• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۵۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۷
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
دکتر سعیدرضا عاملی:

باید شاخص‌های تمدن نوین اسلامی را اجرایی کنیم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و جمعی از اعضای این شورا با دکترمحمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل این وزارتخانه دیدار و گفتگو کردند.

باید شاخص‌های تمدن نوین اسلامی را اجرایی کنیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در ابتدای این دیدار دکتر سید سعیدرضا عاملی در سخنانی اظهار داشت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری لازم است شاخص‌های تمدن نوین اسلامی را شامل عدالت اجتماعی، رفع تبعیض اجتماعی، ایجاد امنیت و آسایش مردم، تامین نیاز‌های اساسی جامعه مانند آب، برق، گاز و ... اجرایی کنیم که بنیان این کار بر عدالت استوار است.
وی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارتخانه بنیادی و مهمی از لحاظ سوابق تاریخی و تاثیرگذاری و تنوع موضوعاتی است که پوشش می‌دهد.
دکتر عاملی ادامه داد: حضور دکتر اسماعیلی به عنوان یک شخصیت علمی و فرهنگی در این وزارتخانه می‌تواند باعث تقویت ظرفیت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برخی مصوبات و اسناد این شورا ادامه داد: بنای ما در این شورا احترام به اقدامات و کار‌های گذشته است و توجه به تجربه‌ها و ماندگاری آن مهم است.
وی افزود: این شورا به مثابه یک خط ثبات کشور بوده و در این سال‌ها همواره ظرفیت ثبات آفرین در حوزه علم و فناوری داشته و اهتمام حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری به این شورا جدی بوده و هست؛ بنابراین این شورا ظرفیت خوبی دارد و سرمایه اش اعضای حقیقی و حقوقی آن است.
دکتر عاملی تصریح کرد: کار و فعالیت در حوزه فناوری سهل‌تر از فعالیت در حوزه فرهنگ است، زیرا حوزه فرهنگ با اراده افراد سر و کار دارد و کار پیچیده‌ای است و کار اشتباهی است اگر در حوزه فرهنگ با انسان‌ها صنعتی رفتار شود.
وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ بیشتر گرفتار کار اجرایی هستیم و باید زمانی را برای کار فکری در این حوزه اختصاص بدهیم.
در ادامه دکترمحمد مهدی اسماعیلی در سخنانی اظهار داشت: سیاست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید این است که شورای عالی انقلاب فرهنگی را به عنوان شورای بالادستی و خود را موظف به اجرایی کردن مصوبات آن می‌داند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: دبیرخانه‌ای ایجاد شده است تا همه قوانین مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را احصا کند.
وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر قرارگاه فرهنگی کشور، تصریح کرد: مقام معظم رهبری همواره در موضوعات اقتصادی فرموده اند که خود را تابع نظرات و جمع بندی‌های کارشناسان این حوزه می‌دانم، ولی در حوزه فرهنگ ایشان همواره صاحب نظر هستند و این نشان از اهمیت این حوزه است.
دکتر اسماعیلی در ادامه با اشاره به اهمیت شورای فرهنگ عمومی کشور افزود: یکی از کار‌های اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش شورای فرهنگ عمومی است و این شورا دارای ظرفیت‌های بسیاری است و در دیدار اخیر با برخی علما در شهر قم بر توجه بر نظرات این بزرگواران تاکید شد. در این دوره به حوزه علمیه با نگاه نظریه پردازی نظام می‌نگریم و از آن بهره خواهیم برد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به بودجه فرهنگی کشور اشاره کرد و گفت: برای اصلاح ساختار بودجه، شورایی را در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل دادیم و در این شورا آسیب شناسی صورت می‌گیرد و امیدواریم مساله بودجه حل شود.
عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی افزود: من با این نگاه مسئولیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را قبول کردم که با کمک و همکاری صاحبان فکر می‌توانم کاری انجام دهم و برای خود برای مدت ۴ سال سه برنامه کوتاه مدت در ۶ ماه، میان مدت در دو سال و بلند مدت در طول ۴ سال در نظر گرفته ام و تلاش می‌کنم این برنامه‌ها را به برنامه اقدام روشن و مشخص با نتایج معلوم تبدیل کنم.
وی در ادامه تصریح کرد: ریل گذاری‌ها در این حوزه باید تغییر کند و حتما از ظرفیت جریان‌های مومن انقلابی استفاده خواهیم کرد.
دکتر اسماعیلی با اشاره به نقش و جایگاه شورایعالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: این شورا مجموعه‌ای طیب برای انقلاب اسلامی است و دستاورد‌های مهمی در طول سال‌ها داشته است.
وی درعین حال تصریح کرد: علم و فناوری و فرهنگ دو بال این شورا به شمار می‌آید. در حوزه فناوری اقدامات خوبی را شاهد بوده ایم و بخش فرهنگ آن باید تقویت شود و باید شورا بتواند بین این دو حوزه توازن ایجاد کند.
آقای اسماعیلی با اشاره به ضرورت وجود پیوست فرهنگی برای ارائه هر طرح در کشور گفت: در هیات دولت تصویب شده که هر طرحی که به دولت ارائه می‌شود باید دارای پیوست فرهنگی و پیوست عدالت باشد.
وی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم از ظرفیت‌های شورایعالی انقلاب فرهنگی برای رفع خلاء‌های قانونی در حوزه سیاستگذاری و قانونگذاری بهره ببریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: خود را تابع قوانین مصوب شورایعالی انقلاب فرهنگی می‌دانیم و امیدواریم همکاری‌های خوبی با هم داشته باشیم.
در بخشی از این دیدار برخی از اعضای حاضر پیشنهاد‌های خود را ارائه کردند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
عزت و عظمت ایران اسلامی در سایه جانفشانی‌های شهداست
اوقات شرعی اهواز، ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
جهش در ساخت مسکن و زیرساخت‌های گلستان
خانه‌دار شدن بیش از ۴ هزار خانواده گلستانی
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
افتتاح سینما دیجیتال استاد شهریار بستان آباد
تیم سراب قهرمان مسابقات چهار جانبه بسکتبال جام فجر
پایان فرآیند بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهر در هیات‌های اجرایی خوزستان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۴۸ هکتاری در چاه‌گز شهرستان کهنوج
آغاز پخش آزمایشی فرستنده‌های HD بستان خوزستان
پایان هفته با جوی پایدار در سمنان
گرامیداشت چهلمین روز شهادت شهید سامر شریعتمدار در کرج
افتتاح طرح ابیاری تحت فشار در جیرفت
روایت حماسه مردم کیش در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
پروژه انتقال آب در آستانه بهره‌برداری کامل
روایتی از همدلی و همبستگی و اتحاد البرزنشینان
افتتاح طرح آبیاری تحت فشار ۱۶ هکتاری در منوجان
 افتتاح طرح آبیاری کم‌فشار مزرعه رئیس‌آباد رفسنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
لغو تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا در مجلس نمایندگان
از حماسه ۲۲ بهمن تا فرصت راهبردی انتخابات شوراها در پیش‌رو
ادعای اعدام مخفیانه هزاران نفر توسط رسانه صهیونیستی کذب است
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد
هشدار نارنجی تشدید بارش‌ها در ۳ استان کشور
پیام تبریک سران کشور‌ها به رئیس جمهور
بازگشت ۹ معدن غیرفعال به چرخه تولید در استان زنجان
«صالح محمدی» هیچ حکم قطعی قابل اجرایی ندارد
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن
تأکید دادستان کل کشور بر أخذ خسارت از عوامل اغتشاشات
آغاز فرآیند نوسازی ناوگان تاکسیرانی بدون آورده نقدی توسط متقاضیان
توقیف ۳ دستگاه اتوبوس حامل بار قاچاق در زنجان
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)