• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۰۶۶۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۲
بین الملل » غرب آسیا
در آستانه اربعین حسینی؛

مخالفت قاطع دولت عراق در مورد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

دولت عراق در مورد کنفرانسی که در شهر اربیل برگزار شد و در آن مطالبی در مورد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مطرح شد، بیانیه‌ای منتشر کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما  به نقل از پایگاه اینترتی شبکه تلویزیونی العهد عراق؛ دفتر اطلاع رسانی نخست وزیر این کشور امروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «دولت عراق جلسات غیرقانونی برخی از چهره‌های قبیله‌ای ساکن منطقه اربیل منطقه کردستان را که در آن شعار عادی سازی روابط با اسرائیل را مطرح کردند، قاطعانه رد می‌کند».

در این بیانیه همچنین آمده است: دولت عراق تاکید می‌کند که این نشست‌ها به نمایندگی از مردم عراق و ساکنان شهر‌های عزیزی نیست که این چهره‌ها سعی می‌کنند به نمایندگی از آن‌ها صحبت کنند، بلکه تنها بیانگر مواضع کسانی است که در آن شرکت کرده اند. همچنین این نوع اقدامات تلاشی برای سردرگم کردن مردم و احیای لحن نفرت انگیز فرقه‌ای است که در حالی صورت می‌گیرد که همه شهر‌های عراق برای اجرای انتخاباتی عادلانه، سالم و زودهنگام، تلاش می‌کنند.
همچنین در این بیانیه آمده است: «مطرح کردن مسئله عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل در قانون اساسی عراق رد شده است و از نظر سیاسی و قانونی نیز قابل قبول نیست و دولت عراق آن را نمی‌پذیرد. همچنین دولت به وضوح موضع تاریخی، ثابت و پایدار عراق را در حمایت از آرمان‌های فلسطین و دفاع از حقوق مردم فلسطین و در رأس آن‌ها حق آنان را برای داشتن یک کشور مستقل به پایتختی قدس شریف بیان کرده است».


واکنش نماینده ائتلاف الفتح به کنفرانس اربیل برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

   از سویی دیگر کریم علیوی نماینده ائتلاف الفتح در واکنش به برگزاری کنفرانس اربیل برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی گفت: این درخواست‌ها و دعوت‌ها هرگز محقق نخواهد شد و هدف از برگزاری چنین نشستی امتحان افکار عمومی جامعه است.

به گزارش وبگاه خبری شبکه العهد از بغداد، کریم علیوی روز شنبه در کنفرانس خبری گفت: درخواست‌ها و فراخوان‌هایی که از جانب برخی شخصیت‌های عراقی در کنفراس اربیل مطرح شد از نظر مردمی و سیاسی مردود است و هدف از ارایه چنین دعوت‌ها امتحان افکار عمومی است اگر چه مردم عراق بار‌ها مخالفت قاطع خود را با چنین درخواست‌هایی ابراز داشته اند.
نماینده ائتلاف الفتح افزود: این درخواست‌ها از جانب مزدوران آمریکایی و رژیم صهیونیستی مطرح می‌شود و تلاش‌های آنان هرگز محقق نخواهد شد، به ویژه اینکه قانون اساسی و قوانین عراق برقراری هر گونه رابطه با رژیم صهیونیستی را منع می‌کند و کسانی را که چنین روابطی که از نظر مردمی، سیاسی و قانونی مردود است، برقرار کنند، مجازات می‌کند.


مقتدا صدر: عراق هرگز اهل عادی سازی روابط نیست

   همچنین شبکه تلویزیونی المیادین اعلام کرد مقتدا صدر رهبر جریان صدر عراق گفت عراق هرگز اهل عادی سازی روابط (با رژیم صهیونیستی) نیست. صدر افزود دولت باید کسانی را که در اربیل تشکیل جلسه دادند مجرم بداند و بازداشت کند در غیر این صورت کاری که دولت باید انجام دهد به عهده ما خواهد افتاد.


وزارت امور داخلی منطقه کردستان: از نشست اربیل بی خبریم

شبکه تلویزیونی المیادین نیز گزارش داد وزارت امور داخلی منطقه کردستان عراق اعلام کرد نشست دیروز اربیل (در خصوص عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی) بدون اطلاع و موافقت و مشارکت دولت منطقه کردستان برگزار شده است.

واکنش سخنگوی گردان‌های حزب الله به نشست اربیل

  جعفر الحسینی سخنگوی نظامی گردان‌های حزب الله عراق در واکنش به برگزاری نشست عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در اربیل در توئیتی نوشت: عراق تا آخرین نفس، روابط خود را با (رژیم صهیونیستی) عادی نخواهد کرد.


واکنش منطقه کردستان عراق به برگزاری نشست اربیل

در پی جنجال برانگیز شدن برگزاری نشست ترغیب به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در شهر اربیل، دولت منطقه کردستان عراق اعلام کرد این نشست بدون اطلاع، موافقت و حضور دولت برگزار شده است.
به گزارش پایگاه خبری الفرات نیوز، وزارت امور داخلی دولت منطقه کردستان عراق امروز درباره نشستی که روز گذشته با عنوان «صلح و بازپس گیری» در اربیل برگزار شد، بیانیه منتشر و اعلام کرد: «این نشست بدون اطلاع، موافقت و حضور دولت منطقه کردستان برگزار شده است و به هیج وجه بیانگر موضع دولت نیست.»

شایان ذکر است پیش از این عمار الحکیم برگزاری چند کنفرانس و گردهمایی را در عراق به منظور ترغیب به عادی سازی روابط با رژیم غاصب صهیونیستی محکوم و تصریح کرد آرمان فلسطین مهمترین مسئله عرب‌ها و مسلمانان است. دولت عراق نیز مخالفت قطعی خود را با برگزاری این نشست‌های غیرقانونی اعلام کرد. در نشست اربیل که به همت برخی از بزرگان عشایر این شهر برگزار شد، شرکت کنندگان شعار حمایت از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی سر دادند.

واکنش رئیس مجلس عراق به نشست اربیل

  شبکه تلویزیونی المیادین اعلام کرد محمد الحلبوسی رئیس مجلس عراق گفت موضوع (عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی) به اتخاذ تدابیر قانونی قاطعانه نیاز دارد تا هر کسی که تعرض به اصول ملی ما را به ذهنش راه می‌دهد، بازخواست شود.

تمامی این موضع گیری، واکنش و اعتراض ها در پی یاوه گویی وسام الحردان الدلیمی رئیس شورای بیداری عراق بود که  از دولت این کشور خواست روابط با رژیم اشغالگر صهیونیستی را عادی سازی کند. وی در حالی این درخواست را مطرح می‌کند که عراقی‌ها برای زیارت عازم حرم سرور آزادگان جهان حضرت امام حسین”ع“ هستند.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
وزارت اطلاعت و سربازان گمنام ایران باید برای باکو و اربیل برنامه مشخص و هدفمند در نظر داشته باشد
نظر شما
آخرین اخبار
حذف نقطه حادثه‌خیز و اصلاح طرح هندسی محور ورودی شهرستان فرخشهر
اجلاس جهانی تغییر اقلیم در برزیل
ذوب‌آهن در خانه گل‌گهر سیرجان پیروز شد
نجات جان ۳۰ نفر در حادثه آتش‌سوزی یک مجتمع مسکونی زنجان
گرامیداشت یاد شهدای پایگاه بسیج و مسجد امام حسن عسکری (ع) علی‌آباد کتول
کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در لارستان
تشییع پیکر مادر شهید کاظمی در تبریز
سمنان؛ پیشتاز در اهدای مستمر خون در کشور
برپایی اردوی جهادی پزشکی در پیشوا
دیدار وزیر علوم با دانشجویان سیستان و بلوچستان
تجلیل از برترین‌های جشنواره فانوس در تبریز
بررسی راهکار‌های قضایی برای تسریعِ ترخیص وسایل نقلیه رسوبی در گیلان
اختتامیه مرحله استانی نخستین جشنواره ملی هنری «نسل امید» در مشهد
راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌برداری می‌رسد
اجرای ۱۵۰ طرح مطالعات آبخیزداری در آذربایجان‌غربی
توافق نامه ساخت مدرسه ۱۵ کلاسه در ورامین امضاء شد
اختصاص ۲ هزار میلیارد ریال یارانه برای مطبوعات کشور
از مرمت حسینیه امینی‌ها تا راهیابی آثار هنرمند قزوینی به جشنواره آوای صلح و فیلم شهر
برگزاری مسابقات سراسری قرآن و عترت در ایزدخواست
 نسل امروز، ادامه‌دهنده راه ایستادگی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)