• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۲۸۵۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سرتیپ آراسته: در دفاع مقدس؛ اخلاقی، علمی و انسانی جنگیدیم

رئیس هیات معارف جنگ شهید سپهبد صیادشیرازی: در ۸ سال دفاع مقدس، اخلاقی، علمی و انسانی جنگیدیم، چون یک فرمانده روحانی مجتهد، دانا، مخلص و مجاهد داشتیم.

سرتیپ آراسته: در دفاع مقدس؛ اخلاقی، علمی و انسانی جنگیدیمبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ آراسته در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و روز سرباز، با حضور حجت الاسلام و المسلمین عباس محمد حسنی رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، معاونان و کارکنان این سازمان، برگزار شد، ضمن عرض تسلیت اربعین حسینی، تبریک روز سرباز و گرامیداشت دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: در تاریخ ۵ هزار ساله بشری، ۱۴۰ هزار جنگ رخ داده که یکی از این‍ها، دفاع مقدس ایران اسلامی است که در این جنگ ۸ ساله، مظلوم در برابر ظالم و حق در مقابل باطل قرار گرفت.
رئیس هیات معارف جنگ شهید سپهبد صیادشیرازی گفت: تمام اهداف ما در این جنگ دفاعی بود و آن‌هایی که جنگیدند تماما برای خدا این کار را کردند؛ بنابراین تمام کشته‌های ما شهید، مجروحان جانباز و اُسرا آزاده محسوب می‌شوند. از سوی دیگر در آن طرف جنگ، دشمن با بی‌رحمی کامل زن و کودک را بمباران و از بمب‌های شیمیایی استفاده می‌کرد. با این حال، ما تنها و با توکل به خدا وارد این میدان شدیم. دشمن ما مورد حمایت ۴۸ کشور بود و از ۶۰ کشور هم کمک می‌گرفت و این یعنی ما با یک جنگ جهانی مقابله کردیم؛ یعنی اقلیت حق مقابل اکثریت باطل.
امیر سرتیپ آراسته ادامه داد: از سال ۱۹۴۵ تا پایان قرن بیستم تنها ۳ هفته بشر درگیر جنگ نبوده و آمار‌ها به شدت تکان دهنده است. در قرن بیستم، ۳۲۳ جنگ در جهان رخ داده و ۲۵۰ میلیون نفر نیز تلفات انسانی داشته است. این نشان می‌دهد هرچه بشر بیشتر به علم دست یافته جنایت و کشتارهایش بیشتر شده، چون علم را گرفته، اما اخلاق و دین را از دست داده و علم شمشیری برای سر بریدن فضیلت‌ها شده است.
وی تصریح کرد: دشمن قبل از جنگ تحمیلی و ۸ روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مهاباد و نقاط مختلف کشور ضد انقلاب را به جان ما انداخت، در داخل کشور لیبرال و غرب‌گرا‌ها در مقابل خط امام ایستادند و دولت هم دست آن‌ها بود و در روز‌های پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از نیرو‌های ما در نقاط مختلف با ضدانقلاب درگیر بودند و در این شرایط صدام که از سال ۱۳۵۵ برابر ۲۷ میلیارد دلار خرج ارتش خود کرده بود و فقط منتظر فرصت و نقطه ضعفی برای لغو قرارداد ۱۹۷۵ و حمله به ایران بود. با حمایت ناتو، آمریکا، شوروی و برخی از افراد خارجی مشغول در داخل کشور، این زمینه را یافت تا با اهداف و دیوانگی‌های شخصی که داشت فرصت حمله به ایران را پیدا کند.
وی گفت: در دوران دفاع مقدس ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار سرباز با متوسط ۲۱ ماه، در جبهه حضور داشتند. همچنین ۲۱۷ هزار پایور با متوسط ۶۰ ماه در جبهه حضور داشتند. ما اخلاقی، علمی و انسانی جنگیدیم، چون یک فرمانده روحانی مجتهد، دانا، مخلص و مجاهد داشتیم که تمام هستی خود را برای اسلام در طبق اخلاص گذاشته بود. ۴۲۶۸ روحانی در دفاع مقدس شهید شدند که از طلبه‌ها تا مراجع تقلید در بین آن‌ها وجود دارد. رتبه اول بیشترین شهید به نسبت تعداد جمعیت، مربوط به روحانیون است و بعد از آن‌ها دانشجویان به نسبت جمعیت‎شان در آن زمان بیشترین شهید داده‌اند.
رئیس هیات معارف جنگ شهید سپهبد صیادشیرازی تاکید کرد: همین اتفاق‌ها در آن دوران رخ داده است که الان یک سرهنگ بازنشسته اطلاعات رژیم صهیونیستی اخیرا اعلام می‌کند این رژیم ۲۰ سال دیگر وجود نخواهد داشت. یا سرهنگ بازنشسته وزارت دفاع آمریکا به مسئولان کشورش هشدار می‌دهد مراقب باشید، تنها کشوری که از هیچ‌کسی دستور نمی‌گیرد جمهوری اسلامی ایران است و نمی‌دانم رهبر این کشور به کجا وصل است که تمام آنچه را ما می‌بافیم می‌شکافد و به فکر تجزیه این کشور نباشید.
امیر سرتیپ آراسته تاکید کرد: اگر ما نمی‌گفتیم در دفاع مقدس چه اتفاقاتی رخ داده و ما با چه حداقل‌هایی جنگیدیم الان اینگونه نبود که بتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم. امروزه از بزرگترین کشور‌های جهان برای درمان به ایران می‌آیند و پزشکان ما به کشور‌های مختلف صادر می‌شوند، اما در گذشته پزشکان داخل کشور ما هم خارجی بودند و برای درمان بیماری‌های دشوار باید به خارج از کشور می‌رفتیم. اکنون ما به جایی رسیده‌ایم که کشور‌های مختلف به ما می‌گویند اجازه دهید ما دانشجو به دانشگاه‌های شما بفرستیم تا از تجربیات شما در جنگ استفاده کنند.
وی افزود: برنامه دشمن امروز از بین بردن غیرت مردان، حیای بانوان و از هم پاشیدن بنیان خانواده‌های ایرانی است. برای موفقیت در این راه هم آن‌ها از فضای مجازی استفاده می‌کنند، اما خوشحالیم که هنوز هم همان فرهنگ دوران دفاع مقدس در کشور جاری است و افرادی مثل شهید علی لندی که اخیرا به خاطر نجات ۲ هموطن خود را به آتش زد، هنوز هم حضور دارند.
رئیس هیات معارف جنگ شهید سپهبد صیادشیرازی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران این توانایی را دارد که از هرکدام از کشور‌های همسایه هر هواپیمایی بخواهد از فرودگاه پرواز کند آن را ببیند و رصد کند و تا صد‌ها کیلومتر در آن طرف مرز‌های کشور خداراشکر با تلاش شبانه‌روزی همرزمان من همه چیز تحت کنترل است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)