• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۳۹۵۶
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی

اقدامات آمریکایی‌ها در منطقه محکوم به شکست است

امیر سرتیپ آشتیانی با بیان اینکه اقدامات آمریکایی‌ها در منطقه محکوم به شکست است، گفت: وزارت دفاع در مسیر ارتقای توان رزمی به‌صورت جهشی حرکت می‌کند.

اقدامات آمریکایی‌ها در منطقه محکوم به شکست استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیانی نیرو‌های مسلح امروز در حاشیه آیین افتتاح سومین نمایشگاه بین‌المللی صلح و دفاع ارتش که در دافوس آجا برگزار شد، گفت: جوامع بشری در طول تاریخ همواره با دو نگاه به قدرت مواجه بوده‌اند؛ یک قدرت متکی به خداوند و انبیاء الهی است که منبع الهی دارد، واقعی است و در مسیر حقانیت محقق می‌شود.
وی ادامه داد: در مقابل، قدرت دیگری نیز وجود دارد که در طول تاریخ، بشر با آن مواجه بوده و آن قدرتی است که متکی به شیطان و قدرت پوشالی و ابزار و ادوات دنیایی است.
وزیر دفاع با تاکید بر اینکه قدرت‌های پوشالی در طول تاریخ همواره محکوم به شکست بوده‌اند، افزود: همان‌طور که امروز می‌بینیم، آمریکایی‌ها با وجود داشتن داعیه قدرت و برتری طلبی در جهان، چه روندی را در منطقه دنبال می‌کنند؛ آن‌ها مجبور شدند با ضعف و خفت افغانستان را ترک کنند و مردم افغانستان نیز غیر از بدبختی، فلاکت، نکبت و خونریزی در کشورشان چیزی از آمریکایی‌ها شاهد نبودند.
امیر آشتیانی اضافه کرد: هر اتفاقی که هم‌اکنون به واسطه آمریکایی‌ها و ایادی‌شان در سطح منطقه رخ می‌دهد، محکوم به شکست است و قدرتی که متکی به خداست، همواره در تمامی معادلات با اقتدار و پیروزی همراه است.
وی در ادامه گفت: ما در وزارت دفاع به دنبال قدرت‌آفرینی هستیم و در حوزه‌های آمادگی نیرو‌های مسلح آمادگی نقش‌آفرینی می‌کنیم.
وزیر دفاع افزود: وزارت دفاع در سناریوسازی‌هایی که در آینده باید دنبال شود و همین‌طور در افزایش قدرت منطقه‌ای نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش‌آفرینی می‌کند که بخشی از این موضوع به صنعت دفاعی و بخشی به نیروی انسانی کارآمد و آماده برمی‌گردد.
امیر آشتیانی خاطرنشان کرد: در مجموع، با همدلی و انسجامی که در بین نیرو‌های مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و ستاد کل نیرو‌های مسلح برقرار است، ان شاءالله وزارت دفاع قادر خواهد بود در مسیر ارتقای توان رزمی به صورت جهشی حرکت کند و گام‌های بلندی بردارد.
وی در پاسخ به سوالی درباره دیدار‌هایی که از بدو تصدی وزارت دفاع با سایر فرماندهان نیرو‌های مسلح داشته است، گفت: مهم‌ترین موضوعی که در این دیدار‌ها مطرح شد، حرکت رو به رشد در راستای همدلی و ارتقای توان رزم و کمک به وزارت دفاع است که ما نیز تلاش می‌کنیم تا روند رو به رشد نیرو‌های مسلح تداوم یابد.
وزیر دفاع با تأکید بر اینکه مهم‌ترین رسالت وزارت دفاع، پشتیبانی از نیرو‌های مسلح است، عنوان کرد: وزارت دفاع ضمن کمک در حوزه دفاع و دیپلماسی دفاعی، در حوزه پشتیبانی‌های تجهیزاتی و تسلیحاتی و توسعه توانمندی دفاعی کشور گام برمی‌دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)