• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۳۴۱۸۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۹
کردستان » سیاسی

ایران قدرتی نوین در دریا‌های بین المللی است

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه در مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالروز دفاع مقدس که به همت دانشگاه‌های کردستان برگزار شد حضور یافت.

ایران قدرتی نوین در دریا‌های بین المللی استفرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی روز چهارشنبه در مراسم بزرگداشت چهل و یکمین سالروز دفاع مقدس به همت دانشگاه‌های کردستان گفت: در تامین امنیت و آرامش برای مردم همه گوش به فرمان ناخدای انقلاب هستیم و در یک مسیر و برای یک هدف گام بر می‌داریم.

امیر دریادار شهرام ایرانی گفت: در مواجهه با تروریسم دریایی، با حضور موفق و تقریبا دایمی نیروی دریایی ایران و افزایش برد موشکی و پهپادی در آب‌های فرامرزی باعث شد تا آمریکای مدعی امنیت، از این منطقه فاصله بگیرد.

امیر دریادار ایرانی افزود: همه اقوام ایرانی در دفاع مقدس تابلوی زیبایی از وحدت اقوام و مذاهب را رقم زدند.

وی با بیان اینکه ایران کشوری تقریباً دریایی است که ۲۸.۴ درصد مرز‌های آن را دریا تشکیل می‌دهد، افزود: نیروی دریایی ارتش در زیر بستر، بستر، بین بستر و سطح دریا و هوا هم با طبیعت و مخاطرات آن و هم با متجاوزان می‌جنگند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: یکی از کلید‌های توسعه شرق کشور سواحل مکران است که نیروی دریایی از این مسیر مناسب برای ترانزیت کالای کشور‌های شمال شرق به بنادر خلیج فارس محافظت می‌کند.

امیر دریادار ایرانی با بیان اینکه دریا به فرموده مقام معظم رهبری گنج و ذخیره‌ای است که باید به آن بیشتر توجه شود، اضافه کرد: تمایل کم به استفاده از ظرفیت دریا، منابع غنی داخل کشور است که اگر به فکر آینده هستیم باید به سمت استفاده از این ظرفیت بزرگ برویم.

وی به اهمیت حمل و نقل دریایی اشاره و با بیان اینه سهولت این نوع از حمل نقل بسیار آسانتر از هوا و خاک است، افزود: گنج و ذخیره خواندن دریا از سوی رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۸۶ ما را از خواب بیداری کرد و از آن سال تاکنون تلاش‌های بسیاری انجام شده تا محدوده‌های واقع در مرز‌های آبی به ویژه در جنوب و شرق کشور، تقویت و توسعه یابد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی به اهمیت اقیانوس هند در معادلات جهانی اشاره و اظهار داشت: جنگ ابرقدرت‌ها به این اقیانوس معطف شده و نیروی دریایی ایران هم با تکیه بر قوای مسلح و شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاهیان در این اقیانوس حضور موثری دارد.

وی با بیان اینکه بخش مهمی از برنامه‌های نیروی دریایی بر دانشگاه‌ها متمرکز است گفت: دانشگاه نقطه قوتی است که می‌تواند به حوزه اقتدار دفاعی کشور کمک کند و نیروی دریایی در این راستا توانسته است پیجیده‌ترین تجهیزات خود را با کمک اساتید و جوانان دانشگاهی آماده و بکار بگیرد.

وی دیپلماسی دفاعی نیروی دریایی را در چند بخش برشمرد و گفت: اعزام ۷۷ ناوگروه به ماموریت‌های برون مرزی، حضور در اقیانسو‌های آرام و اطلس و دریای مدیترانه و خلیج عدن و بنادر کشور‌های جهان (چین، سنگاپور، اندونزی، تانزانیا، آفریقای جنوبی، روسیه، هند، پاکستان و کشور‌های حاشیه خلیج فارش و دریای خزر) و میزبانی از ناوگروه‌های مختلف از جمله این راهبردهاست.

امیردریادار ایرانی آرامش و امنیت کنونی را مرهون خون شهدا دانست و اضافه کرد: همه اقوام ایرانی در دفاع مقدس تابلوی زیبایی از وحدت اقوام و مذاهب را رقم زدند که با خون همه آن‌ها پرچم کشورمان، امروز در دنیا برافراشته است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با تاکید بر اینکه همه شرق و غرب حامی و مدافع رژیم بعث عراق بودند افزود: در طول جنگ تحمیلی اجازه ندادیم که دشمن در عرصه دریا حضور داشته باشد و این مقابله تا امروز ادامه داشته است و بعد از آن ماموریت اصلی نیروی دریایی برای حفاظت و بازگذاشتن شاهراه‌های اقتصادی آغاز شد که با افتخار همچنان ادامه دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین پورذهبی نماینده، ولی فقیه در کردستان هم در این مراسم گفت: آنچه که در دفاع مقدس اتفاق افتاد، هویت ایرانی و اسلامی برگرفته از تعهد، تخصص و خودباوری را در بین مردم ایران ماندگار کرد.

مرادنیا استاندار کردستان نیز در این مراسم گفت: انتصاب امیر دریادار ایرانی به سمت حساس فرماندهی نیروی دریایی نشان داد که کُرد‌ها می‌توانند با تکیه بر شایسته‌سالاری در کشور نقشی اساسی ایفا کنند و با اتحاد و همدلی هر دشمنی از پای در می‌آید.

صادقی رییس دانشگاه کردستان نیز دفاع مشروع را از آموز‌های دین مبین اسلام برشمرد.

در این مراسم از امیردریادار ایرانی قدردانی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)