• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۴۵۶۹
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۰
علمی و فرهنگی

ثبت نام قطعی ۴۲ هزار زائر اربعین حسینی (ع)

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به آمار ثبت نام‌های قطعی و روند صدور روادید زائران گفت: ۴۲ هزار زائر اربعین حسینی (ع)، تا روز شنبه ثبت نام قطعی کرده و ۳۴ هزار نفر آنان وجوه مربوطه را واریز کرده اند و اقدامات لازم برای صدور روادید آنان در دست انجام است.

ثبت نام قطعی ۴۲ هزار زائر اربعین حسینی (ع)به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ آقای علی رضا رشیدیان با بیان اینکه پرواز‌های اربعین از ۲۸ شهریور آغاز می‌شود، گفت: اعزام تمامی زائران اربعین حسینی (ع) به عراق فقط از طریق هوایی انجام می‌شود، اما در بازگشت می‌توانند از مرز زمینی مهران به کشور وارد شوند.

رئیس سازمان حج و زیارت افزود: توافق‌های لازم برای انجام پرواز‌های رفت و برگشت با ظرفیت ۶۰ هزار زائر با قیمت مصوب پنج میلیون تومان انجام شده و هم اکنون شش ایستگاه پروازی در کشور شامل تهران، اهواز، اصفهان، شیراز، تبریز و مشهد تعیین شده که این پرواز‌ها را انجام می‌دهند.

وی با بیان اینکه سامانه سماح به سامانه هواپیمایی جمهوری اسلامی متصل شده است، گفت: نرخ پرواز زائران فقط در ایستگاه مشهد و آن هم به دلیل بعد مسافت حدود یک میلیون تومان بیشتر است، اما در سایر شهر‌های کشور همان نرخ مصوب اعلامی است.

وی در ادامه به زائران توصیه کرد: به دلیل شرایط کرونایی و برای سلامت خود هر دو مسیر رفت و برگشت را به صورت هوایی طی کنند در عین آنکه برای افرادی که قصد بازگشت به صورت زمینی و از مرز مهران به کشور داشته باشند، تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: مرز‌های زمینی در زمان عزیمت زائران به عراق بسته است و فقط بهنگام بازگشت مرز مهران به روی زائران گشوده می‌شود.

ثبت نام قطعی ۴۲ هزار زائر اربعین حسینی (ع)

وی در ادامه ضمن توصیه به زائران برای کوتاه کردن زمان سفر خود به دلیل شرایط کرونایی گفت: با توجه به این وضعیت و نیز برای سلامت زائران و جلوگیری از شیوع ویروس، آزمایش pcr در زمان ورود از همه زائران رایگان گرفته می‌شود و اگر کسی مبتلا به بیماری باشد به مراکز درمانی ارجاع داده می‌شود.

آقای رشیدیان با بیان اینکه ۵۰۰ موکب از سوی ستاد مرکزی اربعین تدارک شده است، گفت: تمامی امکانات لازم برای تسهیل امور زائران اربعین با وجود شرایط کرونایی و الزام به سلامت زائران اندیشیده شده تا سفری معنوی در کمال سلامت، امنیت و عزت را داشته باشند.

آغاز صدور روادید اربعین حسینی (ع) از روز گذشته
وی با بیان اینکه امسال با توجه به شرایط موجود و براساس مذاکرات با کشور عراق حدود ۶۰ هزار زائر ایرانی در مراسم اربعین حسینی (ع) در عراق شرکت می‌کنند، گفت: ثبت نام اولیه و نیز قطعی متقاضیان در سامانه سماح انجام گرفته و طبق دستورالعمل‌ها فقط افرادی که دو دوز واکسن تزریق کرده و فاقد بیماری‌های حاد زمینه‌ای هستند، امکان سفر را یافته اند و استعلام مربوطه نیز توسط وزارت بهداشت از طریق سامانه سماح انجام گرفته است.

رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: در این راستا به منظور تسهیل، تسریع و یکپارچگی در روند انجام امور مربوط به این سفر، سامانه سماح با سامانه‌های ثبت احوال، وزارت بهداشت و درمان و هواپیمایی جمهوری اسلامی متصل شده است.

وی با بیان اینکه طی هماهنگی انجام شده از دیروز صدور روادید از سوی سفارت عراق در تهران آغاز شده و از حدود ۸ هزار پاسپورت تحویلی تاکنون برای ۴ هزار و ۴۰۰ نفر روادید صادر شده است.

وی ادامه داد: همه تلاش‌های در حال انجام است تا۶۰ هزار زائر اربعین سهمیه جمهوری اسلامی در کمال عزت و سلامت بدون هیچ مشکلی به این سفر معنوی اعزام شوند.

۵۲ درصد ثبت نام شدگان قطعی سفر اربعین کمتر از ۵۰ سال دارند
آقای رشیدیان در ادامه با اشاره به برخی ادعا‌ها مبنی بر اینکه بدلیل الزامی بودن دو دُز واکسن غالب افراد میانسال امکان حضور در مراسم اربعین حسینی (ع) را یافته اند، گفت: بیش از ۵۲ درصد افرادی که تا کنون ثبت نام قطعی کرده اند در سنین ۱۸ تا ۵۰ سال هستند و فقط ۴۸ درصد آنان در سنین بالای ۵۰ سال می‌باشند.

ثبت نام قطعی ۴۲ هزار زائر اربعین حسینی (ع)

وی عنوان کرد: همچنین از میان افراد ثبت نام کننده حدود ۱۱ هزار نفر بانوان و ۳۱ هزار نفر مردان هستند و در این راستا پیش بینی‌های لازم برای برخورداری بانوان از امکانات و تسهیلات لازم در این سفر نیز اندیشیده شده است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال تغییرات جدید در نظام مالیات بر ارزش افزوده از اول دی
فیلم نوجوانانه «میان صخره‌ها و ابرها» امروز در شبکه امید
احیای باغ های نظرآباد کلید خورد
تأکید اندونزی بر توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه با ایران
نجات جان ۲ شهروند از آتش سوزی منزل متروکه در مشهد 
توقیف ۲۶ دستگاه خودرو متخلف در ایلام
حقوق کارگران و کارمندان متناسب با تورم افزایش یابد
تجليل از ورزشکاران مدال آور استان در مسابقات جهانی و آسيايی
جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم
رونمایی از نخستین تلویزیون روستایی در اصفهان
راهبرد اصلی بنیاد شهید پرهیز از تصدی‌گری باشد
صادرات ۴ میلیارد دلاری از مرز‌های آذربایجان غربی
پسروی دریای خزر تهدیدی برای آینده زیست‌محیطی مازندران است
آغاز نخستین رویداد «ماراتن بازی‌سازی ایران» در دانشگاه اصفهان
کشف محموله ۲۵۰ میلیارد ریالی قاچاق در بانه
نجات جان چند خانواده عشایری در مناطق عشایری جبالبارز جیرفت
کمک ۳۰۳ میلیارد تومانی خیران به جمعیت هلال احمر
عمر کوتاه هوای پاک با هجوم آلاینده‌ها
رسیدگی ۸۷ درصدی به پرونده‌های قاچاق تعزیرات حکومتی
کمینه و بیشینه دمای سوم دی ماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۹ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۴ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)