• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۵۸۴۶
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۱
سیاسی » امنیتی و دفاعی

مبارزه با تروریسم و حقی که ایران از آن کوتاه نخواهد آمد

علاوه بر مشروع بودن حمله ایران به گروهک‌های تروریستی و لزوم پایبندی همسایگان ایران به اصل حسن هم‌جواری، اخراج آمریکا از منطقه مولفه‌ای مهم برای حذف ریشه تروریسم از منطقه است.

مبارزه با تروریسم و حقی که ایران از آن کوتاه نخواهد آمدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از نورنیوز؛ سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از هدف قرار گرفتن گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب در شمال عراق توسط نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران خبر داده است.
در این خصوص تذکر چند نکته ضروری است:
نخست؛ این اقدام ایران بر اساس حق دفاع مشروع مصرح در قوانین بین‌المللی و در جهت دفاع از کیان ملت و تمامیت ارضی صورت گرفته و ادعای برخی محافل رسانه‌ای و سیاسی مبنی بر نقض حریم عراق توسط ایران ادعایی پوچ و خلاف قوانین بین‌المللی است.
دوم؛ ایران همواره امنیت منطقه را امنیت خود دانسته و از هیچ اقدامی در این زمینه فروگذار نبوده است. حمایت‌های همه‌جانبه از مبارزه عراق و سوریه علیه تروریسم تحمیلی و نیز حمایت از مقاومت لبنان و فلسطین در برابر تروریسم دولتی اسرائیل شاهدی بر این مدعاست.
نکته مهم آنکه حمایت ایران از منطقه در برابر تروریسم تنها معطوف به عرصه امنیتی نبوده و سایر حوزه‌های تروریسم از جمله تروریسم اقتصادی را نیز در بر می‌گیرد، چنانچه با ارسال سوخت به لبنان در کنار آنکه ابعاد جدیدی از ناتوانی آمریکا در برابر جبهه مقاومت را برای جهانیان آشکار ساخت، به ماه‌ها تحریم اقتصادی و سوختی تحمیلی توسط آمریکا، اروپا و برخی کشور‌های عربی علیه لبنان پایان داد.
سوم؛ هدف قرار گرفتن پایگاه‌های گروهک‌های تروریستی و ضد انقلاب توسط نیرو‌های مسلح ایران چیزی از مسئولیت دولت عراق و مسئولین اقلیم کردستان در مبارزه با این گروهک‌ها نمی‌کاهد.
اولا در چارچوب حسن همجواری، کشور‌ها مسئول مقابله با تهدیداتی هستند که همسایگانشان را تهدید می‌کند و اقدام مستقیم و یا همکاری مشترک با همسایگان برای مقابله با تروریست‌ها و نقض کنندگان تمامیت ارضی و امنیت ملی طرفین امری ضروری است.
ثانیا گروه‌های تروریستی به صورت زنجیره‌ای و شبکه‌ای فعالیت می‌کنند و مکملی برای فعالیت‌های تروریستی هستند. به عنوان نمونه گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب، منافقین، داعش و شبکه‌های اطلاعاتی تروریستی آمریکایی و انگلیسی زیر مجموعه موساد، سیا و ام‌ای سیکس و سایر گروه‌های تروریستی در کنار یکدیگر و با هم فعالیت می‌کنند، لذا مبارزه عراق و اقلیم کردستان با گروه‌های تروریستی امری ضروری برای امنیت این کشور و منطقه است.
در این میان جمهوری اسلامی آماده همکاری و در اختیار قرار دادن کمک‌های نظامی و اطلاعاتی به عراق و سایر کشور‌های منطقه در مبارزه با این شبکه‌های به هم پیوسته تروریستی است چنانچه مقامات اقلیم کردستان نیز بار‌ها رسما اذعان کرده‌اند که در زمان حمله داعش به اربیل، ایران اولین و تنها کشوری بود که به حمایت اقلیم آمد.
چهارم؛ فعالیت و آزادی عمل گروهک‌های تروریستی در شمال عراق در حالی که آمریکا و متحدانش با ادعای مبارزه با تروریسم در این کشور حضور دارند، ابهام در صداقت رفتاری آمریکایی‌ها در مبارزه با تروریسم و کمک به امنیت عراق و منطقه را بیش از پیش تشدید می‌کند.
این عدم صداقت زمانی آشکارتر می‌شود که مراکز استمرار و فعالیت و حتی هماهنگی میان این گروه‌های تروریستی در نزدیکی و حتی زیر چتر امنیتی آمریکایی‌ها در عراق و اقلیم کردستان صورت می‌گیرد.
در یک جمع‌بندی کلی؛ علاوه بر مشروع بودن حمله ایران به گروهک‌های تروریستی و لزوم پای‌بندی همسایگان ایران به اصل حسن هم‌جواری و مقابله با تبدیل شدن خاک خود به مرکزی برای فعالیت تروریست‌ها، باید به این نکته توجه ویژه داشت که اخراج آمریکا از منطقه مولفه‌ای مهم برای رسیدن تمام همسایگان به امنیت پایدار و حق مسلم آن‌ها برای حذف ریشه تروریسم از منطقه است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)