• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۰۲۳۹
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۴
بین الملل » اروپا
به دلیل کمبود راننده خودرو‌های سنگین؛

بروز مشکلات حمل و نقل در انگلیس

برگزیت و کرونا موجب شده است انگلیس با کمبود راننده خودرو‌های سنگین روبرو شود در نتیجه روند تامین مواد غذایی، سوخت و اقلام دیگر در این کشور با مشکل مواجه شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس از لندن، ادامه کمبود‌ها در انگلیس که موجب شده است برخی از رستوران‌های زنجیره‌ای بزرگ فهرست غذای خود را کوچک کنند یا با کمبود مواد غذایی مواجه شوند، قفسه سوپر مارکت‌ها خالی شود و شرکت‌های انرژی نیز درصدد سهمیه بندی بنزین و تعطیلی برخی از پمپ بنزین‌ها برآیند.

علت اصلی این مشکلات کمبود راننده خودرو‌های سنگین است. انگلیس ده‌ها هزار راننده کامیون کم دارد، زیرا عواملی مانند برگزیت [خروج انگلیس از اتحادیه اروپا]و همه گیری ویروس کرونا موجب بروز چنین بحرانی شده است.

پس از آن که شرکت‌های بریتیش پترولیوم (BP) و اسو (Esso) تعداد زیادی از پمپ بنزین‌ها را به علت کمبود تانکر‌های کافی برای انتقال بنزین به پمپ بنزین‌ها تعطیل کرده اند، مسئولان از رانندگان خودرو‌ها خواستند از روی وحشت به خرید بنزین هجوم نبرند.

گرانت شاپس، وزیر حمل و نقل انگلیس، روز جمعه گفت توصیه می‌کنم به روال عادی زندگی ادامه دهید، اما با وجود این درخواست، صف‌هایی از خودرو‌ها مقابل برخی از پمپ بنزین‌ها در سراسر انگلیس تشکیل شده و رانندگان باک بنزین خود را لبالب پر می‌کنند.
با افزایش نگرانی ها، صنعت حمل و نقل دولت را تحت فشار گذاشته است تا قوانین مهاجرتی را تسهیل و رانندگان بیشتری را از اروپا استخدام کند.

دولت در مقابل این اقدام مقاومت نشان می‌دهد و تلاش می‌کند مردم خود را بیشتر برای شغل رانندگی کامیون ترغیب کند، شغلی که همیشه از نظر مردم کم ارزش بوده است و درآمد کمی نیز دارد. اما این طرز فکر در حال تغییر است. از زمان کاهش محدودیت‌های کرونایی از اوایل امسال، مدرسه بولتون شاهد افزایش ۲۰ درصدی درخواست برای این شغل بوده است و رانندگان اتوبوس ها، کارکنان اخراجی بیمارستان‌ها و یا حتی خلبانان سابق به دنبال آموزش مجدد به عنوان راننده کامیون هستند، شغلی که ناگهان با اقبال عمومی و افزایش حقوق مواجه شده است.

کشور‌هایی مانند آمریکا و آلمان نیز با کمبود راننده مواجه هستند. اما مشکل انگلیس به علت برگزیت شدیدتر است. خروج کامل انگلیس از اتحادیه اروپا در سال گذشته به حق شهروندان این اتحادیه برای زندگی و کار در انگلیس پایان داده و کار استخدام راننده از اروپای شرقی را برای شرکت‌ها دشوارتر کرده است.

همه گیری کرونا نیز بازار‌های کار را در سراسر جهان مختل و میلیون‌ها نفر را دستکم به طور موقت بیکار کرده است. حدود ۱.۴ میلیون اروپایی در این همه گیری انگلیس را ترک کردند و به کشور‌های خود بازگشتند و مشخص نیست که چند نفر از آن‌ها بازگردند.
بخش صنایع کشاورزی و فرآوری مواد غذایی انگلیس نیز با کمبود نیرو برای چیدن میوه و بسته بندی گوشت مواجه شده است.

دولت برای رفع این مشکل ساعات کار رانندگان کامیون را در هفته افزایش داده و روند آموزش آن‌ها را آسان‌تر کرده است. دستمزد‌ها افزایش یافته است و برخی از شرکت‌ها به رانندگان آموزش رایگان، پاداش و تشویقی‌های دیگری می‌دهند، این برای رانندگان خبر خوبی است. اکنون راننده یک سوپرمارکت بزرگ می‌تواند سالانه ۵۰ هزار پوند دستمزد بگیرد که بیش از حقوق بسیاری از معلمان، افسران پلیس یا حتی وکلا است. اما به گفته کارشناسان تا بهبود اوضاع زمان زیادی مانده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تضاد استقلال طلبی ملت ایران با سیاست‌های سلطه جویانه امریکا
شهر مقدس قم سوگوار ایام شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌هایی از بررسی روند اجرای طرح جی نف در سمنان
انعکاس مشکلات آسفالت معابربرخی مناطق استان کرمان
ششمین نمایشگاه و کنفرانس شهر هوشمند فردا توسط معاون رئیس‌ جمهور افتتاح می‌ شود
تأکید وزیر صمت بر خوداتکایی صنعت فولاد در تأمین انرژی
الگو‌های برتر طرح «اسوه» معرفی شدند
توزیع ۱۰ هزار بسته پوشینه بزرگسال برای مدجویان اصفهان
اعزام ورزشکاران آباده‌ای به مسابقات قهرمانی بوکس آبادان
توزیع بیش از هزار و ۶۰۰ بسته جیره غذایی میان دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه عراق
 تبعید امام در ۱۳ آبان ۱۳۴۳ ریشه بیداری ملت ایران و نهضت انقلابی بود
دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای سکه‌های تقلبی در شهرستان ری
واگن سازی زرند ظرفیتی برای توسعه حمل و نقل ریلی استان
تخریب ورودی خانه دکتر نمازی در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ آبان ۱۴۰۴
شهرستان ری آماده برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
تسریع تحویل واگن‌های متروی قم و آغاز نوسازی صنایع
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
برنامه ریزی برای ساماندهی بازار میوه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)