• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۴۹۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
نتایج پژوهش محققان ایرانی؛

برای مقابله با کرونا ویتامین دی بخورید

محقق برجسته ایرانی و عضو فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به اثربخشی ویتامین D در مقابله بدن انسان با کرونا، گفت: نتیجه آخرین پژوهش‌های ما نشان می‌دهد مبتلایان به کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه ویتامین دی زیر ۲۰ دارند.

پرفسور سید حمید سجادی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، افزود: نتیجه تحقیقات روی چهار هزار بیمار که در مدت ۹ سال ویتامین دی مصرف کردند نشان داد، در صورت ابتلای این افراد به کرونا با میزان ویتامین دی بین ۴۰ تا ۱۰۰ نیاز به بستری نیست و همانند یک سرماخوردگی بعد از دوهفته در منزل درمان می‌شوند.

عملکرد ویتامین دی در بیماران کرونا

عضو سابق هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با تشریح عملکرد ویتامین دی در پیشگیری از کرونا گفت: ویتامین دی نرمال بین ۳۰ تا ۱۲۰ است، ما بیش از چهار هزار بیمار داشتیم که در مدت ۹ سال از ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۹ ویتامین دی مصرف کردند و تا قبل از بیماری کرونا (کووید ۱۹) حتی می‌گفتند، ما سرما نمی‌خوریم.
دکتر سجادی درباره تحقیقات انجام شده درباره آثار مصرف ویتامین دی در مقابله با بیماری کرونا، افزود:بیماران ما که سرفه داشتند و آزمایش کرونای آن‌ها نیز مثبت بود، بستری نشدند، همچنین حدود چهل بیمار تحت نظر من نیز که کرونا گرفتند نیازمند به بستری نشدند چرا که ویتامین دی بالای ۴۰ داشتند.
این محقق برجسته ایرانی که در دانشگاه‌های معتبر خارجی فعالیت دارد، با بیان اینکه ویتامین دی یک هورمون است، گفت: گلبول‌های سفید برای اینکه سیتوکین ترشح کنند باید ویتامین دی به میزان لازم در بدن باشد، اهمیت این ویتامین در
ده تا ۱۵ سال گذشته برای بیماری‌های عفونی و انعقاد خون بیشتر مورد توجه قرار گرفت چرا که ویتامین دی تا به اندازه کافی به گلبول‌های سفید نچسبد نمیداند تا چه اندازه سیتوکین ترشح کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

کمبود ویتامین دی سبب طوفان سیتوکین و درگیری ریه‌ها می‌شود

پرفسور سجادی خاطر نشان کرد: در یک سری از ویروس‌ها مثل ایدز اگر ویتامین دی کم باشد سیتوکین کم ترشح می‌شود یعنی ایمنی پایین می‌آید در حالیکه در بیماری‌های تنفسی، سیتوکین شروع به ترشح می‌کند و وقتی ویتامین دی پایین باشد نمی‌داند کجا گلبول سفید ایست کند، لذا اینقدر ترشح میکند که طوفان سیتوکین راه میاندازد در این طوفان است که ریه درگیر می‌شود و بیمار فوت می‌کند و نتیجه اینکه کسی از ویروس کووید ۱۹ نمی‌میرد گلبول‌های سفید بدن خود ماست که ما را می‌کشد.
عضو فرهنگستان علوم پزشکی، دو علت مرگ در کرونا را طوفان سیتوکین‌ها و انعقاد خون عنوان کرد و گفت: لخته خونی که در مغز و قلب پیش می‌آید یا طوفان سیتوکین‌ها در ریه به علت کمبود ویتامین دی است، چرا که هر دو مورد گیرنده ویتامین دی دارند که صددر صد نیاز است، مثال واضح اینکه مثلا اگر انسولین نداشته باشید دیابت می‌گیرید، ویتامین دی پایین باشد انعقاد خون و طوفان سیتوکین‌ها در مبتلایان به کووید ۱۹ داریم.

ویتامین دی همچون واکسن عمل می‌کند

دکتر سجادی با تاکید براینکه ویتامین دی کاری مثل واکسن می‌کند، گفت: اگر ویتامین دی زیر ۲۰ باشد واکسن هم بزنند igg بالا نمیرود برای همین کسانی که واکسن هم میزنند باز هم کووید می‌گیرند.
این استاد برجسته ایرانی درباره میزان مورد نیاز ویتامین دی بدن، گفت: هر فرد باید به میزان ۱۰۰ واحد ضربدر وزن خود در روز ویتامین دی مصرف کند و حتما سالی یکبار ویتامین دی خود را چک کند و حتما قبل از آزمایش هفت تا ده روز ویتامین دی مصرف نکرده باشد.
پرفسور سجادی درباره منابع ویتامین دی، گفت:متاسفانه مواد غذایی دارای ویتامین دی کم هستند و منبع تامین اصلی ویتامین دی آفتاب است، در زندگی شهر نشینی امروزه تامین ویتامین دی با آفتاب امکان آن کم است، ضمن اینکه مواد افزودنی و کنسروی غذا‌های آماده نیز از جذب ویتامین دی می‌کاهد، لذا مصرف قرص‌های ویتامین دی با فرمول عنوان شده (وزن ضربدر ۱۰۰ در هر روز) برای تامین این ویتامین مورد نیاز بدن ضروری است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

تاکید بر فناوری صحیح واکسن برکت

عضو فرهنگستان علوم پزشکی کشور، درباره واکسن‌های کرونا نیز گفت:ما دو واکسن داریم که طبق تعریف واکسن است یعنی از طریق ویروس ضعیف یا کشته شده به داخل بدن انسان یا حیوان گلبول سفید آن را شناسایی کند و آنتی بادی بسازند این تعریف شامل سینوفارم چین و برکت می‌شود که برمبنای تعریف واکسن هستند.
پرفسور سجادی افزود: یک سری تزریق اطلاعات ژنتیک نیز داریم که اسم ان را واکسن گذاشتیم! مثل فایزر، مدرنا، استرازنکا یا جانسون اند جانسون که بر مبنای DNA هستند، می‌دانیم که آن‌ها تولید آنتی بادی می‌کنند مرگ و میر را کم می‌کنند ولیکن وقتی واکسن برکت و سیوفارم را مقایسه کردند ایمنی آن‌ها کمتر از ان‌ها نیست، اما تبلیغات برای آن واکسن‌ها وحشتناک است لذا کسانی که تحت تاثیر تبلیغات هستند با اینکه سینوفارم وبرکت زده اند باز دنبال فایزر هم هستند!

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

این استاد برجسته پزشکی تاکید کرد: تزریق فایزر بعد از واکسن‌های دیگر در بروشور‌های جدید آن که دو هفته قبل آمده عنوان کرده که اگر واکسن دیگری زده اید دنبال واکسن‌های دیگر نباشند.

تاثیر متقابل ویتامین دی و تزریق واکسن کرونا

عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران گفت: اگر ویتامین دی کسی پایین باشد ممکن است ایمنی ایجاد نشده باشد، لذا بعد از دوماه از تزریق واکسن اگر آی جی جی مثبت بود ایمنی ایجاد شده و چیز دیگری لازم نیست اگر ایمنی پایین باشد فایزر هم بزنند فایده‌ای ندارد لذا اول باید ویتامین دی بدن را افزایش داد.
دکتر سجادی تاکید کرد:اگر ویتامین دی شما بالای ۴۰ باشد کووید هم بگیرید یکی دوهفته مثل سرماخوردگی بروز میکند، اما اگر زیر ۲۰ باشد به بستری میکشد.
وی گفت:تحقیقات ما در ۱۵ تا ۱۶ مقاله دیگر تایید شد، در ۱۸ ماه گذشته به چندین بخش مراقبت ویژه در ایران و بخش کرونا سر زدم و در هیچ کجا ویتامین دی چک نمی‌شد لذا از مردم درخواست دارم ویتامین دی خود و خانواده خود را چک کنند ویا اگر عزیزی از خانواده ان‌ها بستری شد حتما از پزشک درخواست چک کردن میزان ویتامین دی بیمار را طلب کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام تاچندروزپس اززدن واکسن آسترازانکا مجازبه مصرف ویتامین دی dهستم تشکرازشما
نظر شما
آخرین اخبار
سفره‌های افطاری ساده در مسجد امام علی (ع) شهر جاسک
نسخه مجلس در لایحه بودجه ۱۴۰۵ برای عبور نظام سلامت از تنگنای مالی
‌شمش نقره آپشن‌دار شد
جهش سرمایه‌گذاری در هوانوردی سیستان و بلوچستان
زیبایی‌ شکوفه‌های بهاری در تپه‌ماهور‌ لنده
رشد ۹۵ درصدی ارزش معاملات خرد در پاییز و زمستان ۱۴۰۴
رشد چشمگیر ترانزیت در بندر بوشهر
۲ میلیون تردد بین استانی در راه‌های استان بوشهر ثبت شد
برگزاری اردوی تیم ملی کشتی جوانان در کرمانشاه
تصویب پیش‌نویس آیین‌نامه حذف چهار صفر از پول ملی
دست پر رسانه استانی برای ماه مبارک رمضان
پلیس فتا بازوی تخصصی دستگاه قضایی در صیانت از امنیت روانی جامعه است
مهار آتش‌سوزی در حاشیه پارک ملی دریاچه ارومیه
کتاب «روزه‌ کلّه‌گاوی» منتشر شد
افتتاح دهمین نمایشگاه قرآن و عترت گلستان از فردا شب در گرگان
بررسی ۱۲ پرونده در جلسه کارگروه امور زیربنایی استان بوشهر
تجلیل از استاد پیشکسوت علوم ارتباطات
برگزاری مسابقه پتانک در اراک
اختصاص سرویس‌های ویژه برای بانوان
حال و هوای مشاغل سخت خراسان شمالی درماه رمضان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
بیانیه بسیج دانشجویی خواجه نصیر درباره اتفاقات اخیر دانشگاه‌ها
واکنش مقام‌های کشورهای مختلف به سخنان سفیر آمریکا
از شکست میدانی تا عقب‌نشینی راهبردی
مطالبات مراکز درمانی و بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی تسویه شد
برگزاری مسابقات کشتی آزاد چهار جانبه در آباده
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
پاکستان و ۱۴ کشور اسلامی ادعای سفیر آمریکا را محکوم کردند
مناسب‌سازی ۶۰ درصد مجتمع‌های خدماتی و رفاهی آذربایجان‌غربی برای مسافران
مادر حاج احمد متوسلیان، آسمانی شد
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
حضور جوانان در راهیان نور افزایش چشمگیری داشته است  (۱ نظر)