• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۵۰۹۲
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۵
قم » اقتصادی
قم؛

ضرورت اقناع افکار عمومی در مورد مسائل مالیاتی

مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به ضرورت اقناع افکار عمومی در مورد مسائل مالیاتی گفت: اقناع افکار عمومی از حساسیت‌ها و اعتراض‌های ناشی از عدم اطلاعات کافی جلوگیری می کند.

ضرورت اقناع افکار عمومی در مورد مسائل مالیاتیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکزقم، آیت‌الله علیرضا اعرافی امروز  در نشستی با مدیرکل امور مالیاتی استان قم گفت: اگر وابستگی به نفت و خام فروشی را بتوانیم کاهش دهیم، می‌توانیم به نقطه مطلوبی در عرصه اقتصاد برسیم. باید پرداخت مالیات به‌صورت جامع‌تر و دقیق‌تر اجرایی گردد. البته این در صورتی است که کسب‌وکارها، تولیدات و صنایع رونق پیدا کنند.
عضو فق‌های شورای نگهبان قانون اساسی افزود : باید بخش خصوصی مورد اعتماد، حمایت و نظارت قرار گیرد. فرهنگ پرداخت مالیات و عوارض باید مورد توجه قرار گیرد تا ذهنیت پرداخت‌کننده‌های مالیات نسبت به آن مثبت بوده و آن را یکی از مخارج لازم برای خود و خانواده‌هایشان بدانند؛ این مهم با ارائه گزارش به مردم در مورد مصارف مالیات‌های اخذشده قابل انجام است.
وی تبیین مبانی اقتصادی مالیات و عوارض را از لوازم فرهنگ‌سازی در عرصه پرداخت مالیات دانست و افزود: این فرهنگ‌سازی آغازشده است، اما نیازمند اقدامات تکمیلی است .
آیت الله اعرافی با اشاره به مسائل مربوط به دو دفتری‌ها و چند دفتری‌ها، تصریح کرد: باید در مورد این‌ها نظارت قوی به عمل آید تا از ایجاد رگه‌های دارای حرمت شرعی جلوگیری به عمل آید.
امام‌جمعه موقت قم گفت : : کرونا برای مشاغل زیادی آسیب‌زا بوده است. هر جا که دیده می‌شود گره‌ای در کار مردم به خاطر این بیماری به وجود آمده است  ،  باید با آن‌ها همکاری و مسامحه‌هایی عادلانه صورت گیرد.
وی گفت: باید برای اجرای عدالت مالیاتی در اعطای اختیارات به متولیان امر اخذ مالیات برنامه‌ریزی دقیق‌تری صورت گیرد.
اعرافی افزود :  افکار عمومی باید در مورد مسائل مالیاتی اقناع گردند تا از حساسیت‌ها و اعتراض‌های ناشی از عدم اطلاع کافی جلوگیری شود.
عضو فق‌های شورای نگهبان قانون اساسی با تأکید بر لزوم تقویت ارتباطات ادارات مختلف استان قم با حوزه علمیه، افزود: حوزه علمیه می‌تواند مشاور خوبی برای مسئولان استان باشد و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های اساتید حوزوی برنامه‌های مناسبی را به آنان ارائه دهد.
مدیرکل امور مالیاتی استان قم نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارش عملکرد این سازمان در سال‌های اخیر گفت: استان قم در حال حاضر در رده چهارم در پرداخت مالیات و عوارض قرار دارد.
محمد علیزاده اهوازی افزود: شکاف مالیاتی در شهر قم رو به کاهش است. در نقاط صنعتی استان قم شرکت‌ها و کارخانه‌ها بزرگی در حال فعالیت هستند.

وی شیوع کرونا را ناتوان در ممانعت از رشد توانمندی‌های اقتصادی استان قم دانست و گفت : خوشبختانه در طول دوران شیوع بیماری کرونا توانسته‌ایم با اثرات آن بر وضعیت اقتصادی استان مقابله و آن را کنترل کنیم.
اهوازی افزود :  تلاش کرده‌ایم، عدالت مالیاتی را تا آنجا که می‌توانیم اجرایی نمائیم و از این مهم مراقبت کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین آب شرب پایدار اولویت اصلی فرمانداری کلیبر
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
توزیع ۷۰۰ بسته یلدایی در تبریز
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
آیین کهن یلدا در مدارس گلستان
سفر دختر مکرمه حضرت امام خمینی (ره) به خوزستان
۱۱۷ نانوایی با آرد کامل به شهروندان زنجانی خدمات ارائه می‌دهند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ دی ۱۴۰۴
مرگ ۱۳۰ نفر در محور‌های برون شهری کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در یکم دی ۱۴۰۴
نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلوواتی در ابهر به بهره برداری خواهد رسید
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱ دی ۱۴۰۴ به افق قم
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای مرغ کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)