• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۷۲۲۰
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷
فارس » اقتصادی

گشایش نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی قطعات خودرو در شیراز

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی قطعات خودرو عصر امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان فارس در شیراز شروع به کار کرد.

گشایش نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی قطعات خودرو در شیرازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، سید محمود موسوی مدیر عامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت نمایشگاه‌های بین المللی فارس در آیین گشایش این نمایشگاه گفت: بیستمین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی قطعات خودرو با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی ویژه بازدید کارشناسان، فعالان و متخصصان این حوزه برنامه ریزی شده است و با هدف حمایت از تولیدکنندگان داخلی و همچنین ارائه توانمندی‌ها و معرفی آخرین دستاورد‌ها، محصولات و خدمات فعالان این صنعت برگزار می‌گردد.
وی افزود: در اجرای سیاست‌های حمایت از تولیدات داخلی و برنامه‌های اقتصاد مقاومتی و قطع حلقه‌های وابستگی به خارج، تلاش شده است که نمایشگاه‌های تخصصی و تولیدی پس از چند ماه تعطیلی سراسری مجددا کسب و کار را رونق داده و آغاز به کار نمایند. بر همین اساس دانشمندان، صنعتگران و دلاوران عرصه فکر و تولید کشورمان در هر حوزه‌ای که تحریم صورت گیرد محصولات تحریم شده را در سرزمین خود تولید و در نمایشگاه‌ها ارائه می‌کنند.
مدیر عامل نمایشگاه‌های بین المللی فارس با اعلام اینکه سه سالن حافظ، بهار و سرو به مساحت ۱۰ هزار متر مربع به مشارکت کنندگان این عنوان اختصاص یافته است افزود: ۸۰ شرکت تولیدکننده و پخش کننده قطعات خودرو از سراسر نقاط کشور از جمله فارس، تهران، یزد، مرکزی، خوزستان، بوشهر، لرستان، کردستان، مازندران، البرز، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی در این رویداد حضور دارند که ۲۰ درصد آن‌ها از استان فارس می‌باشند.
موسوی زمینه فعالیت مشارکت کنندگان این نمایشگاه را تولید و پخش انواع قطعات مکانیکی، برقی و جلوبندی خودرو، لنت ترمز، انواع تسمه، بدنه خودرو و انواع تجهیزات تعمیرگاهی و عیب یابی برشمرد و اضافه کرد: اتحادیه قطعات یدکی خودرو، اتحادیه تعمیرکاران خودرو، اتحادیه برق خودرو و اتحادیه جلوبندسازان خودرو در این نمایشگاه حضور و نظارت مستقیم دارند.
وی همچنین در خصوص تزریق واکسن کرونا در محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی فارس گفت: شرکت نمایشگاه‌های بین المللی فارس از ابتدای شروع واکسیناسیون در کشور با در اختیار گذاشتن سالن با ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا همکاری داشته و اکنون تمام بازدیدکنندگان بالای ۱۸ سال که از این نمایشگاه بازدید می‌کنند می‌توانند با ارائه کارت ملی به سالن ملاصدرا مراجعه و واکسن کرونا تزریق نمایند.
موسوی ضمن اشاره به این که بازدید از این نمایشگاه صرفا با دریافت بلیت الکترونیکی امکانپذیر است گفت در راستای رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مقابله با شیوع ویروس کرونا سامانه ارائه نوبت بازدید آنلاین این نمایشگاه در وبسایت www.farsfair.ir فعال شده تا جمعیت حاضر در سالن‌ها کنترل و از ازدحام جمعیت جلوگیری شود، لذا متخصصان و فعالان حوزه صنعت قطعات خودرو میتوانند جهت بازدید از این نمایشگاه تا روز جمعه مورخ ۲ مهر ماه ۱۴۰۰ همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۱ به محل دایمی نمایشگاه‌های بین المللی فارس مراجعه نمایند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)