• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۲۹۶۸۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۴
گیلان » سیاسی
نماز جمعه رشت

ارتقاء جایگاه ایران با عضویت دائمی در سازمان همکاری شانگ‌های

نماینده ولی فقیه در گیلان: عضویت ایران در سازمان همکاری شانگ‌های ، با ارتقاء جایگاه کشور در منطقه ، آثار تحریم آمریکا را کاهش داد.

ارتقاء جایگاه ایران با عضویت دائمی در سازمان همکاری شانگ‌هایبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز گیلان؛ آیت الله فلاحتی امروز در خطبه‌های نماز جمعه رشت با اشاره به عضویت ایران در سازمان همکاری شانگ‌های گفت:این دستاورد ارزنده‌ی دیپلماتیک، امکان تعامل و تبادل اقتصادی ایران با کشور‌های عضو شانگ‌های و همچنین ۱۵کشور همسایه‌ی ایران را بیش از پیش مهیا کرده و شالوده‌ی تحریم‌های ناجوانمردانه‌ی استکبار جهانی علیه ملت را فرو خواهد ریخت. 

وی با اشاره به ظرفیتهای متنوع و متعدد بازار‌های موجود در کشور‌های عضو سازمان همکاری شانگ‌های افزود: اعضای این سازمان حدود ۴۵درصد جمعیت، ۲۵درصد ذخایر نفت و ۳۰درصد ذخایر گاز جهان را دارند که می‌تواند اثرات مهمی بر کاهش نفوذ آمریکا در منطقه و تعمیق مناسبات سازنده بین کشور‌های خاورمیانه و غرب آسیا داشته باشد.

ارتقاء جایگاه ایران با عضویت دائمی در سازمان همکاری شانگ‌هایامام جمعه‌ی رشت همچنین با اشاره به تصویب کلیات طرح تسهیل صدور مجوز کسب و کار در مجلس شورای اسلامی، این قانون را بستری برای کاهش ساختار پیچیده‌ی اداری، کاغذ بازی و تسهیل در روند جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: سهم خواهی برخی مدیران و مسئولان اجرایی در روند صدور مجوز‌ها، سرمایه گذاران را برای تحقق برنامه ریزی هایشان درمانده کرده است. 

وی در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به تاکید مجلس شورای اسلامی مبنی بر لزوم شفاف سازی مالی عملکرد شرکت‌های وابسته به دولت ، اجرای آن طبق قانون بودجه‌ی سال۱۴۰۰ را گامی مهم برای پیشگیری از رانت خواری و اتلاف منابع دانست و ابراز امیدواری کرد: تعامل سازنده‌ی سه قوه برای پیشگیری از اشاعه‌ی فساد و تسهیل در سرمایه گذاری و اشتغالزایی، بتواند منشا تحولات سازنده‌ی ایی برای مطالبات بحق مردم باشد. 
 

نماینده ولی فقیه در گیلان در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با ورزشکاران وارتقاء جایگاه ایران با عضویت دائمی در سازمان همکاری شانگ‌های قهرمانان المپیک و پارالمپیک گفت: دنیای امروز از مقوله‌ی انسان ساز ورزش در حوزه‌های سیاسی و بین المللی نیز بهره می‌برد و اینکه جوانان قهرمان ایران زمین با پوشش اسلامی، اخلاق پهلوانی، نگاه دین مدارانه و حفظ عزت و اقتدار، در میادین ورزشی رفتار می‌کنند، پیام درس آموز و واضحی از ارزش‌های انقلابی ست که به جهانیان ارایه می‌شود.

آیت الله فلاحتی از همه مسئولان به ویژه متولیان ورزش کشور خواست انتظارات و تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی را مانند راهنمایی در روند فعالیتها و برنامه ریزی‌های آینده خود بکار گیرند. 

وی در ادامه به اختلاف پلیس راهنمایی و رانندگی و دفاتر اسناد رسمی بر سر معیار مالکیت و شناسنامه‌ی خودرو اشاره کرد و افزود: دستور دیوان عالی کشور در این خصوص، به رفع اختلافات پایان داد و برگ سبز صادره از سوی پلیس راهنمایی و رانندگی را معیار مالکیت خودرو برای هر گونه نقل و انتقال دانست.

ارتقاء جایگاه ایران با عضویت دائمی در سازمان همکاری شانگ‌هایامام جمعه‌ی رشت در پایان سخنان خویش با گرامیداشت دوشنبه ۲۰صفر، سالروز اربعین حسینی و پنج شنبه هشتم مهرماه روز جهانی دریانوردی، سفر ۴۵هزار کیلومتری ناوگان دریایی ارتش در آب راه‌های جهانی را نشانه‌ی اقتدار ایران اسلامی در پهنه‌ی آب‌های ازاد عنوان کرد و گفت:این گونه دستاورد‌ها، ناشی از روحیه‌ی رشادت و دلیرمردی جوانانی ست که از فرهنگ حسینی تاسی گرفته اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)