• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۶۱۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۳
اجتماعی » جامعه و شهری

کاهش ۱۴ درصدی آمار فوتی‌های کرونا در تهران

استاندار تهران از کاهش ۱۴ درصدی آمار فوتی‌ها و ۱۶ درصدی بیماران سرپایی کرونا در تهران خبر داد.

کاهش ۱۴ درصدی آمار فوتی‌های کرونا در تهرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محسنی بندپی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونای استان تهران، گفت: آمار بیماران بستری در بخش‌های عادی نیز ۱۶.۸ درصد کاهش داشته است و در حال حاضر ۶۶۴۹ بیمار بستری در تهران داریم.
وی افزود: تا امروز ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار واکسن در تهران تزریق شده است که ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر دوز اول و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر هم دوز دوم را دریافت کرده اند.

افزایش چهار مرکز شبانه‌روزی تزریق واکسن در تهران

استاندار تهران از افزایش چهار مرکز شبانه‌روزی تزریق واکسن در تهران خبر داد و گفت: تزریق روزانه ۷۰۰ هزار دز واکسن در ۱۰ روز آینده انجام خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، انوشیروان محسنی بندپی امروز در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کرونا استان تهران افزود: نظام برخورداری شهروندان استان از خدمات پایه نسبت به همه استان‌ها پایین‌تر است و اگر در استان‌های دیگر هر ۱۰۰۰ نفر روستایی یک خانه بهداشت دارند در تهران هر ۲۰۰۰ نفر روستایی از یک خانه بهداشت برخوردار هستند، رشد جمعیت به تناسب نیاز‌ها و امکانات نیست.
وی گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تنها یک بیمارستان قلب شریعتی در شهر تهران ساخته شده، ولی الان با تلاش‌های صورت گرفته شاهد گسترش بیمارستان تجریش و مهدی کلینیک به عنوان نمونه‌هایی از اقدامات صورت گرفته هستیم و هیچ گونه مشکلی
در تامین آن نیز نداریم.
استاندار تهران با بیان اینکه هم اکنون در شهر‌های فیروزکوه و دماوند بیش از ۷۱ درصد مردم واکسن دریافت کرده اند، افزود:کل آمار‌های ابتلای کرونایی با شیب خوبی در حال نزول است که باید آن را حفظ و سرعتش را بیشتر کنیم.

کاهش همه شاخص‌های بیماری کرونا

استاندار تهران گفت:​ همه شاخص‌ها اعم از بیماران سرپایی، بستری و فوتی با یک شیب خوبی در حال کاهش است که باید این روند را حفظ و این شیب را بیشتر کنیم.
آقای انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان در تهران افزود: در بحث روند بیماری در روز‌های آینده و هفته اول مهر شاهد ادامه کاهش روند بیماری خواهیم بود.
وی ادامه داد: آنچه باعث کاهش این شاخص‌ها شده در درجه نخست بحث واکسیناسیون همگانی، ​دوم تعطیلی یک هفته‌ای و سوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است که همین روند باید حفظ شود تا دچار موج ششم و اوج گیری دوباره بیماری ویروس کرونا نشویم.
محسنی بندپی گفت: ۲۳۴ پایگاه در استان تهران تحت مدیریت سه دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی شده و شهرداری تهران نیز اعلام آمادگی کرده است که مراکز بیشتری را تجهیز و در اختیار ما قرار دهد.
استاندار تهران افزود: همچنین تامین اجتماعی نیز ۱۰ مرکز راه اندازی خواهد کرد که با این راه اندازی ۵۰ ایستگاه به مراکز واکسیناسیون ما افزوده می‌شود.
وی با بیان اینکه خدمات غیر اورژانسی باید به سمت واکسیناسیون سوق داده شود، گفت: در بحث واکسیناسیون دانش آموزان و بازگشایی مدارس نیز آخرین تصمیم گیری را ستاد ملی کرونا اعلام خواهد کرد، اما قبل از آن به استانداردسازی سرویس مدارس و افزایش سرانه بودجه مدارس نیاز داریم تا با اطمینان خاطر به سمت بازگشایی مدارس برویم.

 

مشکلی در تامین واکسن نداریم

استاندار تهران گفت: مشکلی در تامین واکسن نداریم و سه میلیون و ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار دوز واکسن ذخیره شده داریم.
انوشیروان محسنی بندپی افزود: بیش از ۴۰ تا ۵۰ میلیون دوز واکسن در ماه آینده وارد ایران خواهد شد و در شهرستان‌های استان تهران نیز اعلام کردیم از جامعه هدف ما نیز بیش از ۷۱ درصد واکسن دریافت کردند البته در شهر تهران با توجه به جمعیت ۹ تا ۱۰ میلیونی نیازمند بسیج همگانی هستیم که هم اکنون در بیمارستان‌های خصوصی تهران نیز حدود ۱۵۰ ایستگاه تزریق واکسن ایجاد شده است.
وی گفت: تکلیف قانونی همه دستگاه‌های اجرایی است که همه جانبه با دانشگاه‌های علوم پزشکی همکاری کنند و امکانات موردنیازشان را در اختیار قرار دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرضا، میزبان نخستین پارک آموزشی گردشگری مدیریت پسماند کشور
سفر وزیر نیرو به گلستان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرستانهای استان
جشنواره فجر ظهور در قم
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
ورزش صبحگاهی با حضور دو هزار شهروند شهرکردی
نماینده ایران صاحب نشان نقره شد
نذر قربانی نیمه شعبان در ماسال
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
نقش موثر صنعت گردشگری در توسعه تعاملات اقتصادی
بررسی مشکلات شاهین شهر‌ی ها در میز خدمت دستگاه های اجرایی
روستای کته گنبد سروستان میزبان خادمیاران رضوی
روستای گرکان آشتیان، زادگاه پدر زمین‌شناسی ایران
فعالیت سامانه بارشی تا روز یکشنبه در جنوب غرب خوزستان
همایش پیاده روی خانوادگی در شهر فارغان
تاکید امامان جمعه مناطق مختلف استان یزد بر حضور پر شور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قهرمانی تیم والیبال نشسته سپاهان
احقاق حق مردم دهستان اقبال غربی
برنامه مسابقات ایران در لیگ ملت‌های والیبال
ممانعت اسرائیل از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
مذاکرات فعلا تمام شد؛ هیئت ایرانی به محل اقامت برگشت
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)