدید تنگی نفس متغیر باشد از این رو بایدبه محض مشاهده علائم به پزشک مراجعه نمایند.

او افزود: افراد مبتلا شده به عفونت طبیعی ویروس کرونا در مقایسه با افراد واکسینه شده، مقاومت بیشتری را در برابر تغییرات و جهش های ویروسی دارند چرا که در بسیاری از واکسن های مدرن، تنها یک ژن ویروس s وجود دارد در حالیکه افرادی که به عفونت طبیعی مبتلا شده اند علیه بیش از ۳۰ پروتئین ویروس مقاوم هستند.

دانشیار ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: زمانی که ویروس وارد بدن می شود بلافاصله قابل تشخیص نیست و از زمان ورود ویروس به بدن تا زمان مثبت شدن نتیجه تست، ۹۶_۴۸ ساعت زمان می برد.

وی در پایان تغییرات رفتاری جامعه اعم از عدم واکسیناسیون کافی، سیاست گذاری نامناسب و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی را دلیلی بر ایجاد موج های بعدی کرونا دانست و گفت: واکسن هایی که توسط وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی در اختیار مردم قرار می گیرد، واکسن هایی مطمئن و شناسنامه دار می باشند، بنابراین از مردم می‌خواهیم به شایعات توجه نکنند و نسبت به ایمن شدن خود کوشا باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
افتتاح خانه موسیقی تهران
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)